Beoordeling Hondenschool Utrecht

Klant beoordelingen

Als hondenschool en honden gedragstherapeut is het mijn doel om honden en hun baasjes te helpen groeien door middel van leuke & leerzame trainingen en honden gedragstherapie. Ik hecht veel waarde aan dierenwelzijn, klanttevredenheid en hoge kwaliteit service.

Maatwerk trainingen afgestemd op jouw hulpvraag en behoefte.

Echt samen aan de slag tijdens privé trainingen, gewoon bij jouw thuis.

Trainingen waarbij je alles dat je leert direct in de praktijk kan brengen.

Leren door te doen, ervaren en begrijpen.

Ik geef praktijkgerichte hondentrainingen aan huis om hond en baas te helpen met hulpvragen, gedrag en uitdagingen. Wat je tijdens de hondentrainingen leert kun je direct in de praktijk brengen en oefenen. Je leert hierbij echt door te doen, ervaren en begrijpen op een positieve manier.

Benieuwd naar wat klanten zeggen?

Op deze pagina lees de beoordelingen van cursisten.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht
Esther Okhuijsen
Esther Okhuijsen
2024-03-19
Ik heb nu al meerdere afspraken gehad met Mariska aan huis om onze hond Hailey en mijzelf te leren om te gaan met prikkels en vuurwerk angst die Hailey ervaart. Mariska is een heel lief en geduldig persoon waar wij al veel van geleerd hebben. Er is nog genoeg te leren voor Hailey en mijzelf :-) Ze denkt zo goed mee, zulke fijne tips en ook tussendoor een berichtje hoe het gaat of met een idee om uit te proberen of iets werkt.
Soraya Bakchari
Soraya Bakchari
2024-03-08
Mariska is een geduldig persoon, neemt ruim de tijd voor jou en je hond. Geen seconde spijt gehad. Fendi is groot geworden dankzij de hulp van Mariska. Nogmaals grote dank daar voor.
Mariska Van Luyn
Mariska Van Luyn
2024-02-29
Ben de puppy cursus begonnen voor mijn kleine mannetje die heel erg angstig was en best onzeker buiten hij was bang voor mensen en dus begonnen aan de cursus samen met Mariska het gaat super goed met míjn kleine mannetje we maken veel stapjes goede begeleiding van Mariska hij is niet meer angstig hij geniet steed meer van het wandelen Ik ben onwijd trot op mijn mannetje en zonder Mariska had ik dit niet gekunt
Karin Van Vliet
Karin Van Vliet
2023-12-14
Eefje heeft haar diploma gehaald. Ze vond de training bij Mariska zo leuk. Dus hebben we er maar een nieuwe trainingsreeks bijgeboekt. En niet alleen Eefje! Ook Luna vindt het zo leuk om mee te doen. We kijken uit naar de volgende oefeningen! 🥰🐾
Astrid Westerink
Astrid Westerink
2023-12-11
De persoonlijke aandacht is super. Alle vragen worden beantwoord en je krijgt training en tips op maat!
Sabine Vekemans
Sabine Vekemans
2023-08-22
Wat is het fijn om je pup te trainen in je eigen huis en buurt! We zijn heel blij dat we Mariska van KynoFlex via Google hebben gevonden. Een deskundige en zeer ervaren hondentrainster, maar ook zoveel meer. Zij kan het gedrag van een hond en hun baasjes feilloos ‘lezen’ en heeft het talent om dat in woord en gebaar heel duidelijk te vertalen, zodat je samen weer verder kunt. Mariska is goed bereikbaar en ook via Whatsapp een steun en toeverlaat. Onze pup viert binnenkort haar eerste verjaardag en dat vieren we samen met Mariska van KynoFlex, die ons nog steeds begeleidt.
Evelien Keukenmeester
Evelien Keukenmeester
2023-08-13
Mijn hond Tessa en ik hebben eerst de puppycursus bij Mariska gedaan en nu zijn we met de pubercursus bezig. Mariska weet ontzettend veel over honden. Tijdens de lessen legt ze uit hoe ik aan Tessa kan zien hoe ze zich voelt en hoe ik het beste kan reageren. Ik begrijp haar nu veel meer en snap beter wat ze nodig heeft. Toen we begonnen aan de cursus was het moeilijk om buiten contact met Tessa te krijgen omdat ze alles leuk, interessant of eng vond. Na de tips van Mariska kijkt ze veel vaker naar me en hebben we veel meer contact. Mariska's manier van lesgeven is enthousiast, ze denkt mee en ze brengt haar tips en aanwijzingen op een positieve manier. Het fijne van 1 op 1 les is dat je heel snel heel veel leert over je hond. Daarbij zijn alle lessen op maat gemaakt. Mariska vraagt wat jij graag wilt dat je hond leert en daar ga je dan mee aan de slag. Kortom, ik ben erg blij met Mariska.
Ron Boschker
Ron Boschker
2023-08-12
Mariska heb ik ervaren als een zeer ervaren en betrokken trainster. Wij hebben veel geleerd van haar.
endetjes
endetjes
2023-08-08
Fijne trainingen gehad met Mariska. Goede begeleiding voor onze gekke labrador izzy gehad. Heeft veel geholpen. Mariska is erg flexibel. Ook bereid via watsapp nog tussen de trainingen door tips te geven. Echte, gemeende intresse voor jou en je hond.
Rianne Bouma
Rianne Bouma
2023-08-08
Ik ben ontzettend blij dat ik Mariska heb gevonden! Mijn hondje Fliper heb ik bijna een jaar geleden geadopteerd uit het asiel. Fliper had een heel leventje al achter de rug, en moest ontzettend wennen na alles wat hij had meegemaakt. Fliper is ook mijn eerste hondje, dus ik wist nog niet zo goed waar te beginnen. Mariska heeft me ontzettend veel geleerd over wat hij nodig had, echt gericht op: hoe kan ik hem helpen. Vanuit positieve bekrachtiging en zijn eigen stapjes belonen. Dankzij haar hulp begrijpen we elkaar veel beter, en zijn we inmiddels echt een team. Super dat ze aan huis traint, zeker in mijn geval was dat fijn. Bereikbaarheid is ook heel goed. Enorme aanrader. Ik en Fliper zijn nog steeds ontzettend dankbaar met haar hulp!
Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?