Pubercursus Volgen? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht kun je terecht voor leuke en leerzame een-op-een begeleiding aan huis en krijg je alle informatie, handvatten en ondersteuning die je nodig hebt en ga je aan de slag met de ontwikkelingen van jouw jonge hond.

Pubercursus in het kort

Heeft jouw hond de pubertijd bereikt? Lijkt je hond alles dat hij geleerd heeft te zijn vergeten? Wil je graag ondersteuning bij deze veranderingen of gewoon fijn doortrainen? Het is precies waar je tijdens de pubercursus samen met mij aan de slag gaat.

De pubertijd van een hond kan nu eenmaal een best een ingewikkelde en soms zelfs lastige periode zijn door veranderingen en gedrag. En vaak niet alleen voor de hond zelf maar ook voor baasjes en het gezin. Jouw hond ontwikkeld zich echter wel verder tijdens deze periode. Het is daarom verstandig om voor een pubercursus te kiezen.

Om te zorgen dat de pubercursus aansluit op jouw persoonlijke situatie, je vragen niet onbeantwoord blijven en je alle belangrijke informatie over de pubertijd van jouw puber (jonge hond) hebt, is onze eerste afspraak een kennismaking. Deze afspraak duurt ongeveer een uur.

Je volgt de pubercursus bovendien aan huis en in jouw vertrouwde omgeving. Hier zijn alle indrukken en prikkels aanwezig en kan ik je het beste begeleiden.

De voordelen van een pubercursus:

Met de juiste begeleiding kun je zelfs tijdens de pubertijd op een leuke manier samenwerken, je band versterken en zorg je voor een mooie basis met wat jij belangrijk vind.

Je volgt de cursus aan huis en in de directe omgeving.

Het is een privé pubercursus met een-op-eenbegeleiding.

Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je leert je puber beter begrijpen en begeleiden.

Gedurende de cursus is er volop ruimte voor vragen.

Je kunt altijd meer lessen volgen.

Pubercursus aan huis en in de omgeving.

De pubercursus volg je aan huis en in de omgeving. Dit is afhankelijk van wat wij gaan trainen en jij samen met je hond aan wil werken. Het trainen aan huis heeft veel mooie voordelen. Het is een omgeving met alle dagelijkse indrukken en prikkels. Die kunnen we tijdens de training op een goede manier inzetten en gebruiken.

De pubercursus is een praktische training met 5 lesmomenten verspreid over een langere periode. De oefeningen en handvatten die je krijgt ga je ook buiten de trainingsmomenten inzetten en in de praktijk brengen zodat je snel vooruitgang ervaart!

Privé pubercursus met een-op-eenbegeleiding.

Er is gedurende de pubercursus een-op-een en/ of gezinsbegeleiding zodat je heel gericht aan de slag kunt en direct vragen kunt stellen over de training of situaties. Deze betrokkenheid is van grote meerwaarde en de essentie van mijn cursus. Ik kan je namelijk direct helpen bij verschillende situaties en moeilijkheden die je in het dagelijks leven ervaart. Dit wordt door alle cursisten als prettig ervaren en geeft je veel zelfvertrouwen.

Aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

De pubercursus is een maatwerk pakket waarin er aandacht is voor jouw persoonlijke situatie, de omgeving, dierenwelzijn en waar jij tegenaan loopt of hulp bij wil hebben. Je bent dan ook verzekerd van kundige begeleiding gedurende de cursus en maakt mooie stappen.

Je leert je jonge hond op een leuke manier begrijpen.

Samen wandelen, trainen, sporten… moet voor hond en baas leuk zijn. En hoe beter jij jouw jonge hond begrijpt hoe makkelijker en leuker samenwerken en het doen van activiteiten is. Er is om die reden veel aandacht voor het gedrag, lichaamstaal en alles daaromheen. Dit is voor hond en baas van ongekend grote meerwaarde.

Er is volop ruimte voor vragen.

