Home Cursus aanbod Inschrijven

Blog Artikelen

De beste Kong drinkbidon

Heb je de kong drinkbidon al eens gezien? Met deze bidons zorg je ervoor dat je altijd koel en vers water bij je hebt. Waar je ook naartoe gaat. Want lang niet overal is water dat gedronken kan worden te vinden voor je hond.
Lees dit artikel

De beste honden drinkflessen.

Ga jij er graag op uit met je viervoeter? Dan mag een goede drinkfles niet aan jouw uitrusting ontbreken. Lang niet op iedere plek kunnen honden na die mooie wandeling drinken. Met een goede drinkfles is dit zo opgelost.
Lees dit artikel
white and gray australian shepherd puppy sitting on grass field

Puppycursus aan huis!

Op een puppycursus aan huis krijg je informatie over socialisatie, opvoeding en leer jij je pup spelenderwijs begrijpen met leuke oefeningen. Je kunt je het beste inschrijven zodra je weet wanneer je pup mee naar huis...
Lees dit artikel
adult brown and white pembroke welsh corgi near the body of water

De kracht van een hondenneus.

Stel je eens voor dat jouw neus net zo goed is als een hondenneus. Precies, dat is voor ons eigenlijk niet voor te stellen. De hondenneus van een hond is zo ongelofelijk goed in speuren naar geuren...
Lees dit artikel
Honden dierenarts

Naar een dierenarts Utrecht

Er hoeft niet altijd wat te zijn om de dierenarts te bezoeken! Soms ga je gewoon op controle of is een bezoek nodig voor een vaccinatie. Maar om welke reden je ook naar een dierenarts toe gaat het is altijd belangrijk..
Lees dit artikel