Puppycursus

De puppycursus is een leuke en leerzame cursus bij jouw thuis. Je gaat aan de slag met socialisatie, oefeningen en hulpvragen. De cursus is helemaal afgestemd op pup en baas. Waarbij je kunt rekenen op professionele begeleiding voor een fijne start en toekomst.

NVGH Gedragstherapeut
SPPD Brancheorganisatie Hondenprofessionals
Martin Gaus Academie Opleidingen voor hondenprofessionals
Edupet Opleidingen voor hondenprofessionals
Prins Petfoods Hondenvoeding

Puppycursus in het kort

De privé puppycursus is een leuke en leerzame ervaring. Je gaat tijdens de puppycursus aan de slag met jouw hulpvragen, dagelijkse uitdagingen en het gedrag van je pup. Je kunt hierbij denken aan socialisatie, oefeningen, opvoeding, zindelijkheid en het begrijpen van je pup.

Voor de privé puppylessen kom ik bij jouw thuis en gaan wij zowel thuis als in de omgeving aan de slag met waardevolle vaardigheden voor pup en baas. Op deze manier kunnen wij alle indrukken en prikkels die ze later in hun leven ook tegenkomen meenemen tijdens de puppycursus (socialisatie) en kan ik je heel gericht begeleiden.

Je kiest voor een privé puppycursus omdat ...

Je 100% aandacht wil bij jouw specifieke hulpvragen en behoefte.

Je jouw pup wil socialiseren in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Je op zoek ben naar een praktijkgerichte training voor pup en baas.

Je wil trainen op dagen en tijden die jouw het beste uitkomen.

Een-op-een begeleiding voor pup en baas een effectievere training is.

Je jouw pup op een positieve, leuke en leerzame manier wil opvoeden.

Je geniet tijdens dé privé puppycursus van ...

Een complete privé puppycursus aan huis en in jouw omgeving.

Een geweldige één-op-één training voor pup, baas en gezin.

Persoonlijke aandacht waarbij je alles te weten komt over opvoeden.

Het op een leuke en speelse manier leren begrijpen van jouw pup.

Professionele begeleiding waardoor je mooie stappen zal maken.

Een puppycursus die is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

Meer over dé privé puppycursus ...

Met een pup in huis is het volgen van een puppycursus een goede keuze! Je kan je al inschrijven zodra je weet wanneer je jouw pup krijgt. Heb jij je inmiddels ingeschreven? Dan neem ik binnen enkele werkdagen contact met je op voor het plannen van onze eerste afspraak van de privé puppycursus waarbij ik bij jouw aan huis kom.

Onze eerste afspraak duurt ongeveer één uur. Tijdens deze afspraak krijg je antwoord op vragen en vertel ik je meer over allerhande onderwerpen. Je kunt hierbij denken aan socialisatie, opvoeding, zindelijkheid, balans vinden. Ook zullen we de eerste stappen zetten en plannen we alvast onze volgende afspra(a)k.

Aan de hand van jouw hulpvragen, de ontwikkelingen van jouw pup en waar jij aan wil werken zal ik invulling geven aan iedere volgende afspraak van de puppycursus. Je kunt hierbij rekenen op maatwerk en professionele begeleiding.

Blijf samen met je hond in ontwikkeling

Ruim 87% van mijn cursisten en hun hond gaan door met een volgende training!

Meer dan 200+ baasjes (en hun hond) gingen je het afgelopen jaar al voor!

Cursisten waarderen mijn persoonlijke begeleiding met oog voor hond en baas!

Hét KynoFlex Certificaat ...

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvangt jouw viervoeter natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Klant beoordelingen over KynoFlex Hondenschool Utrecht

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitko... lees meer

Kies voor erkende kwaliteit ...

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk.

Je bent door mijn accreditatie ben je verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest. Heb je als eigenaar jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Stuur een Whatsapp
1
Kan ik je misschien helpen?
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?