Ben je op zoek naar de leukste hondenschool voor privé hondentrainingen in Utrecht? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ben een erkende hondenprofessional die je graag helpt om je hond op een leuke en leerzame manier te trainen.

Puppycursus

Spelenderwijs leren, ontdekken en aandacht voor je hulpvragen.

Pubercursus

Op een leuke manier aan de slag met de ontwikkeling van je hond.

Hondentraining

Kies voor leuke en leerzame individuele hondentraining.

Clickertraining

De clicker op een leuke manier leren begrijpen en gebruiken.

Honden hulpvragen

Echt aan de slag met hulpvragen en gedrag van jouw hond.

Contact opnemen

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Jouw hondenschool in Utrecht

Ben je op zoek naar de leukste hondenschool voor privé trainingen in Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ik heb je een persoonlijke en professionele begeleiding voor jou en je trouwe viervoeter te bieden. Of je nu een puppy hebt of een volwassen hond, wij hebben een passend programma voor elke leeftijd en elk niveau. Je leert hoe je je hond op een positieve en effectieve manier kunt trainen, zodat jullie samen een hechte band opbouwen. Schrijf je snel in en ontdek hoe leuk het is om samen met je hond te leren!

Je leert je hond tijdens de trainingen beter begrijpen en gaat aan de slag met praktische oefeningen voor een mooie samenwerking tussen hond en baas. Om je goed te kunnen begeleiden bij wat je belangrijk vind of tegenaan loopt in het dagelijks leven volg je de trainingen op een voor de hond vertrouwde omgeving. Dit is een plek met alledaagse indrukken en prikkels die in het verdere leven van je hond aanwezig zullen zijn.

Wil je samen met mij aan de slag met het trainen van jouw hond en wil jij je hond echt beter leren begrijpen? Je kunt je via de onderstaande pagina inschrijven.

!nformatie over KynoFlex Hondenschool Utrecht.

Met mijn hondenschool help ik honden en hun baasjes op een leuke en leerzame manier. Dit kan door het aanbieden van maatwerk cursussen en trainingen. Maar ook door ondersteuning en begeleiding. Wil je graag weten op welke manier ik jou kan helpen? Neem gerust contact met mij.

Wat zeggen klanten over KynoFlex Hondenschool Utrecht?

200+ klanten gingen je voor!

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!