Het hebben van een hond is een grote verantwoordelijkheid en kan soms best wel lastig zijn. Gelukkig kun je gedurende de pubercursus voor vragen of wanneer je ergens tegenaan loopt bij mij terecht en zorg ik voor de juiste begeleiding. In tegenstelling tot groepslessen of trainen in groepen is mijn trainingen zijn dan ook echt gericht op jouw privé situatie waar de hond opgroeit.

Je kunt altijd meer lessen volgen!

Wil je na deze leuke en uitdagende pubercursus meer lessen volgen of aan de slag met andere doelen die je hebt? Dan is dit uiteraard mogelijk en bekijk ik graag wat voor jouw situatie het meest handig en beste is. Zodat je ook als je verder gaat echt stappen kunt maken!

Inschrijven voor de privé puppycursus.

Ruim 200 baasjes (en hun honden) gingen je voor! Ze hebben de pubercursus met goed gevolg afgerond en veel geleerd. Kies jij ook voor een leuke en leerzame pubercursus bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen. 

Wat zeggen klanten over KynoFlex Hondenschool Utrecht?

200+ klanten gingen je voor!

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Voor iedere hond een training!

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heb ik mij aangesloten bij het Dierenwelzijn keurmerk. Door het dragen van het Dierenwelzijn keurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van mijn hondenschool KynoFlex, dat leuke en leerzame hondentrainingen herbergt onderstreept.

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd.

KynoFlex hondenschool Utrecht

Wat ga je tijdens de pubercursus leren?

Op de KynoFlex pubercursus Utrecht worden onderwerpen als zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, het begrijpen van je hond in de pubertijd etc. besproken. Ook wordt er een verdere basis gelegd voor oefeningen als ‘zit’, het ‘hier komen’ en het ‘netjes meelopen aan de riem’. Maar het allerbelangrijkste is dat jij op pubercursus heel precies leert hoe jij kan zorgen dat jouw puber graag met je wil samenwerken; zelfs tijdens deze lastige periode. Want alleen vrijwillige samenwerking maakt die jonge hond van nu tot de betrouwbare en fijne kameraad van later.

Wat zijn de voordelen van een pubercursus?

Je kunt bij een hondentraining rekenen op professionele begeleiding, aandacht voor je hulpvragen en leuke oefeningen. De hondentrainingen bij KynoFlex bestaan uit één op één begeleiding of gezinsbegeleiding. Je gaat gewoon thuis en in de omgeving aan de slag. Dit is de plek waar alle prikkels en indrukken die in het verdere leven van je hond aanwezig zijn. De oefeningen kun je hierdoor gemakkelijk in de praktijk brengen en zullen je daadwerkelijk helpen. Met als doel een goede basis voor een fijne toekomst waarbij je hond begrijpen

Wat zijn de kosten van een pubercursus?

De tarieven van mijn hondentrainingen en cursussen kun je vinden op de tarieven pagina. Op deze pagina lees je ook wat inbegrepen is en hoe de betaling verloopt. Wil je na afloop van de training of cursus meer lessen volgen? Dan is dit natuurlijk mogelijk; ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden.

Hoe werkt op pubercursus bij KynoFlex?

Ik heb je inschrijving ontvangen en onze eerste afspraak staat in de planning. Dat is natuurlijk ontzettend leuk maar kan ook spannend zijn. Want wat staat je te wachten tijdens de eerste afspraak?

Op de dag van onze eerste afspraak kom ik naar je toe en gaan wij (afhankelijk van de cursus) eerst aan de slag met theorie, het bespreken van hulpvragen die je hebt en de eerste stappen zetten tijdens een leuke en leerzame training. Je gaat tijdens de (vervolg) lessen met je hond aan de slag met vaardigheden leren, oefeningen, hulpvragen en je hond beter begrijpen.

Voor wie is de pubercursus?

Een pubercursus is voor iedereen van grote meerwaarde. Wanneer je voor het eerst een hond in de pubertijd wil opvoeden tot ervaren baasjes. Uiteindelijk is iedere puber en het gedrag verschillend en wil je een goede basis neerzetten. Daar ga ik bij helpen op pubercursus tijdens leuke en leerzame trainingen voor baas en jonge honden.

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!