Keurmerken

Als gediplomeed Kynologisch gedragstherapeut en hondentrainer ben ik drager van verschillende keurmerken en geaccrediteerd door dé NVGH (Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden). Op deze pagina lees je hier meer over.

Keurmerken

Als hondeneigenaar wil je er zeker van zijn dat je dier in goede handen is. Daarom heb ik ervoor gekozen om mij te laten accrediteren door de NVGH als Kynologisch Gedragstherapeut en ben ik drager van hét dierenwelzijn keurmerk.

De accreditatie bij de NVGH en het keurmerk is een blijk van kwaliteit en professionaliteit voor mijn hondenschool KynoFlex, waar wij leuke en leerzame hondentrainingen aanbieden. Door het dragen van dit keurmerk geef ik aan dat het welzijn van de dieren bij mij altijd voorop staat en ik een erkende opleiding tot Kynologisch gedragstherapeut heb behaald.

Een keurmerk krijg je niet zomaar. Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd.

Cursus aan huis

Je volgt de trainingen aan huis en in jouw eigen omgeving.

Individuele training

Het is een privé hondentraining met een-op-eenbegeleiding.

Aandacht en zorg

Er is tijdens de training aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je hond begrijpen

Je leert je hond op een leuke manier veel beter begrijpen.

Dierenwelzijn

Je leert echt samenwerken met oog voor dierenwelzijn.

Balans en structuur

Ontdek de juiste balans aan de hand van een goede structuur.

Leuk en leerzaam

Leuke en leerzame trainingen voor hond, baas en gezin.

Maatwerk aan huis

Ontdek de meerwaarde van maatwerk hondentraingen.

Kies voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Klanten over KynoFlex. Dé Hondenschool & Honden Gedragstherapie in Utrecht en omgeving!

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Clickertraining Utrecht
Jonge honden training Utrecht

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas of de juiste begeleiding bij gedragsproblemen? Neem direct contact met mij op via mijn contactpagina of whatsapp!

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?