Keurmerk KynoFlex Hondenschool Utrecht

Keurmerken Hondenschool Utrecht

Bij KynoFlex Hondenschool en honden gedragstherapie Utrecht is jouw hond in goede handen. Als hondenschool en erkend honden gedragstherapeut ben ik trotse drager van verschillende keurmerken en aangesloten bij dé brancheorgainsatie.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden.

Maakt de kwaliteit van de dierprofessional zichtbaar.

Dé beste hondenschool en kynologisch gedragstherapeut van Utrecht.

Als hondeneigenaar wil je er zeker van zijn dat je dier in goede handen is. Daarom heb ik ervoor gekozen om mij te laten accrediteren (beoordelen) door de NVGH als Kynologisch Gedragstherapeut, SPPD en ben ik drager van hét dierenwelzijn keurmerk.

Een keurmerk of accreditatie krijg je niet vanzelf. Je dient een erkende opleiding te hebben gevolgd en wordt gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf en jaarlijks beoordeeld op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Blijf samen met je hond in ontwikkeling

Ik denk dat de juiste begeleiding bij hulpvragen, dagelijkse uitdagingen en gedrag essentieel is voor hond en baas. Ik help je tijdens de praktijkgerichte lessen en honden gedragstherapie dan ook met bewustwording door te doen, ervaren en begrijpen. Je bent hierbij verzekerd van de aandacht, begeleiding en informatie die jij écht nodig hebt!

Keurmerken die de kwaliteit zichtbaar maken voor honden eigenaren.

De keurmerken die ik als hondenprofessional met trots draag maken kwaliteit zichtbaar. Maar er zijn veel meer voordelen aan de keurmerken verbonden. Zo heb ik toegang tot een besloten netwerk van NVGH Gedragstherapeuten. Dit is een besloten netwerk waar casussen (anoniem) worden geventileerd en complexe problematiek omtrent gedragsproblemen bij honden worden besproken. Dit zorgt voor mooie inzichten en dat honden met gedragstherapeutische problemen beter geholpen kunnen worden en er nieuwe wegen open gaan met oog voor dierenwelzijn.

Maar het is intern (dankzij het landelijke Netwerk) van professionals ook mogelijk om klanten die buiten mijn verzorgingsgebiedt vallen aan de juiste professional te koppelen.

De voordelen en mogelijkheden van keurmerken en accreditatie beperkt zich dus niet alleen op het zichtbaar maken van dierprofessionals maar juist om echte professionals met elkaar te verbinden.

NVGH Nederlandse Vereniging van gedragstherapeuten voor honden
SPPD
Martin Gaus Academie
Edupet
Dierenwelzijn Keurmerk
Prins Petfoods
Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?