Hondentraining Volgen? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht kun je terecht voor leuke en leerzame een-op-een begeleiding aan huis en ga je tijdens de hondentraining werken aan wat jij belangrijk vind of waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt.

Hondentraining in het kort

Aan de slag met wandelen zonder trekken? Wil je nieuwe oefeningen leren? Jouw hond in de buurt laten loslopen of aan de slag met nieuwe oefeningen als aandacht, wachten en naar je toekomen bij het loslopen? Het is precies waar je tijdens de hondentrainingen samen met mij aan de slag gaat. 

Om te zorgen dat de hondentraining aansluit op jouw per persoonlijke situatie, je vragen over oefeningen en opvoeding niet onbeantwoord blijven en je alle belangrijke informatie voor het trainen van jouw hond hebt kom ik bij je thuis. Hoe onze eerste afspraak eruit komt te zien is geheel afhankelijk van het soort hondentraining.

Je volgt een hondentraining aan huis en in jouw vertrouwde omgeving. Hier zijn alle indrukken en prikkels aanwezig die veelal ook zorgen dat jij hulp nodig hebt bij het trainen.

De voordelen van de hondentraining:

Met de juiste begeleiding leer je op een leuke manier samenwerken, versterk je de band en ga je gericht aan de slag met het trainen van jouw hond in een vertrouwde omgeving.

Je volgt de cursus aan huis en in de directe omgeving.

Het is een privé hondentraining met een-op-eenbegeleiding.

Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je leert je hond op een leuke manier beter begrijpen.

Gedurende de cursus is er volop ruimte voor vragen.

Je altijd voor meer hondentrainingen kiezen!

Hondentraining aan huis en in de omgeving.

De hondentrainingen volg je aan huis en in jouw directe omgeving. Dit heeft mooie voordelen omdat alle indrukken en prikkels aanwezig zijn waarvoor je hulp en training wil volgen. Deze indrukken kunnen we tijdens de hondentrainingen inzetten en gebruiken om mooie stappen te maken. In deze omgeving kun dan ook rekenen op kundige begeleiding aan de hand van leuke en leerzame oefeningen.

De hondentraining kan uit meedere lessen bestaan verspreid over een langere periode. Je gaat gedurende deze periode met mij aan de slag en krijgt praktische kennis en handvatten die je ook buiten de lesmomenten kunt toepassen. Dit zorgt ervoor dat je heel gericht stappen kunt maken en de trainingen als prettig ervaren worden.

Privé hondentraining met een-op-eenbegeleiding.

Een hondentraining bij KynoFlex bestaat uit een-op-een en/ of gezinsbegeleiding waardoor je heel gericht aan de slag kunt en direct vragen kunt stellen. Mijn betrokkenheid is van grote waarde en de essentie van mijn hondentraining. Ik kan je namelijk direct helpen bij verschillende situaties en moeilijkheden die je in het dagelijks leven ervaart. Dit wordt door alle cursisten als prettig ervaren.

Aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Met mijn prive hondentraining bied ik je maatwerk aan met aandacht voor jouw persoonlijke situatie, dierenwelzijn, jouw omgeving, de hond en waar jij tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt. Op deze manier kan ik heel specifiek oplossingen aanbieden, ingaan op hoe ik jouw kan helpen en we stappen kunnen maken.

Je leert je hond op een leuke manier begrijpen.

Dat jij je hond tijdens de hondentraining echt beter leert begrijpen vormt een belangijke basis die samenwerken makkelijker en leuker maakt. Ik zal tijdens de hondentraining dan ook aandacht aan het gedrag en de lichaamstaal van jouw hond besteden. Dit is voor hond en baas van grote meerwaarde.

Er is volop ruimte voor vragen.

Je hond trainen kan best intensief zijn. Een beetje afhankelijk wat je wil trainen of waar je hulp bij wil. Gelukkig kun je tijdens de trainingen rekenen op ondersteuning, antwoord op al jouw vragen en kunnen we alles direct oppakken tijdens onze eerstvolgende les. In tegenstelling tot trainen in groepsverband is de privé cursus voor honden echt gericht op jouw thuissituatie, waar je tegenaan loopt en de omgeving waar jouw hond zal opgroeien.

