fbpx

Klantbeoordelingen

Als hondenprofessional zet ik mij vol passie in voor het begeleiden van hond en baas aan de hand van leuke en leerzame hondentrainingen. Daarbij staat dierenenwelzijn, klanttevredenheid en service voorop. Wat is jouw ervaring?

Waardevolle klant beoordelingen

Bij KynoFlex Hondenschool Utrecht kun je terecht voor maatwerk cursussen, hondentrainingen en honden gedragstherapie. Je gaat samen met mij op en leuke en leerzame manier aan de slag met wat voor jou als eigenaar echt belangrijk is en je begeleiding bij nodig hebt. Ben je benieuwd hoe klanten dit ervaren? Lees snel de onderstaande Google Reviews.

Evelien Keukenmeester

Google Review

Mijn hond Tessa en ik hebben eerst de puppycursus bij Mariska gedaan en nu zijn we met de pubercursus bezig. Mariska weet ontzettend veel over honden. Tijdens de lessen legt ze uit hoe ik aan Tessa kan zien hoe ze zich voelt en hoe ik het beste kan reageren. Ik begrijp haar nu veel meer en snap beter wat ze nodig heeft. Toen we begonnen aan de cursus was het moeilijk om buiten contact met Tessa te krijgen omdat ze alles leuk, interessant of eng vond. Na de tips van Mariska kijkt ze veel vaker naar me en hebben we veel meer contact. Mariska's manier van lesgeven is enthousiast, ze denkt mee en ze brengt haar tips en aanwijzingen op een positieve manier. Het fijne van 1 op 1 les is dat je heel snel heel veel leert over je hond. Daarbij zijn alle lessen op maat gemaakt. Mariska vraagt wat jij graag wilt dat je hond leert en daar ga je dan mee aan de slag. Kortom, ik ben erg blij met Mariska.

Beoordeling

Endetjes

Google Review

Fijne trainingen gehad met Mariska. Goede begeleiding voor onze gekke labrador izzy gehad. Heeft veel geholpen. Mariska is erg flexibel. Ook bereid via watsapp nog tussen de trainingen door tips te geven. Echte, gemeende intresse voor jou en je hond.

Beoordeling

Rianne Bouma

Google Review

Ik ben ontzettend blij dat ik Mariska heb gevonden! Mijn hondje Fliper heb ik bijna een jaar geleden geadopteerd uit het asiel. Fliper had een heel leventje al achter de rug, en moest ontzettend wennen na alles wat hij had meegemaakt. Fliper is ook mijn eerste hondje, dus ik wist nog niet zo goed waar te beginnen. Mariska heeft me ontzettend veel geleerd over wat hij nodig had, echt gericht op: hoe kan ik hem helpen. Vanuit positieve bekrachtiging en zijn eigen stapjes belonen. Dankzij haar hulp begrijpen we elkaar veel beter, en zijn we inmiddels echt een team. Super dat ze aan huis traint, zeker in mijn geval was dat fijn.

Bereikbaarheid is ook heel goed. Enorme aanrader. Ik en Fliper zijn nog steeds ontzettend dankbaar met haar hulp!

Beoordeling

Dustin van Gorkom

Google Review

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige problemen te voorkomen en een super band op te bouwen met je dier. Mariska weet waar ze het over heeft & traint op een leuke, positieve manier. Bedankt en we kijken er naar uit om vaker te trainen!

Beoordeling

Miranda (Lotus Cura)

Google Review

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader!

Beoordeling

Sabine Vekemans

Google Review

Wat is het fijn om je pup te trainen in je eigen huis en buurt! We zijn heel blij dat we Mariska van KynoFlex via Google hebben gevonden. Een deskundige en zeer ervaren hondentrainster, maar ook zoveel meer. Zij kan het gedrag van een hond en hun baasjes feilloos ‘lezen’ en heeft het talent om dat in woord en gebaar heel duidelijk te vertalen, zodat je samen weer verder kunt. Mariska is goed bereikbaar en ook via Whatsapp een steun en toeverlaat. Onze pup viert binnenkort haar eerste verjaardag en dat vieren we samen met Mariska van KynoFlex, die ons nog steeds begeleidt.

Beoordeling

Ron Boschker

Google Review

Mariska heb ik ervaren als een zeer ervaren en betrokken trainster. Wij hebben veel geleerd van haar.

Beoordeling

Gertrude Hartman

Google Review

Ik heb 5 lessen gevolgd (puberpakket) met mijn hondje Bruno. Ik vond het heel prettig dat ze aan huis kwam en álle tijd maakte voor al mijn vragen. Ze was tussentijds ook goed bereikbaar voor vragen via Whats app. Mariska is heel vriendelijk en haar begeleiding is constructief, praktisch en altijd in een ontspannen sfeer. Ik ben zo blij met haar begeleiding dat ik nog een pakketje van 5 lessen heb bijgekocht. Echt top😊

Beoordeling

Isabelle van der Meer

Google Review

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed door wat onze uitdagingen waren en heeft daarna enkele tips gegeven die ook in lijn liggen met onze manier van opvoeden (positief gedrag belonen en niet straffen). Heel fijn! Ook heel prettig dat ze snel contact met ons opnam nadat we online het formulier hadden ingevuld. Echt een topper!

Beoordeling

Anke Kroner

Google Review

Door de flexibele training aan huis kan ik alle thuis situaties met Mariska doornemen en trainen, ik ben echt meer dan tevreden over deze manier van puppy begeleiding!

Beoordeling

Richard

Google Review

Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.

Beoordeling

Kies voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Stuur een Whatsapp
1
Kan ik je misschien helpen?
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?