Pubercursus Volgen? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht kun je terecht voor leuke en leerzame een-op-een begeleiding aan huis en krijg je alle informatie, handvatten en ondersteuning die je nodig hebt bij de ontwikkelingen van jouw jonge hond.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Dierenwelzijn Keurmerk

Informatie

In het kort

Puber cursus

Heeft jouw hond de pubertijd bereikt? Lijkt je hond alles dat hij geleerd heeft te zijn vergeten? Wil je graag ondersteuning bij deze veranderingen of gewoon fijn doortrainen? Het is precies waar je tijdens de pubercursus samen met mij aan de slag gaat.

De pubertijd van een hond kan nu eenmaal een best een ingewikkelde en soms zelfs lastige periode zijn door veranderingen en gedrag. En vaak niet alleen voor de hond zelf maar ook voor baasjes en het gezin. Jouw hond ontwikkeld zich echter wel verder tijdens deze periode. Het is daarom verstandig om voor een pubercursus te kiezen.

Om te zorgen dat de pubercursus aansluit op jouw persoonlijke situatie, je vragen niet onbeantwoord blijven en je alle belangrijke informatie over de pubertijd van jouw hond hebt, is onze eerste afspraak een kennismaking. Deze afspraak duurt ongeveer een uur.

Met de juiste begeleiding kun je zelfs tijdens de pubertijd op een leuke manier samenwerken, je band versterken en zorg je voor een mooie basis met wat jij belangrijk vind.

Wil je meer weten?

Stuur mij gerust een berichtje!

Privé pubercursus

De pubercursus volg je aan huis en in de omgeving. Dit is afhankelijk van wat wij gaan trainen en jij samen met je hond aan wil werken. Het trainen aan huis heeft veel mooie voordelen. Het is een omgeving met alle dagelijkse indrukken en prikkels. Die kunnen we tijdens de training op een goede manier inzetten en gebruiken.

De pubercursus is een praktische training met 5 lesmomenten verspreid over een langere periode. De oefeningen en handvatten die je krijgt ga je ook buiten de trainingsmomenten inzetten en in de praktijk brengen zodat je snel vooruitgang ervaart!

Gericht aan de slag

Er is gedurende de pubercursus een-op-een en/ of gezinsbegeleiding zodat je heel gericht aan de slag kunt en direct vragen kunt stellen over de training of situaties. Deze betrokkenheid is van grote meerwaarde en de essentie van mijn cursus. Ik kan je namelijk direct helpen bij verschillende situaties en moeilijkheden die je in het dagelijks leven ervaart. Dit wordt door alle cursisten als prettig ervaren en geeft je veel zelfvertrouwen.

Maatwerk voor hond & baas

De pubercursus is een maatwerk pakket waarin er aandacht is voor jouw persoonlijke situatie, de omgeving, dierenwelzijn en waar jij tegenaan loopt of hulp bij wil hebben. Je bent dan ook verzekerd van kundige begeleiding gedurende de cursus en maakt mooie stappen.

Samen wandelen, trainen, sporten… moet voor hond en baas leuk zijn. En hoe beter jij jouw jonge hond begrijpt hoe makkelijker en leuker samenwerken en het doen van activiteiten is. Er is om die reden veel aandacht voor het gedrag, lichaamstaal en alles daaromheen. Dit is voor hond en baas van ongekend grote meerwaarde.

Ruimte voor vragen en groei

Het hebben van een hond is een grote verantwoordelijkheid en kan soms best wel lastig zijn. Gelukkig kun je gedurende de pubercursus voor vragen of wanneer je ergens tegenaan loopt bij mij terecht en zorg ik voor de juiste begeleiding. In tegenstelling tot groepslessen of trainen in groepen is mijn trainingen zijn dan ook echt gericht op jouw privé situatie waar de hond opgroeit.

Wil je na deze leuke en uitdagende pubercursus meer lessen volgen of aan de slag met andere doelen die je hebt? Dan is dit uiteraard mogelijk en bekijk ik graag wat voor jouw situatie het meest handig en beste is. Zodat je ook als je verder gaat echt stappen kunt maken!

Wat ga je allemaal leren

Op de KynoFlex pubercursus Utrecht worden onderwerpen als zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, het begrijpen van je hond in de pubertijd etc. besproken. Ook wordt er een verdere basis gelegd voor oefeningen als ‘zit’, het ‘hier komen’ en het ‘netjes meelopen aan de riem’. Maar het allerbelangrijkste is dat jij op pubercursus heel precies leert hoe jij kan zorgen dat jouw puber graag met je wil samenwerken; zelfs tijdens deze lastige periode. Want alleen vrijwillige samenwerking maakt die jonge hond van nu tot de betrouwbare en fijne kameraad van later.

Blijf in ontwikkeling

Wil je na deze leuke en uitdagende pubercursus meer lessen volgen of aan de slag met andere doelen die je hebt? Dan is dit uiteraard mogelijk en bekijk ik graag wat voor jouw situatie het meest handig en beste is. Zodat je ook als je verder gaat echt stappen kunt maken!

Ruim 200 baasjes (en hun honden) gingen je voor! Ze hebben de pubercursus met goed gevolg afgerond en veel geleerd. Kies jij ook voor een leuke en leerzame pubercursus bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Pubercursus

Leuk & Leerzaam

De voordelen

Cursus aan huis

Je volgt de cursus aan huis en in de directe omgeving.

Individuele training

Het is een privé puppycursus met een-op-eenbegeleiding.

Aandacht en zorg

Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je hond begrijpen

Je leert je pup op een leuke manier beter begrijpen.

Dierenwelzijn

Je leert echt samenwerken met oog voor dierenwelzijn.

Balans en structuur

Ontdek de juiste balans aan de hand van een goede structuur.

Leuk en leerzaam

Kies voor leuke en leerzame trainingen voor hond en baas.

Maatwerk aan huis

Ga aan de slag met een unieke training voor jouw hond.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Certificaat

Certificaat

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvang jij natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam van jouw geliefde hond erop! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Het certificaat is tevens een mooie herinnering aan de tijd die jullie samen hebben doorgebracht tijdens de cursus en hondentraining. Maar zeker ook buiten de trainingen. Het zal ongetwijfeld een speciaal en welverdiend plekje krijgen in jullie huis!

Klant reviews

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Impressie

Jonge honden training Utrecht

Over mij

Hi, ik ben Mariska

Kynologisch Gedragstherapeut

Ik ben gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut & hondentrainer en werk inmiddels langer dan 10 jaar met honden en hun baasjes. Ik ben gespecialiseerd in individuele hondentraining, professionele begeleiding en gedragsproblemen bij honden.

Over KynoFlex Hondenschool Utrecht
Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?