Ruimte voor ontwikkeling

Blijven jij je jouw hond in ontwikkeling? Een ruime meerderheid kiest ervoor om door te gaan met de training met als voordeel dat er steeds opnieuw mooie stappen gemaakt kunnen worden. Wil jij ook in ontwikkeling blijven? Ik denk graag mee met de mogelijkheden die er zijn zodat je gedurende de lessen mooie stappen kunt blijven maken.

Inschrijven voor de privé hondentraining.

Ruim 200 baasjes (en hun honden) gingen je voor! Ze hebben de hondentraining met goed gevolg afgerond en veel geleerd. Kies jij ook voor een leuke en leerzame hondentraining bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen en kunnen we aan de slag gaan.

Wat zeggen klanten over KynoFlex Hondenschool Utrecht?

200+ klanten gingen je voor!

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Voor iedere hond een training!

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heb ik mij aangesloten bij het Dierenwelzijn keurmerk. Door het dragen van het Dierenwelzijn keurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van mijn hondenschool KynoFlex, dat leuke en leerzame hondentrainingen herbergt onderstreept.

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd.

KynoFlex hondenschool Utrecht

Wat ga je tijdens de hondentraining leren?

Op de KynoFlex hondentraining Utrecht worden onderwerpen als zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, wandelen zonder trekken, loslopen, etc. besproken en geoefend. Ook wordt de basis gelegd voor oefeningen die voor jouw belangrijk zijn en je in het dagelijks leven verder helpen. Maar het allerbelangrijkste is dat jij tijdens een hondentraining heel precies leert hoe jij kan zorgen dat jouw hond graag met je wil samenwerken want alleen vrijwillige samenwerking maakt jouw hond tot de betrouwbare en fijne kameraad.

Wat zijn de voordelen van een hondentraining?

Je kunt bij een hondentraining rekenen op professionele begeleiding, aandacht voor je hulpvragen en leuke oefeningen. De hondentrainingen bij KynoFlex bestaan uit één op één begeleiding of gezinsbegeleiding. Je gaat gewoon thuis en in de omgeving aan de slag. Dit is de plek waar alle prikkels en indrukken die in het verdere leven van je hond aanwezig zijn. De oefeningen kun je hierdoor gemakkelijk in de praktijk brengen en zullen je daadwerkelijk helpen. Met als doel een goede basis voor een fijne toekomst waarbij je hond begrijpen

Wat zijn de kosten van een hondentraining?

De tarieven van mijn hondentrainingen en cursussen kun je vinden op de tarieven pagina. Op deze pagina lees je ook wat inbegrepen is en hoe de betaling verloopt. Wil je na afloop van de training of cursus meer lessen volgen? Dan is dit natuurlijk mogelijk; ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden.

Hoe werkt op hondentraining komen bij KynoFlex?

Ik heb je inschrijving ontvangen en onze eerste afspraak staat in de planning. Dat is natuurlijk ontzettend leuk maar kan ook spannend zijn. Want wat staat je te wachten tijdens de eerste afspraak?

Op de dag van onze eerste afspraak kom ik naar je toe en gaan wij (afhankelijk van de cursus) eerst aan de slag met theorie, het bespreken van hulpvragen die je hebt en de eerste stappen zetten tijdens een leuke en leerzame training. Je gaat tijdens de (vervolg) lessen met je hond aan de slag met vaardigheden leren, oefeningen, hulpvragen en je hond beter begrijpen.

Voor wie is de hondentraining?

Een hondentraining is voor iedereen van grote meerwaarde. Wanneer je voor het eerst een hond wil opvoeden tot ervaren baasjes. Uiteindelijk is iedere hond verschillend en wil je een goede basis neerzetten. Daar ga ik bij helpen op hondentraining tijdens leuke en leerzame trainingen. Zodat jij jouw hond beter en vooral op een leuke manier leert begeleiden.

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!