fbpx

Mijn honden cursusaanbod

Met mijn hondenschool KynoFlex verzorg ik voor maatwerk cursussen, hondentrainingen en honden gedragstherapie in Utrecht en omgeving. Je gaat samen met mij aan de slag met wat voor jou als eigenaar echt belangrijk is, waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt en begeleiding bij nodig hebt.

NVGH Gedragstherapeut
SPPD Brancheorganisatie Hondenprofessionals
Martin Gaus Academie Opleidingen voor hondenprofessionals
Edupet Opleidingen voor hondenprofessionals
Prins Petfoods Hondenvoeding

Cursusaanbod in het kort ...

Of je nu op zoek bent naar een puppycursus, pubercursus voor je jonge hond, clickertraining, hondentraining of honden gedragstherapie, bij mijn ben je aan het juiste adres! Als hondenschool en Kynologisch Gedragstherapeut help ik je graag tijdens leuke en leerzame trainingen en honden gedragstherapie.

Voor alle privélessen en gedragstherapie kom ik bij jouw thuis en gaan wij zowel thuis als in de omgeving aan de slag. Op deze manier kunnen wij alle indrukken en prikkels meenemen tijdens de lessen en kan ik je heel gericht begeleiden bij gedragsproblemen en uitdagingen die je in het dagelijks leven ervaart.

Je kiest voor KynoFlex Hondenschool Utrecht omdat ...

Je 100% aandacht wil bij jouw specifieke hulpvragen en behoefte.

Je jouw hond wil trainen en begeleiden in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Je op zoek ben naar een praktijkgerichte training voor hond en baas.

Je wil trainen op dagen en tijden die jouw het beste uitkomen.

Een-op-een begeleiding voor hond en baas een effectievere training is.

Je jouw hond op een positieve, leuke en leerzame manier wil trainen.

Je geniet bij KynoFlex Hondenschool Utrecht van ...

Een complete privé training aan huis en in jouw omgeving.

Een geweldige één-op-één training voor hond, baas en gezin.

Persoonlijke aandacht waarbij je alles te dat je nodig hebt leert.

Het op een leuke manier leren begrijpen van jouw hond.

Professionele begeleiding waardoor je mooie stappen zal maken.

Een hondentraining die is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

Het aanbod privé cursussen ...

Bij KynoFlex Hondenschool Utrecht ben je aan het juiste adres voor op maat gemaakte cursussen, hondentrainingen en hondengedragstherapie. Lees er alles over op een van de onderstaande pagina's of neem contact met mij op voor meer informatie (dit kan ook via Whatsapp)

Wat is een prive puppycursus aan huis?

Puppycursus

Tijdens de puppycursus gaan we op een speelse manier leren en ontdekken. Daarnaast zullen we ook aandacht besteden aan al jouw hulpvragen.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Pubercursus

Pubercursus

Laten we samen aan de slag gaan met de ontwikkeling van je jonge hond tijdens de leuke en leerzame pubercursus voor jonge honden (pubers) en hun baasjes.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Hondentraining

Hondentraining

Laten we aan de slag gaan met wat jij belangrijk vindt of waar je dagelijks tegenaan loopt tijdens leuke en leerzame maatwerk hondentrainingen.

Clicker hondentraining Utrecht - KynoFlex Hondenschool Utrecht

Clickertraining

Ontdek de voordelen van een clicker hondentraining. Leer het gebruiken van de clicker en toepassen van de clicker in de praktijk (bij jouw thuis)

Gedragstherapie voor honden

Gedragstherapie

Kies voor gedragstherapie om jouw viervoeter de juiste gedragsbegeleiding en hulp te bieden bij gedragsproblemen die je in het dagelijks leven ervaart.

Direct inschrijven?

Gaan wij samen aan de slag met een leuke en leerzame cursus, hondentraining of kan ik je helpen met gedragstherapie? Neem direct contact met mij op!

Kies voor erkende kwaliteit ...

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk.

Je bent door mijn accreditatie ben je verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest. Heb je als eigenaar jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Klant beoordelingen over KynoFlex Hondenschool Utrecht

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitko... lees meer

Stuur een Whatsapp
1
Kan ik je misschien helpen?
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?