Pubercursus Hondenschool Utrecht

Pubercursus Utrecht

Alles dat jij moet weten over het opvoeden, trainen en begeleiden van jouw jonge hond (puber) in zijn verdere ontwikkeling. Dat leer je tijdens de privé pubercursus aan huis. Een praktijkgerichte en uitdagende cursus voor jonge honden en baas.

De pubercursus Utrecht is een praktijkgerichte cursus.

Je gaat tijdens de pubertraining aan de slag met jouw hulpvragen.

Wat je tijdens de pubercursus leert kun je direct in praktijk brengen.

Pubercursus Utrecht in het kort ...

De privé pubercursus is een cursus die helemaal aansluit op de behoefte van jonge hond en baas. Je gaat namelijk aan de slag met alles dat jij moet weten over je jonge hond (puber). Je leert over de ontwikkelingen, verdere opvoeding, behoeften die je hond heeft en gedrag. Ook krijg je antwoord op hulpvragen die je hebt.

Het fijne van de privé pubercursus is dat deze helemaal is afgestemd op de behoefte van hond en baas. Je gaat tijdens deze praktijkgerichte cursus leren door te doen, ervaren en begrijpen. De positieve trainingsmethode staat tijdens de trainingen centraal om de band, samenwerking en interactie tussen hond en baas te versterken.

Hoe de lessen er inhoudelijk uitzien hangt sterk samen met waar jij hulp bij nodig hebt, in het dagelijks leven tegenaan loopt en begeleiding bij nodig hebt. De lessen zijn dan ook helemaal afgestemd op jouw behoefte en de ontwikkeling die jouw jonge hond laat zien.

De hondentrainingen volg je aan huis en in de omgeving. Op deze plek zijn alle dagelijkse prikkels en indrukken die in het verdere leven van jouw hond normaal zullen zijn aanwezig. Hierdoor kun je alles dat je tijdens de lessen leert kun je direct oefenen.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Er is tijdens de privé pubertraining aandacht voor al jouw hulpvragen en uitdagingen.

Ik ben van mening dat de juiste begeleiding aansluit op de vragen die je hebt. Zodat je goed voorbereid bent op dagelijkse uitdagingen en gedrag. Door het gedrag te begrijpen en je precies weet wat je kunt doen. Ik help je tijdens de praktijkgerichte lessen met bewustwording door te doen, ervaren en begrijpen.

Niet luisteren en komen wanneer je roept.

Overal tegenaan willen plassen.

De pubertijd bij je hond begrijpen.

Met prikkels en indrukken omgaan.

Omgaan met (nieuwe) behoeften van je hond.

Eerdere vaardigheden opfrissen.

De juiste balans en structuur vinden.

Overprikkeling en het gedrag hierdoor.

Het bewaren van rust en ontspanning.

Het gedrag van je jonge hond begrijpen.

De beste pubercursus voor jonge hond en baas. Bij jouw thuis in Utrecht.

Ben jij op zoek naar een leuke, leerzame en uitdagende training voor jouw jonge hond? Wil je tijdens de trainingen echt leren door te doen, ervaren en begrijpen? En trainen in jouw eigen omgeving waar alle prikkels en hulpvragen dagelijkse kost zijn? Dan is de privé pubercursus voor jou jonge hond dé beste keuze!


De aandacht tijdens de privé pubercursus ligt bij het leren en oefenen van de dagelijkse vaardigheden die jouw in het leven verder helpen, plezier en veel gemak gaan opleveren.

De beste jonge honden trainingen en begeleiding voor een gelukkige hond en baas.

De privé pubercursus is er voor iedere jonge hond en baas.

Leer alles dat jij moet weten over jouw jonge hond.

De privé pubercursus is een praktijkgerichte training.

Je leert door te doen, ervaren en begrijpen.

Alles dat je leert breng je direct in de praktijk.

Je traint op dagen en tijden die het beste uitkomen.

Al je tussentijdse vragen kun je direct aan mij stellen.

Na afloop van de cursus ontvang je het certificaat.

Waar wil jij samen met jouw jonge hond in misschien wel de moeilijkste tijd aan werken?

Het opvoeden van een jonge hond die volop aan het ontwikkelen is kan best een uitdaging zijn. Je krijgt te maken met allerlei veranderingen. Gelukkig leer je tijdens de pubercursus hoe je jouw hond het beste kunt begeleiden door te doen, ervaren en begrijpen. Zodat je de taal van jouw jonge hond begrijpt. Maar ook weet wat je het beste kunt doen of beter kan voorkomen. Je werkt dus echt aan een stabiele basis tijdens een van de meest lastige periode in de opvoeding van jouw hond.

Bij de cursus ligt de focus op belangrijke vaardigheden voor hond en baas. Deze vaardigheden hebben alles te maken met het dagelijks leven, plezier en zullen je veel gemak opleveren.

Je kunt er bovendien op rekenen dat ik je persoonlijke begeleiding zal aanbieden. Ook buiten de lessen om wanneer je ergens tegenaan loopt of vragen hebt.

Pubercursus Utrecht : Heb jij er ook zin in om samen met mij aan de slag te gaan?

Zie jij één-op-één hondentraining aan huis wel zitten?

Wil jij alles dat je over jouw hond moet weten écht leren?

Zijn leuke, leerzame en praktijkgerichte lessen belangrijk voor je?

Wil je trainen op dagen en tijden die je echt uitkomen?

Vind je het positief trainen van jouw hond ook belangrijk?

Dan zijn wij een match en sluit de privé pubercursus aan huis helemaal aan op wat jij voor ogen hebt. Benieuwd geworden? Neem direct contact met mij op of meld je aan! Dan zien wij elkaar binnenkort bij jouw thuis.

Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?