Hondentrainingen Hondenschool Utrecht

Hondentraining Utrecht

Alles dat jij moet weten bij het trainen van wat jij belangrijk vind, tegenaan loopt in het dagelijks leven of hulpvragen die je hebt. Dat leer je tijdens de privé hondentrainingen aan huis. Dit zijn praktijkgerichte lessen voor een gelukkige pup en baas.

De hondentrainingen Utrecht zijn praktijkgerichte trainingen.

Je gaat tijdens de honden trainingen aan de slag met jouw hulpvragen.

Wat je tijdens de hondentraining leert kun je direct in praktijk brengen.

Hondentraining Utrecht in het kort ...

De privé hondentrainingen zijn trainingen met een grote meerwaarde. Je gaat namelijk aan de slag met wat jij belangrijk vind en over jouw hond moet weten. Je leert over hulpvragen die je hebt, dagelijkse uitdagingen waar je tegenaan loopt en gedrag.

Het is goed te weten dat alle hondentrainingen praktijkgericht zijn. Je gaat gedurende de lessen leren door te doen, ervaren en begrijpen. De positieve trainingsmethode versterkt de band, zorgt voor een plezierige samenwerking en interactie. Zowel tijdens als buiten de lessen van de trainingen.

Wat je gedurende de hondentrainingen leert hangt af van waar jij hulp en begeleiding bij nodig hebt. Dit kan om allerlei soorten trainingen gaan. Samen gaan wij ervoor zorgen dat je mooie stappen maakt.

Alle lessen van de hondentrainingen volg je aan huis en in de omgeving. Op deze plek zijn alle prikkels en indrukken aanwezig, zodat we die tijdens de hondentrainingen kunnen inzetten. Je kunt hierdoor alles dat je leert ook in de praktijk brengen en verder oefenen.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Er is tijdens de privé hondentrainingen aandacht voor al jouw hulpvragen.

Ik ben van mening dat de juiste begeleiding bij hulpvragen, dagelijkse uitdagingen en het begrijpen van je hond belangrijk zijn. Voor een leuke en leerzame training, de ontwikkeling van je hond als een mooie samenwerking. Daarom help ik je tijdens praktijkgerichte trainingen met bewustwording door te doen, ervaren en begrijpen.

Wandelen zonder trekken aan de lijn.

Trainen en oefenen van aandacht.

Verbeteren van contact tijdens uitlaten.

Aanleren van essentiële vaardigheden.

Ontvangen van bezoek en visite.

Begeleiden van buitenlandse honden.

Omgang met de hond binnen het gezin.

Goede balans aan je hond bieden.

De taal van je hond begrijpen.

Naar je toekomen en aandacht.

De beste hondentrainingen voor hond en baas. Bij jouw thuis in Utrecht.

Ben jij op zoek naar leuke, leerzame en uitdagende trainingen voor jouw hond? Wil je tijdens de trainingen van je hond echt leren door te doen, ervaren en begrijpen? En trainen in jouw eigen omgeving? Dan is de privé hondentraining Utrecht de juiste keuze!


De aandacht tijdens de privé trainingen ligt bij het leren en oefenen van de belangrijkste vaardigheden die jouw in het dagelijks leven verder helpen, plezier en gemak opleveren.

De beste honden training en begeleiding voor een gelukkige hond en baas.

De privé hondentrainingen zijn er voor iedere hond en baas.

Leer alles dat jij moet weten over jouw hond.

De privé trainingen zijn een praktijkgerichte training.

Je leert door te doen, ervaren en begrijpen.

Alles dat je leert breng je direct in de praktijk.

Je traint op dagen en tijden die het beste uitkomen.

Al je tussentijdse vragen kun je direct aan mij stellen.

Waar wil jij samen met jouw hond aan werken?

Het trainen met je hond moet leuk en leerzaam zijn. Het moet zowel voor hond als baas echt iets brengen en opleveren. Je leert tijdens de hondentrainingen hoe je dit het beste kunt aanpakken. Zodat je de taal van je hond begrijpt, weet wat je het beste kunt doen of wat juist moet voorkomen. Je werkt dus echt aan een mooie samenwerking boordevol prachtige interacties.

De focus bij privé hondentrainingen aan huis ligt echt op belangrijke vaardigheden waar jij goede begeleiding bij nodig hebt. De trainingen gaan je dus echt verder helpen, plezier en dagelijks gemak opleveren.

Bovendien kun je rekenen op goede begeleiding, ook buiten de lessen om. Zo kun je voor prangende hulpvragen, uitdagingen of na een gebeurtenis altijd gemakkelijk contact met mij opnemen om wat je het beste kunt doen.

Hondentraining Utrecht : Heb jij er ook zin in om samen met mij aan de slag te gaan?

Zie jij één-op-één hondentraining aan huis wel zitten?

Wil jij alles dat je over jouw hond moet weten écht leren?

Zijn leuke, leerzame en praktijkgerichte lessen belangrijk voor je?

Wil je trainen op dagen en tijden die je echt uitkomen?

Vind je het positief trainen van jouw hond belangrijk?

Dan zijn wij een match en sluit de privé hondentraining aan huis helemaal aan op wat jij voor ogen hebt. Benieuwd geworden? Neem direct contact met mij op of meld je aan! Dan zien wij elkaar binnenkort bij jouw thuis.

Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?