Hondentraining

Hondentraining Volgen? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht kun je terecht voor leuke en leerzame een-op-een begeleiding aan huis en ga je tijdens de hondentraining werken aan wat jij belangrijk vind of waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt.

Training aan huis

Je volgt de hondentraining aan huis en in jouw eigen omgeving.

Privé hondentraining

Het is een privé hondentraining voor jonge hond, baas en gezin.

Persoonlijke aandacht

Er is persoonlijke aandacht voor uitdagingen en je hulpvragen.

Je hond écht begrijpen

Leer je hond tijdens iedere training écht beter begrijpen.

Voor hond en baas

De hondentraining is waardevol voor honden en hun baasjes.

Positieve trainingen

Geniet van leuke en leerzame hondentrainingen aan huis.

Plezier en dierenwelzijn

Bij de hondentrainingen staat plezier en dierenwelzijn centraal.

Maatwerk trainingen

De trainingen zijn maatwerk en afgestemd op jouw situatie.

Hondentraining in het kort

Hondentrainingen zijn leuk en leerzaam voor hond en baas. Je gaat tijdens de hondentraining(en) werken aan wat jij belangrijk vind of tegenaan loopt. Je kan hierbij denken aan zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, wandelen zonder trekken of loslopen. De hondentraining(en) volg je gewoon bij jouw thuis en in de omgeving. Op deze plek zijn alle indrukken en prikkels aanwezig. Met als voordeel dat ik je goed kan begeleiden in alledaagse situaties en het gedrag dat jouw hond laat zien.

Starten met de privé hondentraining

Starten met de privé hondentraining doe je in jouw eigen omgeving. Als hondentrainer kom ik bij je thuis op de afgeproken dagen en tijden en ga je aan de slag met wat jij écht belangrijk vind, waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt en hulpvagen die je hebt. De lessen bestaan uit één-op-één begeleiding en gezinsbegeleiding, afhankelijk waar jij behoefte aan hebt. Zo is iedere hondentraining echt maatwerk en helpt het je mooie stappen maken.

De persoonlijke betrokkenheid is een essentieel onderdeel van mijn privé hondentraining aan huis. Het stelt me in staat om je te ondersteunen bij vragen, situaties en problemen die je in het dagelijks leven tegenkomt. Alle cursisten waarderen deze benadering enorm, omdat het zowel plezierig, leerzaam als waardevol is.

Voordelen van de hondentraining

Trainen op tijden en dagen die je uitkomen

Aan de slag met hulpvragen en gedrag

Aandacht voor jouw persoonlijke situatie

Leren van commando's en vaardigheden

Je leert jouw hond begrijpen (wat verteld de hond)

Aan de slag met praktische vaardigheden

Waarom inschrijven voor de hondentraining?

De privé hondentraining die bij jou thuis wordt gegeven, is een zeer uitgebreide en vooral complete training voor hond en baas. Je krijgt alle benodigde handvatten, informatie en kunt rekenen op professionele begeleiding die je helpen bij hetmaken van stappen.

Klanten over KynoFlex. Dé Hondenschool & Honden Gedragstherapie in Utrecht en omgeving!

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Trainen op tijden en dagen die je uitkomen

Een hondentraining bij KynoFlex bestaat uit een-op-een en/ of gezinsbegeleiding waardoor je heel gericht aan de slag kunt en direct vragen kunt stellen. Mijn betrokkenheid is van grote waarde en de essentie van mijn hondentraining. Ik kan je namelijk direct helpen bij verschillende situaties en moeilijkheden die je in het dagelijks leven ervaart. Dit wordt door alle cursisten als prettig ervaren. Wanneer jij je hebt ingeschreven neem ik contact met je op voor het plannen van onze eerste afspraak op een dag en tijd die je echt uitkomt!

Aan de slag met hulpvragen en gedrag

Met mijn prive hondentraining bied ik je maatwerk aan met aandacht voor jouw persoonlijke situatie, dierenwelzijn, jouw omgeving, de hond en waar jij tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt. Op deze manier kan ik heel specifiek oplossingen aanbieden, ingaan op hoe ik jouw kan helpen en we stappen kunnen maken.

Aandacht voor jouw persoonlijke situatie

Er is tijdens iedere hondentraining aandacht voor jouw hond, persoonlijke situatie en de omgeving. Dit heeft mooie voordelen omdat alle indrukken en prikkels aanwezig zijn waarvoor je hulp en training wil volgen. Deze indrukken kunnen we tijdens de hondentrainingen inzetten en gebruiken om mooie stappen te maken. In deze omgeving kun dan ook rekenen op kundige begeleiding aan de hand van leuke en leerzame oefeningen.

Leren van commando's en vaardigheden

De hondentraining kan uit meedere lessen bestaan verspreid over een langere periode. Je gaat gedurende deze periode met mij aan de slag en krijgt praktische kennis en handvatten die je ook buiten de lesmomenten kunt toepassen. Dit zorgt ervoor dat je heel gericht stappen kunt maken en de trainingen als prettig ervaren worden. Je kunt denken aan het leren van nieuwe vaardigheden, commando's tot gehoorzaamheid.

De hondentrainingen kunnen eveneens uit meedere lessen bestaan (afhankelijk van wat jij wil trainen of waar je tegenaan loopt). Je gaat gedurende deze periode met mij aan de slag en krijgt praktische kennis en handvatten die je ook buiten de lesmomenten kunt toepassen en uiteindelijk jouw doel te bereiken.

Je leert jouw hond begrijpen (wat verteld de hond)

Dat jij je hond tijdens de hondentraining echt beter leert begrijpen vormt een belangijke basis die samenwerken makkelijker en leuker maakt. Ik zal tijdens de hondentraining dan ook aandacht aan het gedrag en de lichaamstaal van jouw hond besteden. Dit is voor hond en baas van grote meerwaarde.

Aan de slag met praktische vaardigheden

Op de KynoFlex hondentraining Utrecht worden onderwerpen als zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, wandelen zonder trekken, loslopen, etc. besproken en geoefend. Ook wordt de basis gelegd voor oefeningen die voor jouw belangrijk zijn en je in het dagelijks leven verder helpen. Maar het allerbelangrijkste is dat jij tijdens een hondentraining heel precies leert hoe jij kan zorgen dat jouw hond graag met je wil samenwerken want alleen vrijwillige samenwerking maakt jouw hond tot de betrouwbare en fijne kameraad.

Blijf samen met je hond in ontwikkeling

Blijven jij je jouw hond in ontwikkeling? Een ruime meerderheid kiest ervoor om door te gaan met de training met als voordeel dat er steeds opnieuw mooie stappen gemaakt kunnen worden. Wil jij ook in ontwikkeling blijven? Ik denk graag mee met de mogelijkheden die er zijn zodat je gedurende de lessen mooie stappen kunt blijven maken. Ruim 200 baasjes (en hun honden) gingen je voor! Ze hebben de hondentraining met goed gevolg afgerond en veel geleerd. Kies jij ook voor een leuke en leerzame hondentraining bij je thuis of in de omgeving?

Certificaat hondentraining

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvang jij natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam van jouw geliefde hond erop! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Clickertraining Utrecht
Jonge honden training Utrecht

Je kiest voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?