Mijn cursusaanbod

Met mijn hondenschool KynoFlex verzorg ik voor maatwerk cursussen, hondentrainingen en begeleiding in Utrecht en omgeving. Je gaat samen met mij echt aan de slag met wat voor jou als eigenaar belangrijk is, waar je tegenaan loopt of graag begeleiding of hulp bij wil.

Hondentrainingen in het kort

Aan de slag met socialisatie? Je pup leren begrijpen? Het leren van oefeningen die je ook in de praktijk kunt toepassen of nodig zal hebben? Aan de slag met de clicker, hulpvragen of juist het gedrag van jouw viervoeter? Het is precies waar je tijdens de hondentrainingen samen met mij aan de slag gaat. 

Met mijn hondenschool biedt ik verschillende soorten maatwerk hondentrainingen aan. Dit doe ik aan huis in Utrecht, Stichtse Vecht, Leidsche Rijn, Woerden en omgeving. Waarbij je echt aan de slag gaat met wat jij belangrijk vind of in het dagelijks leven tegenaan loopt of het gedrag van jouw hond in bepaalde situaties.

De voordelen van prive hondentrainingen:

Met de juiste begeleiding maak je een vliegende start en leer je op een leuke manier samenwerken, versterk je de band en zorg je voor een mooie basis voor een fijne toekomst. 

Je volgt de hondentrainingen aan huis en in de directe omgeving.

Het zijn privé hondentrainingen met een-op-eenbegeleiding.

Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie en omgeving.

Je leert je hond op een leuke manier beter begrijpen.

Gedurende de cursus is er volop ruimte voor jouw vragen.

Je kunt altijd voor meer hondentrainingen kiezen.

Hondentrainingen aan huis en in de omgeving.

Als hondentrainer geef ik al mijn hondentrainingen aan huis en in de omgeving. Op deze plek kan ik de juiste begeleiding aanbieden en inspringen als je moeilijkheden ervaart of vragen hebt. Dit is een groot voordeel. Want je kunt de hondentrainingen direct doorzetten in jouw dagelijkse leven en vragen kunnen we gedurende de trainingsmomenten direct oppakken. In jouw vertrouwde omgeving kun dan ook rekenen op kundige begeleiding aan de hand van leuke en leerzame oefeningen en trainingen.

Het aantal trainingsmomenten (lessen) is afhankelijk van de hondentraining die je kiest. Zo bestaan de puppycursus, pubercursus en clickertraining uit 5 lesmomenten. Bij specifieke hondentrainingen kunnen dit er meer of minder zijn, afhankelijk van waar je aan wil werken.

Privé hondentrainingen met een-op-eenbegeleiding.

Mijn prive hondentrainingen bestaan uit een-op een-op-een en/ of gezinsbegeleiding waardoor je heel gericht aan de slag kunt en direct vragen kunt stellen. Deze betrokkenheid is van grote waarde en de essentie van mijn trainingen. Ik kan je namelijk direct helpen bij verschillende situaties en moeilijkheden die je in het dagelijks leven ervaart. Dit wordt door alle cursisten als prettig ervaren en je maakt echt stappen.

Aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Met mijn trainingen bied ik je maatwerk aan met aandacht voor jouw persoonlijke situatie, dierenwelzijn, jouw omgeving, de pup en waar jij tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt. Zo ben je verzekerd van begeleiding die echt bij je past.

Je leert je hond op een leuke manier begrijpen.

Je hond leren begrijpen zorgt ervoor dat het samenwerken, trainen en de dagelijkse activiteiten leuker en makkelijker zullen worden. Dit is dan ook een onderdeel waar ik gedurende mijn trainingen veel aandacht aan zal besteden en je echt verder zal helpen.

Er is volop ruimte voor vragen tijdens de hondentrainingen.

Het opvoeden van een pup, trainen van een puber of aan de slag gaan met een volwassen hond kan soms best ingewikkeld zijn. Gelukkig ben je gedurende iedere hondentraining van professioneel en kundige begeleiding verzekerd. Zo kunnen we je vragen of als je ergens tegenaan loopt bij mij terecht en kunnen het direct oppakken tijdens onze eerstvolgende les.

In tegenstelling tot trainen in groepsverband is de privé cursus voor pups dus echt gericht op jouw thuissituatie, waar je tegenaan loopt en de omgeving waar jouw pup opgroeit.

Je kunt direct doorstromen en blijven groeien!

Ruim 87% van mijn cursisten stromen door naar mijn vervolgcursus of willen de begeleiding doorzetten vanwege de grote groei! Daar ben ik niet alleen heel trots op, het zorgt ook dat de training mooi aansluit op de ontwikkeling van iedere hond.

Inschrijven voor de privé hondentrainingen.

Ruim 200 baasjes (en hun honden) gingen je voor! Ze hebben de hondentrainingen met goed gevolg afgerond en veel geleerd. Kies jij ook voor een leuke en leerzame hondentraining bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen. 

Hondentrainingen overzicht.

Puppycursus

Spelenderwijs leren, ontdekken en aandacht voor je hulpvragen.

Pubercursus

Op een leuke manier aan de slag met de ontwikkeling van je hond.

Hondentraining

Kies voor leuke en leerzame individuele hondentraining.

Clickertraining

De clicker op een leuke manier leren begrijpen en gebruiken.

Honden hulpvragen

Echt aan de slag met hulpvragen en gedrag van jouw hond.

Webwinkel

Een huisdieren webwinkel boordevol prachtige aanbiedingen en voordeel

Wat zeggen klanten over KynoFlex Hondenschool Utrecht?

200+ klanten gingen je voor!

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Gecontroleerd dierenprofessional

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heb ik mij aangesloten bij het Dierenwelzijn keurmerk. Door het dragen van het Dierenwelzijn keurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van mijn hondenschool KynoFlex, dat leuke en leerzame hondentrainingen herbergt onderstreept.

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd.

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!