Hondenschool in de buurt KynoFlex Hondenschool Utrecht

Hondenschool in de buurt

Met mijn hondenschool geef ik cursussen, hondentraining en honden gedragstherapie bij mensen thuis. Tijdens de hondentrainingen doe je praktijkervaring op en leer je door te doen, ervaren en begrijpen. Zodat alles je alles dat je leert direct in de praktijk kunt brengen en oefenen.

Hondenschool en honden gedragstherapie in Utrecht e.o.

Praktijkgericht leren door te doen, ervaren en echt te begrijpen.

Trainen op dagen en tijden die je het beste zullen uitkomen.

Individuele hondentrainingen en honden gedragstherapie bij jouw thuis in Utrecht.

Ben je op zoek naar professionele hulp bij de opvoeding en gedragsproblemen van jouw hond? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Met mijn praktijkgerichte één-op-één hondentrainingen en hondengedragstherapie kom ik bij jou thuis om je te helpen met alle vragen en uitdagingen waar je tegenaan loopt met jouw trouwe viervoeter.

Of je nu een puppy hebt die nog alles moet leren, je jonge hond wil begeleiden bij zijn ontwikkeling, ergens tegenaan loopt of een volwassen hond met gedragsproblemen, ik sta voor je klaar. Samen werken we aan een sterke band tussen jou en je hond door middel van praktijkgerichte trainingen.

Met flexibele trainingsdagen en -tijden die we samen plannen, kun je de trainingen inpassen in jouw drukke schema. Je krijgt individuele begeleiding aan huis, zodat we in een vertrouwde omgeving aan de slag gaan. Zodat je de oefeningen direct in de praktijk kunt brengen, oefenen en blijvende resultaten kunt bereiken.

Neem vandaag nog contact met mij op om te starten met de trainingen die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Samen zorgen we ervoor dat jij en jouw hond een leuke, leerzame en praktijkgerichte training tegemoetgaan!

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

KynoFlex is jouw hondenschool en honden gedragstherapeut in omgeving Utrecht.

Ik denk dat de juiste begeleiding bij hulpvragen, dagelijkse uitdagingen en gedrag essentieel is voor een zorgeloze start en gelukkige hond en baas. De reden dat ik bij mensen thuis kom om hond en baas verder te helpen. Ik help je tijdens de praktijkgerichte lessen en honden gedragstherapie dan ook met bewustwording door te doen, ervaren en begrijpen.

Ik kom met mijn hondenschool bij mensen thuis in ...

Waar wil jij met je hond tijdens privé hondentraining aan huis aan werken?

Het is belangrijk dat het opvoeden, verzorgen en trainen van een hond plezierig en leerzaam is. Tijdens de lessen leer je de beste aanpak hiervoor, zodat je de taal van je hond echt begrijpt. Je krijgt inzicht in wat wel en niet te doen. Op die manier leg je een solide basis voor een gelukkige toekomst voor jouw viervoeter.

Bij de privétrainingen en hondengedragstherapie ligt de nadruk op essentiële vaardigheden die je in het dagelijks leven verder helpen en plezier en gemak opleveren.

Bovendien bied ik persoonlijke begeleiding, ook buiten de lessen. Voor dringende vragen, uitdagingen of na gebeurtenissen kun je altijd contact met mij opnemen voor advies over de beste aanpak.

KynoFlex Hondenschool Utrecht is er voor je.

De privé trainingen is er voor iedere hond en baas.

Leer alles dat jij moet weten over jouw hond.

De privé trainingen zijn een praktijkgerichte training.

Je leert door te doen, ervaren en begrijpen.

Alles dat je leert breng je direct in de praktijk.

Je traint op dagen en tijden die het beste uitkomen.

Al je tussentijdse vragen kun je direct aan mij stellen.

Hondenschool Utrecht : Heb jij er ook zin in om samen met mij aan de slag te gaan?

Zie jij één-op-één hondentraining aan huis wel zitten?

Wil jij alles dat je over jouw hond moet weten écht leren?

Zijn leuke, leerzame en praktijkgerichte lessen belangrijk voor je?

Wil je trainen op dagen en tijden die je echt uitkomen?

Vind je het positief trainen van jouw hond belangrijk?

Dan zijn wij een match en sluit een privé cursus of training aan huis helemaal aan op wat jij voor ogen hebt. Benieuwd geworden? Neem direct contact met mij op of meld je aan! Dan zien wij elkaar binnenkort bij jouw thuis.