Puppycursus Volgen? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht kun je terecht voor leuke en leerzame een-op-een begeleiding aan huis en krijg je alle informatie, handvatten en ondersteuning die je nodig hebt voor de perfecte basis en een fijne toekomst.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Dierenwelzijn Keurmerk

Informatie

In het kort

Puppy cursus

Aan de slag met socialisatie? Je pup leren begrijpen? Het leren van oefeningen die je ook in de praktijk kunt toepassen of nodig zal hebben? Het krijgen van aandacht en werken aan een mooie samenwerking? Het is precies waar je tijdens de puppycursus samen met mij aan de slag gaat. 

Om te zorgen dat de puppycursus aansluit op jouw persoonlijke situatie, je vragen niet onbeantwoord blijven en je alle belangrijke informatie voor het opvoeden en trainen van de pup hebt, is onze eerste afspraak een kennismaking. Deze afspraak duurt ongeveer een uur.

Je volgt de puppycursus bovendien aan huis en in jouw vertrouwde omgeving. Hier zijn alle indrukken en prikkels aanwezig die in het verdere leven van je pup normaal zijn.

Met de juiste begeleiding maak je een vliegende start en leer je op een leuke manier samenwerken, versterk je de band en zorg je voor een mooie basis voor een fijne toekomst.

Wil je meer weten?

Stuur mij gerust een berichtje!

Privé puppycursus

Je krijgt gedurende de puppycursus een-op-een en/ of gezinsbegeleiding waardoor je heel gericht aan de slag kunt en direct vragen kunt stellen. Deze betrokkenheid is van grote waarde en de essentie van mijn puppycursus. Ik kan je namelijk direct helpen bij verschillende situaties en moeilijkheden die je in het dagelijks leven ervaart. Dit wordt door alle cursisten als prettig ervaren.

Aandacht voor pup en baas

Met mijn puppycursus bied ik je maatwerk aan met aandacht voor jouw persoonlijke situatie, dierenwelzijn, jouw omgeving, de pup en waar jij tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt. Zo ben je verzekerd van begeleiding die echt bij je past.

Wanneer je jouw pup beter begrijpt, maakt dit samenwerken stukken makkelijker en leuker! Daarom besteden we gedurende de cursus aandacht aan het gedrag en de lichaamstaal van je pup. Dit is voor pup en baas van absolute meerwaard!

Ruimte voor vragen & groei

Het opvoeden van een pup kan soms best lastig zijn. Gelukkig kun je gedurende de puppycursus met je vragen of als je ergens tegenaan loopt bij mij terecht en kunnen we het direct oppakken tijdens onze eerstvolgende les. In tegenstelling tot trainen in groepsverband is de privé cursus voor pups dus echt gericht op jouw thuissituatie, waar je tegenaan loopt en de omgeving waar jouw pup opgroeit.

Tijdens de puppycursus

Op de KynoFlex puppycursus Utrecht worden onderwerpen als zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, het bijten in handen of kleding, etc. besproken. Ook wordt de basis gelegd voor oefeningen als ‘zit’, het ‘hier komen’ en het ‘netjes meelopen aan de riem’. Maar het allerbelangrijkste is dat jij op puppycursus heel precies leert hoe jij kan zorgen dat jouw pup graag met je wil samenwerken want alleen vrijwillige samenwerking maakt het kleine hondje van nu tot de betrouwbare en fijne kameraad van later.

Blijf in ontwikkeling

Ruim 87% van mijn cursisten stromen door naar mijn pubercursus! Daar ben ik niet alleen heel trots op, het zorgt ook dat de training mooi aansluit op de ontwikkeling van pup naar puber (jonge hond). Ruim 200 baasjes (en hun pups) gingen je voor! Ze hebben de puppycursus met goed gevolg afgerond en veel geleerd. Kies jij ook voor een leuke en leerzame puppycursus bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Puppycursus

Leuk & Leerzaam

De voordelen

Cursus aan huis

Je volgt de cursus aan huis en in de directe omgeving.

Individuele training

Het is een privé puppycursus met een-op-eenbegeleiding.

Aandacht en zorg

Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je hond begrijpen

Je leert je pup op een leuke manier beter begrijpen.

Dierenwelzijn

Je leert echt samenwerken met oog voor dierenwelzijn.

Balans en structuur

Ontdek de juiste balans aan de hand van een goede structuur.

Leuk en leerzaam

Kies voor leuke en leerzame trainingen voor hond en baas.

Maatwerk aan huis

Ga aan de slag met een unieke training voor jouw hond.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Certificaat

Goed gedaan

Certificaat

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvang jij natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam van jouw geliefde hond erop! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Het certificaat is tevens een mooie herinnering aan de tijd die jullie samen hebben doorgebracht tijdens de cursus en hondentraining. Maar zeker ook buiten de trainingen. Het zal ongetwijfeld een speciaal en welverdiend plekje krijgen in jullie huis!

Klant reviews

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Impressie

Jonge honden training Utrecht

Over mij

Hi, ik ben Mariska

Kynologisch Gedragstherapeut

Ik ben gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut & hondentrainer en werk inmiddels langer dan 10 jaar met honden en hun baasjes. Ik ben gespecialiseerd in individuele hondentraining, professionele begeleiding en gedragsproblemen bij honden.

Over KynoFlex Hondenschool Utrecht
Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?