Home Cursus aanbod Inschrijven

Wat klanten vinden…

Als hondenprofessional zet ik mij vol passie in voor het begeleiden van hond en baas aan de hand van leuke en leerzame hondentrainingen. Daarbij staat de tevredenheid van klanten voorop. Voor klanten is daarom de mogelijkheid tot het geven van positieve feedback mogelijk via Google Reviews of het beoordelingsformulier op mijn website.

Natuurlijk kan het ook zijn dat je niet in het openbaar wil reageren, neem in dat geval gerust contact met mij op met jouw feedback en opmeringen met mij te delen. Heb je een opmerking? Vertel het mij! Ben je tevreden? Vertel het een ander!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige problemen te voorkomen en een super band op te bouwen met je dier. Mariska weet waar ze het over heeft & traint op een leuke, positieve manier. Bedankt en we kijken er naar uit om vaker te trainen!

Beoordeling

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader!

Beoordeling

Richard

Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.

Beoordeling

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart.

Ze vroeg goed door wat onze uitdagingen waren en heeft daarna enkele tips gegeven die ook in lijn liggen met onze manier van opvoeden (positief gedrag belonen en niet straffen).

Heel fijn! Ook heel prettig dat ze snel contact met ons opnam nadat we online het formulier hadden ingevuld. Echt een topper!

Beoordeling

Anke Kroner

Door de flexibele training aan huis kan ik alle thuis situaties met Mariska doornemen en trainen, ik ben echt meer dan tevreden over deze manier van puppy begeleiding!

Beoordeling