Contact- en bedrijfsgegevens

Met het onderstaande formulier kun je om allerlei redenen contact met mij opnemen. Zodra ik je bericht ontvangen heb neem ik spoedig contact met je op. Wil jij je inschrijven voor een superleuke hondentraining, cursus of ben je op zoek naar een erkend gedragstherapeut? Ga dan naar direct inschrijven!

KynoFlex Hondenschool Utrecht

Via het onderstaande formulier kun je eenvoudig en snel contact met mij opnemen. Zodra ik jouw gegevens ontvangen heb neem ik binnen enkele werkdagen contact op.

Contact formulier

Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Bedrijfsgegevens

Hondenschool KynoFlex

Mariska Brilleman

Lisdodde 9

3628NL Kockengen

06 232 26 055

mariska@kynoflex.nl

77743504 (KvK)

NL003234747B57 (BTW)

77743504 (KvK)

NL003234747B57 (BTW)

Gegeves

Bij het versturen van je gegevens stem je in met mijn algemene voorwaarden. Deze kun je hieronder downloaden en lezen. Daarnaast wil je misschien weten waarvoor wij je persoonsgegevens gebruiken. Dit kun je lezen in onze Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Clickertraining Utrecht
Jonge honden training Utrecht

Je kiest voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?