Honden Gedragstherapie Utrecht - Kynoflex Hondenschool Utrecht

Honden gedragstherapie Utrecht

De oplossing voor gedragsproblemen bij honden begint bij het begrijpen van gedrag. Zodat we probleemgedrag vanuit de kern kunnen aanpakken en écht oplossen. Dat is waar ik je met honden gedragstherapie in Utrecht en omgeving bij kan helpen.

Gedragsproblemen bij de kern aanpakken en echt oplossen.

De juiste begeleiding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben een gediplomeerd NVGH gedragstherapeut Utrecht.

Honden gedragstherapie Utrecht, de beste gedragsbegeleiding bij gedragsproblemen.

Elke hond is uniek en reageert anders in bepaalde situaties, op gebeurtenissen of het voelen pijn. Dit kan ervoor zorgen dat je als baas bepaald hondengedrag als probleem gaat ervaren. Heel vervelend natuurlijk! Je hebt vaak al veel geprobeerd maar zonder het gewenste resultaat. Dat begrijp ik als Kynologisch gedragstherapeut in Utrecht heel goed. Ik help je daarom graag op een manier die wel werkt.

Honden gedragstherapie is een maatwerk totaal oplossing. En geen bestrijding van de symptomen. Je gaat echt aan de slag met de daadwerkelijke oorzaak van het gedrag dat jij als probleemgedrag ervaart. Zodat het gedrag vanuit de kern (oorzaak) opgelost kan worden.

Om je goed te begeleiden bij het oplossen van probleemgedrag ontvang je voorafgaand aan het gedragsconsult een uitgebreide vragenlijst. Plannen we een uitgebreid gedragsconsult en schrijf ik een compleet behandelplan dat helemaal is afgestemd op jouw hond. Aan de hand van positieve trainingstechnieken en gedragsaanpassingen ga je oplossingsgericht werken aan het oplossen van de problemen vanuit de kern.

Na het gedragsconsult plannen we een opvolgafspraak. Deze afspraak is inbegrepen! Tijdens deze afspraak bespreken we het behandelplan, de vooruitgang en of er gedragsbegeleiding nodig is. Je bent met honden gedragstherapie verzekerd van een complete aanpak, maatwerk en de juiste gedragsbegeleiding.

Krijg je honden gedragstherapie bij een gediplomeerd NVGH gedragstherapeut vergoed van jouw verzekering?

Is jouw hond verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (deels) vergoed omdat je met KynoFlex voor een gediplomeerd Kynologisch Gedragstherapeut kiest die is aangesloten bij de NVGH (Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor honden). Vraag bij jouw verzekeraar naar de voorwaarden en werkwijze. Kom je er niet uit? Ik help je graag, neem gerust contact met mij op.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Kies voor de honden gedragstherapie voor de gedragsproblemen zoals jij deze ervaart.

Ik denk dat de juiste begeleiding bij probleemgedrag, dagelijkse uitdagingen en angsten die je als baas hebt essentieel is om weer plezier te kunnen ervaren, activiteiten te ondernemen of vertrouwen in je hond te kunnen hebben. Ik help je met honden gedragstherapie graag bij het oplossen van de problemen die je ervaart vanuit de daadwerkelijke oorzaak!

Honden gedragstherapie is er om hond en baas daadwerkelijk verder te helpen.

Wanneer een hond probleemgedrag laat zien is dit moeilijk, vervelend en soms gevaarlijk voor hond, baas en de omgeving. Daar wil je natuurlijk graag mee aan de slag. Ik ben er als erkend en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en baas. Om jullie samen weer op weg te helpen met een methode die WEL werkt. Geen symptoom bestrijding maar de daagwerkelijke oorzaak op de juiste manier begeleiden. Op een positieve manier die bij hond en baas past.

Echt maatwerk begeleiding bij probleemgedrag die je in het dagelijks leven ervaart.

Honden gedragstherapie is er voor iedere hond en baas.

Leer alles dat jij moet weten over het gedrag van je hond.

Pak gedragsproblemen aan bij de kern (oorzaak).

Het meeste probleemgedrag stopt niet vanzelf.

Alles dat je leert breng je direct in de praktijk.

Het gedragsconsult en de begeleiding is bij jouw thuis.

Al je tussentijdse vragen kun je direct aan mij stellen.

Een serieuze stap naar het oplossen van probleemgedrag.

Honden gedragstherapie is de sleutel bij het oplossen van gedragsproblemen bij honden.

Dankzij honden gedragstherapie is dé juiste oplossing bij gedragsproblemen van je hond binnen handbereik. Je gaat namelijk echt aan de slag met de oorzaak van gedrag. Zodat probleemgedrag bij de kern aangepakt en opgelost kan worden.

Door gedragsproblemen bij de oorzaak aan te pakken kun je mooie stappen zetten. Je bouwt dan ook aan vertrouwen, samenwerking en het verbeteren van interacties.

Of het nu gaat om agressie, angsten, gebeurtenissen, trauma, veranderingen of heel andere gedragsproblemen die je ervaart. Bij honden gedragstherapie gaat het om een duurzame en blijvende oplossing. Het is echt maatwerk dat helemaal is afgestemd op jouw situatie.

Voor het oplossen van gedragsproblemen werk ik met de laatste wetenschappelijke inzichten, tools en technieken. Hierbij staan dierenwelzijn, positieve trainingsmethode en een praktijkgerichte aanpak (leren door te doen, ervaren en begrijpen) centraal.

Om dit te onderstrepen ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Gedragstherapeuten voor Honden (NVGH), het dierenwelzijn keurmerk en de SPPD - Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen.

Honden gedragstherapie Utrecht : De beste keuze bij ongewenst gedrag van jouw hond.

Heb je al van alles geprobeerd maar zonder resultaat?

Zie jij gedragstherapie en begeleiding aan huis wel zitten?

Wil jij alles dat je over het gedrag van jouw hond leren?

Ben jij klaar voor de praktijkgerichte gedragsbegeleiding?

Vind je het positief trainen van jouw hond belangrijk?

Ben jij bereid om te werken voor een oplossing die wel werkt?

Dan is honden gedragstherapie en begeleiding de meest complete en beste manier om de gedragsproblemen die je ervaart echt op te lossen. Je profiteert van meer dan 10 jaar ervaring en praktijkgerichte training en de juiste begeleiding door mij als gediplomeerd en door de NVGH erkend Kynologisch gedragstherapeut.

Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?