Clicker Hondentraining Hondenschool Utrecht

Clicker hondentraining Utrecht

Alles dat jij moet weten over het positieve hondentraining met de clicker! Voor een mooie, leuke en waardevolle interactie met je hond. Dat leer je tijdens de privé clicker hondentraining aan huis. Een praktijkgerichte cursus voor een gelukkig hond en baas.

De clicker hondentraining Utrecht is een praktijkgerichte cursus.

Je gaat tijdens de clicker training aan de slag met jouw hulpvragen.

Wat je tijdens de clicker training leert kun je direct in praktijk brengen.

Clicker hondentraining Utrecht in het kort ...

De privé clicker hondentraining is een leuke en uitdagende cursus. Je gaat op een leuke en leerzame manier aan de slag met het gebruiken van de clicker. Je leert hoe je de clicker op een goede manier moet gebruiken en zet deze in de praktijk kunt inzetten. Daarnaast krijg je de juiste begeleiding en antwoord op hulpvragen die je hebt.

Het voordeel van de privé clicker hondentraining is dat het een praktijkgerichte cursus is. Je gaat gedurende de cursus leren door te doen, ervaren en begrijpen. Deze positieve trainingsmethode versterkt het plezier tijdens de cursus voor pup en baas. Het is daarnaast een ontzettend leuke manier om interactie met je hond te hebben. Waardoor je heel effectief en gericht kunt trainen.

Wat je tijdens de clicker hondentraining leert hangt sterk af van waar je de clicker wil inzetten en in de praktijk wil brengen. Dit zullen we bij aanvang van de training bespreken en vormgeven. Zodat je mooie stappen kunt maken.

Heb je de clicker helemaal onder controle? Dan is het tijd om de clicker ook bij je hond te introduceren. Dit doen we stap-voor-stap aan de hand van leuke en leerzame oefeningen.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Er is tijdens de clicker hondentraining aandacht voor al jouw hulpvragen en uitdagingen.

Ik ben van mening dat de juiste begeleiding bij het gebruiken en trainen met de clicker een essentieel onderdeel is voor een gelukkige hond en baas. Ik help je tijdens de lessen op een praktische manier. Door bewustwording door te doen, ervaren en begrijpen. Wanneer je de clicker onder de knie hebt en goed kunt gebruiken gaan we deze stap-voor-stap leren aan jouw hond.

Het aanleren van basiscommando’s.

Je hond leren om contact te maken.

Goed gedrag van je hond belonen.

Focus bij afleidingen in de omgeving.

Je hond sociale vaardigheden leren.

Ontspannen wandelen en aan de lijn lopen.

Hulp (vaardigheden) aanleren.

Het beoefenen van hondensporten.

Activiteiten met de hond ondernemen.

Het gedrag van je hond leren begrijpen.

De beste clicker hondentraining voor hond en baas. Bij jouw thuis in Utrecht.

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende clicker hondentraining voor jouw hond en om waardevolle interacties te ervaren? Wil je tijdens de trainingen echt leren door te doen, ervaren en begrijpen? En trainen in jouw eigen omgeving? Dan is de privé clicker hondentraining Utrecht de juiste keuze!


De aandacht tijdens de privé clickertraining ligt bij het leren en oefenen van de clicker, om vervolgens belangrijke vaardigheden die jouw in het dagelijks leven verder helpen, plezier en gemak opleveren te oefenen.

De beste clicker hondentrainingen en begeleiding voor een gelukkige hond en baas.

De privé clickertraining is er voor iedere hond en baas.

Leer alles dat jij moet weten over de clicker gebruiken.

De privé clickertraining is een praktijkgerichte training.

Je leert door te doen, ervaren en begrijpen.

Alles dat je leert breng je direct in de praktijk.

Je traint op dagen en tijden die het beste uitkomen.

Al je tussentijdse vragen kun je direct aan mij stellen.

Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat.

Waar wil jij samen met jouw hond aan werken?

Het trainen van je hond moet leuk en leerzaam zijn. De clicker is een uitstekend hulpmiddel om jouw hond op een leuke en interactieve manier vaardigheden te leren, te trainen en om goed te communiceren.

De focus bij de privé clicker hondentraining ligt echt op het goed leren gebruiken van de clicker. De clicker introduceren bij je hond en toepassen in verschillende situaties. Waarbij je kunt denken aan essentiële vaardigheden die je in het dagelijks leven veel gemak opleveren.

Bovendien kun je altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, ook buiten de lessen om. Zo kun je voor prangende hulpvragen, uitdagingen of na een gebeurtenis altijd gemakkelijk contact met mij opnemen om wat je het beste kunt doen.

Clicker hondentraining Utrecht : Heb jij er ook zin in om met mij aan de slag te gaan?

Zie jij één-op-één hondentraining met clicker aan huis wel zitten?

Wil jij alles dat je over jouw hond moet weten écht leren?

Zijn leuke, leerzame en praktijkgerichte lessen belangrijk voor je?

Wil je trainen op dagen en tijden die je echt uitkomen?

Vind je het positief trainen van jouw hond ook belangrijk?

Dan zijn wij een match en sluit de privé honden clickertraining aan huis helemaal aan op wat jij voor ogen hebt. Benieuwd geworden? Neem direct contact met mij op of meld je aan! Dan zien wij elkaar binnenkort bij jouw thuis.

Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?