Mijn cursusaanbod

Met mijn hondenschool KynoFlex verzorg ik voor maatwerk cursussen, hondentrainingen en honden gedragstherapie in Utrecht en omgeving. Je gaat samen met mij aan de slag met wat voor jou als eigenaar echt belangrijk is en begeleiding bij nodig hebt.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Dierenwelzijn Keurmerk

Informatie

In het kort

Cursus aanbod

Aan de slag met socialisatie? Je pup leren begrijpen? Het leren van oefeningen die je ook in de praktijk kunt toepassen of nodig zal hebben? Aan de slag met de clicker, hulpvragen of juist het gedrag van jouw viervoeter? Het is precies waar je tijdens de hondentrainingen samen met mij aan de slag gaat.

Met mijn hondenschool biedt ik verschillende soorten maatwerk hondentrainingen en gedragstherpie aan. Dit doe ik aan huis in Utrecht, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Woerden en omgeving. Waarbij je echt aan de slag gaat met wat jij belangrijk vind of in het dagelijks leven tegenaan loopt of het gedrag van jouw hond in bepaalde situaties.

Met de juiste begeleiding maak je een vliegende start en leer je op een leuke manier samenwerken, versterk je de band en zorg je voor een mooie basis voor een fijne toekomst.

Wil je meer weten?

Stuur mij gerust een berichtje!

Privé hondentrainingen

Mijn prive hondentrainingen bestaan uit een-op een-op-een en/ of gezinsbegeleiding waardoor je heel gericht aan de slag kunt en direct vragen kunt stellen. Deze betrokkenheid is van grote waarde en de essentie van mijn trainingen. Ik kan je namelijk direct helpen bij verschillende situaties en moeilijkheden die je in het dagelijks leven ervaart. Dit wordt door alle cursisten als prettig ervaren en je maakt echt stappen.

Hond & baas

Met mijn trainingen bied ik je maatwerk aan met aandacht voor jouw persoonlijke situatie, dierenwelzijn, jouw omgeving, de pup en waar jij tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt. Zo ben je verzekerd van begeleiding die echt bij je past.

Je hond leren begrijpen zorgt ervoor dat het samenwerken, trainen en de dagelijkse activiteiten leuker en makkelijker zullen worden. Dit is dan ook een onderdeel waar ik gedurende mijn trainingen veel aandacht aan zal besteden en je echt verder zal helpen.

Vragen en begeleiding

Het opvoeden van een pup, trainen van een puber of aan de slag gaan met een volwassen hond kan soms best ingewikkeld zijn. Gelukkig ben je gedurende iedere hondentraining van professioneel en kundige begeleiding verzekerd. Zo kunnen we je vragen of als je ergens tegenaan loopt bij mij terecht en kunnen het direct oppakken tijdens onze eerstvolgende les.

Theorie en praktijk

Op de KynoFlex hondentrainingen worden onderwerpen als zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, wandelen zonder trekken, loslopen, etc. besproken en geoefend. Ook wordt de basis gelegd voor oefeningen die voor jouw belangrijk zijn en je in het dagelijks leven verder helpen. Maar het allerbelangrijkste is dat jij tijdens een hondentraining heel precies leert hoe jij kan zorgen dat jouw hond graag met je wil samenwerken want alleen vrijwillige samenwerking maakt jouw hond tot de betrouwbare en fijne kameraad.

In ontwikkeling blijven?

Blijven jij je jouw hond in ontwikkeling? Een ruime meerderheid kiest ervoor om door te gaan met de training met als voordeel dat er steeds opnieuw mooie stappen gemaakt kunnen worden. Wil jij ook in ontwikkeling blijven? Ik denk graag mee met de mogelijkheden die er zijn zodat je gedurende de lessen mooie stappen kunt blijven maken.

Ruim 200 baasjes (en hun honden) gingen je voor! Ze hebben de hondentraining met goed gevolg afgerond en veel geleerd. Kies jij ook voor een leuke en leerzame hondentraining bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen en kunnen we aan de slag gaan.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Hondentraining

Leuk & Leerzaam

Cursus aanbod

Puppycursus

KynoFlex Hondenschool Utrecht Puppycursus

Spelenderwijs leren, ontdekken en aandacht voor je hulpvragen.

Pubercursus

KynoFlex Hondenschool Utrecht Pubercursus

Samen aan de slag met de ontwikkeling van je jonge hond.

Hondentraining

KynoFlex Hondenschool Utrecht Hondentraining

Volg voor leuke en leerzame individuele hondentraining.

Gedragstherapie

KynoFlex Hondenschool Utrecht Hulpvragen en honden gedragstherapie

Krijg de juiste begeleiding en hulp bij gedragsproblemen.

Klant reviews

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

De voordelen

Cursus aan huis

Je volgt de cursus aan huis en in de directe omgeving.

Individuele training

Het is een privé puppycursus met een-op-eenbegeleiding.

Aandacht en zorg

Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je hond begrijpen

Je leert je pup op een leuke manier beter begrijpen.

Dierenwelzijn

Je leert echt samenwerken met oog voor dierenwelzijn.

Balans en structuur

Ontdek de juiste balans aan de hand van een goede structuur.

Leuk en leerzaam

Kies voor leuke en leerzame trainingen voor hond en baas.

Maatwerk aan huis

Ga aan de slag met een unieke training voor jouw hond.

Impressie

Jonge honden training Utrecht

Over mij

Hi, ik ben Mariska

Kynologisch Gedragstherapeut

Ik ben gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut & hondentrainer en werk inmiddels langer dan 10 jaar met honden en hun baasjes. Ik ben gespecialiseerd in individuele hondentraining, professionele begeleiding en gedragsproblemen bij honden.

Over KynoFlex Hondenschool Utrecht
Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?