Home Cursus aanbod Inschrijven

Puppycursus Utrecht & omgeving

Wil jij een puppycursus volgen?

Op puppycursus Utrecht ga je spelenderwijs aan de slag en is er aandacht voor opvoeding, vaardigheden, aandacht en socialisatie. Als hondentrainer kom ik gewoon bij je thuis op dagen en tijden die je écht uitkomen voor één op één lessen of gezinsbegeleiding.

De lessen volg je in een voor pup en baas vertrouwde omgeving. Dit is een omgeving met de alledaagse prikkels en indrukken die in het verdere leven van jouw pup normaal en aanwezig zullen zijn. In deze omgeving kun je rekenen op kundige begeleiding aan de hand van leuke en leerzame oefeningen, krijg je handvatten en leer je jouw pup beter begrijpen.

Je gaat tijdens mijn puppycursus veel leren aan de hand van theorie en praktijk. De eerste les zal ongeveer één uur duren waarin je uitleg krijgt, kunt bespreken waar je tegenaan gelopen bent en kunnen we de eerste stappen zetten. Ook plannen we de afspraken voor de komende lessen van de puppycursus.

Er is tijdens de eerste les veel besproken. Wat besproken is gaan we tijdens de komende lessen in de praktijk brengen aan de hand van praktijkoefeningen. Dit zijn oefeningen die je gemakkelijk in kunt zetten buiten de lessen.

De voordelen van op puppycursus komen:

Je volgt de training op dagen en tijden die je echt uitkomen.

De training bestaat uit één op één of gezinsbegeleiding.

Er is tijdens de training aandacht voor je persoonlijke situatie.

De training volg je thuis en bij jouw in de omgeving.

Je leert aan de hand van theorie en praktijk.

Wil je samen met mij aan de slag met het trainen van jouw pup en wil jij je pup echt beter leren begrijpen? Je kunt je via de onderstaande pagina inschrijven.

KynoFlex hondenschool Utrecht

Wat ga je tijdens de puppycursus leren?

Op de KynoFlex puppycursus Utrecht worden onderwerpen als zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, het bijten in handen of kleding, etc. besproken. Ook wordt de basis gelegd voor oefeningen als ‘zit’, het ‘hier komen’ en het ‘netjes meelopen aan de riem’. Maar het allerbelangrijkste is dat jij op puppycursus heel precies leert hoe jij kan zorgen dat jouw pup graag met je wil samenwerken want alleen vrijwillige samenwerking maakt het kleine hondje van nu tot de betrouwbare en fijne kameraad van later.

Voor iedere hond een training!

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heb ik mij aangesloten bij het Dierenwelzijn keurmerk. Door het dragen van het Dierenwelzijn keurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van mijn hondenschool KynoFlex, dat leuke en leerzame hondentrainingen herbergt onderstreept.

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd.

Hoe oud moet mijn pup voor een puppycursus zijn?

Zodra je jouw pup kunt ophalen begint je avontuur. Daarom is het belangrijk dat je vanaf dit moment ook op puppycursus komt. Je krijgt op puppycursus informatie, handvatten en antwoord op hulpvragen die je hebt zodat jij jouw pup zonder zorgen en met goede begeleiding kunt opvoeden.

Je kunt je al inschrijven als je weet wanneer je jouw pup kunt ophalen. Het inschrijven doe je eenvoudig en snel via de website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb stuur ik je binnen enkele werkdagen bericht om onze eerste afspraak te plannen.

Wat zijn de kosten van een puppycursus?

De tarieven van mijn hondentrainingen en cursussen kun je vinden op de tarieven pagina. Op deze pagina lees je ook wat inbegrepen is en hoe de betaling verloopt. Wil je na afloop van de training of cursus meer lessen volgen? Dan is dit natuurlijk mogelijk; ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden.

Hoe werkt op puppycursus bij KynoFlex?

Ik heb je inschrijving ontvangen en onze eerste afspraak staat in de planning. Dat is natuurlijk ontzettend leuk maar kan ook spannend zijn. Want wat staat je te wachten tijdens de eerste afspraak?

Op de dag van onze eerste afspraak kom ik naar je toe en gaan wij (afhankelijk van de cursus) eerst aan de slag met theorie, het bespreken van hulpvragen die je hebt en de eerste stappen zetten tijdens een leuke en leerzame training. Je gaat tijdens de (vervolg) lessen met je hond aan de slag met vaardigheden leren, oefeningen, hulpvragen en je hond beter begrijpen.

Voor wie is de puppycursus?

Een puppycursus is voor iedereen van grote meerwaarde. Wanneer je voor het eerst een pup wil opvoeden tot ervaren baasjes. Uiteindelijk is iedere pup verschillend en wil je een goede basis neerzetten. Daar ga ik bij helpen op puppycursus tijdens leuke en leerzame trainingen. Zodat jij jouw pup beter en vooral op een leuke manier leert begeleiden.