Puppycursus en training Hondenschool Utrecht

Puppycursus Utrecht

Alles dat jij moet weten over het opvoeden, socialiseren, zindelijkheid, gedrag en trainen van jouw pup! Dat leer je tijdens de privé puppycursus aan huis. Spelenderwijs leren, dat doe je tijdens praktijkgerichte cursus voor een gelukkig pup en baas.

De puppycursus Utrecht is een praktijkgerichte cursus.

Je gaat tijdens de puppytraining aan de slag met jouw hulpvragen.

Wat je tijdens de puppycursus leert kun je direct in praktijk brengen.

Puppycursus Utrecht in het kort ...

De privé puppycursus is een cursus waar je echt blij van zal worden. Je gaat namelijk aan de slag met alles dat jij moet weten over je pup. Je leert over socialisatie, zindelijkheid, opvoeding en puppy gedrag en krijgt antwoord op hulpvragen die je hebt.

Het fijne van de privé puppycursus is dat het een praktijkgerichte cursus is. Je zal gedurende de cursus leren door te doen, ervaren en begrijpen. De positieve trainingsmethode versterkt het plezier tijdens de cursus voor pup als baas. Waardoor een gewerkt kan worden aan een sterke band en mooie interacties gedurende de trainingen en daarbuiten.

Wat je tijdens de puppycursus zal leren is geheel afhankelijk van wat jij belangrijk vind, in het dagelijks leven tegenaan loopt of de hulpvragen die je hebt. Er is tijdens onze eerste afspraak van één uur ruim de tijd om dit te onderzoeken. Zodat ik je een maatwerk puppycursus kan aanbieden.

De puppylessen volg je aan huis en in de omgeving. Op deze plek zijn alle indrukken die in het verdere leven van jouw pup normaal zullen zijn aanwezig. Hierdoor kun je alles dat je tijdens de puppylessen leert kun je direct in de praktijk brengen en oefenen.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Er is tijdens de privé puppytraining aandacht voor al jouw hulpvragen en uitdagingen.

Ik denk dat de juiste begeleiding bij hulpvragen, dagelijkse uitdagingen en gedrag essentieel is voor een zorgeloze start en gelukkige pup en baas. Ik help je tijdens de praktijkgerichte lessen dan ook met bewustwording door te doen, ervaren en begrijpen. Gedurende de lessen krijg je alle aandacht, begeleiding en informatie die jij écht nodig hebt!

Het voortdurend in handen bijten.

De uitdagingen van zindelijkheid.

De verschillende fases (angstfase).

De pup een veilige omgeving bieden.

Het kauwen op meubels en voorwerpen.

De socialisatie goed vormgeven.

Het uitlaten en wandelen met je pup.

Overprikkeling en het gedrag hierdoor.

Het gedrag van je pup leren begrijpen.

Een goede balans van prikkels en rust bieden.

De beste puppytraining voor pup en baas. Bij jouw thuis in Utrecht.

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende training voor jouw pup? Wil je tijdens de trainingen echt leren door te doen, ervaren en begrijpen? En trainen in jouw eigen omgeving met alle prikkels en indrukken die in het verdere leven van jouw hond normaal zullen zijn? Dan is de privé puppytraining Utrecht de juiste keuze!

De aandacht tijdens de privé puppycursus ligt bij het leren en oefenen van de belangrijkste vaardigheden die jouw in het dagelijks leven verder helpen, plezier en gemak opleveren.

De beste puppylessen en begeleiding voor een gelukkige pup en baas.

De privé puppycursus is er voor iedere pup en baas.

Leer alles dat jij moet weten over jouw pup.

De privé puppycursus is een praktijkgerichte training.

Je leert door te doen, ervaren en begrijpen.

Alles dat je leert breng je direct in de praktijk.

Je traint op dagen en tijden die het beste uitkomen.

Al je tussentijdse vragen kun je direct aan mij stellen.

Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat.

Waar wil jij samen met jouw pup aan werken?

Het opvoeden, verzorgen en trainen van een pup moet leuk en leerzaam zijn. Je leert tijdens de puppycursus hoe je dit alles het beste kunt aanpakken. Zodat je de taal van je pup begrijpt. Maar ook weet wat je het beste wel kunt doen of beter kunt voorkomen. Je werkt dus echt aan een stabiele basis voor een gelukkige toekomst.


De puppycursus is een positieve hondentraining voor hond en baas. De trainingen sluiten helemaal aan op de behoeften en wensen die jij hebt met oog op dierenwelzijn.

Bovendien kun je altijd rekenen op persoonlijke begeleiding, ook buiten de puppylessen om. Zo kun je voor prangende hulpvragen, uitdagingen of na een gebeurtenis altijd gemakkelijk contact met mij opnemen om wat je het beste kunt doen.

Puppycursus Utrecht : Heb jij er ook zin in om samen met mij aan de slag te gaan?

Zie jij één-op-één puppytraining aan huis wel zitten?

Wil jij alles dat je over jouw pup moet weten écht leren?

Zijn leuke, leerzame en praktijkgerichte lessen belangrijk voor je?

Wil je trainen op dagen en tijden die je echt uitkomen?

Vind je het positief trainen van jouw pup belangrijk?

Dan zijn wij een match en sluit de privé puppycursus aan huis helemaal aan op wat jij voor ogen hebt. Benieuwd geworden? Neem direct contact met mij op of meld je aan! Dan zien wij elkaar binnenkort bij jouw thuis.

Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?