Pubercursus

De pubercursus is een leuke en leerzame cursus bij jouw thuis. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van jouw jonge hond, oefeningen en hulpvragen. De cursus is helemaal afgestemd op jonge hond en baas. Waarbij je kunt rekenen op professionele begeleiding voor een mooie samenwerking tussen jonge hond en baas.

NVGH Gedragstherapeut
SPPD Brancheorganisatie Hondenprofessionals
Martin Gaus Academie Opleidingen voor hondenprofessionals
Edupet Opleidingen voor hondenprofessionals
Prins Petfoods Hondenvoeding

Pubercursus in het kort

De privé pubercursus is een leuke en leerzame ervaring voor jonge hond en baas. Je gaat tijdens de pubercursus aan de slag met jouw hulpvragen, dagelijkse uitdagingen en de ontwikkelingen van je jonge hond. Je kunt hierbij denken aan praktische vaardigheden die jij écht belangrijk vindt, opvoeding en het begrijpen van je jonge hond.

Voor de privé puberlessen kom ik bij jouw thuis en gaan wij zowel thuis als in de omgeving aan de slag met trainingen voor jonge hond en baas. Op deze manier kunnen wij alle indrukken en prikkels die ze later in hun leven ook tegenkomen meenemen en ik je op een praktische manier begeleiden bij waar jij tegenaan loopt.

Je kiest voor een privé pubercursus omdat ...

Je 100% aandacht wil bij jouw specifieke hulpvragen en behoefte.

Je jouw jonge hond wil trainen in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Je op zoek ben naar een praktijkgerichte training voor hond en baas.

Je wil trainen op dagen en tijden die jouw het beste uitkomen.

Een-op-een begeleiding voor hond en baas een effectievere training is.

Je jouw hond op een positieve, leuke en leerzame manier wil opvoeden.

Je geniet tijdens dé privé pubercursus van ...

Een complete privé pubercursus aan huis en in jouw omgeving.

Een geweldige één-op-één training voor hond, baas en gezin.

Persoonlijke aandacht waarbij je alles te weten komt over opvoeden.

Het op een leuke en speelse manier leren begrijpen van jouw hond.

Professionele begeleiding waardoor je mooie stappen zal maken.

Een pubercursus die is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

Meer over dé privé pubercursus ...

De pubertijd is voor hond en baas een vaak lastige periode met allerhande uitdagingen. Door te kiezen voor dé privé pubercursus kan ik je hier goed bij begeleiden en helpen met hulpvragen. Hoewel 87% van mijn cursisten vanuit de puppycursus doorstromen is inschrijven om te starten met de pubercursus ook een goede keuze! Heb jij je inmiddels ingeschreven? Dan neem ik binnen enkele werkdagen contact met je op voor het plannen van onze eerste afspraak van de privé pubercursus waarbij ik bij jouw aan huis kom.

Onze eerste afspraak duurt ongeveer één uur. Tijdens deze afspraak krijg je antwoord op vragen en vertel ik je meer over allerhande onderwerpen. Je kunt hierbij denken aan omgaan met de veranderingen van pup naar puber, opvoeding, dagelijkse uitdagingen en balans vinden. Ook zullen we de eerste stappen zetten en plannen we alvast onze volgende afspra(a)k.

Aan de hand van jouw hulpvragen, de ontwikkelingen van jouw jonge hond en waar jij aan wil werken zal ik invulling geven aan iedere volgende afspraak van de cursus. Je kunt hierbij rekenen op maatwerk en professionele begeleiding.

Blijf samen met je hond in ontwikkeling

Ruim 87% van mijn cursisten en hun hond stromen in vanuit de puppycursus!

Meer dan 200+ baasjes (en hun hond) gingen je het afgelopen jaar al voor!

Cursisten waarderen mijn persoonlijke begeleiding met oog voor hond en baas!

Hét KynoFlex Certificaat ...

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvangt jouw viervoeter natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Klant beoordelingen over KynoFlex Hondenschool Utrecht

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitko... lees meer

Kies voor erkende kwaliteit ...

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk.

Je bent door mijn accreditatie ben je verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest. Heb je als eigenaar jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Stuur een Whatsapp
1
Kan ik je misschien helpen?
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?