Clicker hondentraining

De clicker hondentraining is een leuke en leerzame training bij jouw thuis. Je gaat aan de slag met het de clicker en leert om de clicker op de juiste manier gebruiken. De clickertraining is helemaal afgestemd op hond en baas. Waarbij je kunt rekenen op professionele begeleiding.

NVGH Gedragstherapeut
SPPD Brancheorganisatie Hondenprofessionals
Martin Gaus Academie Opleidingen voor hondenprofessionals
Edupet Opleidingen voor hondenprofessionals
Prins Petfoods Hondenvoeding

Clicker hondentraining in het kort

De privé clicker hondentraining is een leuke en leerzame ervaring voor hond en baas. Je leert tijdens de training hoe je de clicker op de juiste manier gebruikt, kunt introduceren bij jouw hond en jouw hond kan trainen met de clicker. Ook in alledaagse situaties.

Voor de privé clickerlessen kom ik bij jouw thuis en gaan wij zowel thuis als in de omgeving aan de slag. Op deze manier kunnen wij alle indrukken en prikkels meenemen tijdens de clicker hondentraining en kan ik je heel gericht begeleiden bij het gebruiken van de clicker.

Je kiest voor een privé clickertraining omdat ...

Je 100% aandacht wil bij het leren, aanleren en gebruiken van de clicker.

Je jouw hond met de clicker wil trainen in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Je op zoek ben naar een praktijkgerichte training voor hond en baas.

Je wil trainen op dagen en tijden die jouw het beste uitkomen.

Een-op-een begeleiding voor hond en baas een effectievere training is.

Je jouw hond op een positieve, leuke en leerzame manier wil trainen.

Je geniet tijdens dé privé clickertraining van ...

Een complete privé clickertraining aan huis en in jouw omgeving.

Een geweldige één-op-één training voor hond, baas en gezin.

Persoonlijke aandacht waarbij je alles te weten komt over de clicker.

Het op een leuke en speelse manier leren begrijpen van jouw hond.

Professionele begeleiding waardoor je mooie stappen zal maken.

Een clickertraining die is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

Meer over dé privé clicker hondentraining ...

Je kunt honden op veel manieren trainen en training aanbieden. Een van de manieren waarop je gedurende het trainen of in alledaagse situaties kunt communiceren is aan de hand van de clicker. Met de clicker hondentraining leer je de clicker gebruiken en daadwerkelijk toepassen in de praktijk. Nadat jij je hebt ingeschreven neem ik binnen enkele dagen contact op voor onze eerste afspraak van de privé clickertraining waarbij ik bij jouw aan huis kom.

Onze eerste afspraak duurt ongeveer één uur. Tijdens deze afspraak krijg je antwoord op vragen en vertel ik je meer over het trainen, begeleiden en communiceren met je hond aan de hand van de clicker. Ook zullen we de eerste stappen zetten en plannen we alvast onze volgende afspra(a)k(en). Bij de clicker hondentraining is de clicker inbegrepen!

Aan de hand van jouw hulpvragen, de ontwikkelingen van jouw hond en waar jij aan wil werken zal ik invulling geven aan iedere volgende afspraak van de clicker hondentraining. Je kunt hierbij rekenen op maatwerk en professionele begeleiding.

Blijf samen met je hond in ontwikkeling

Ruim 87% van mijn cursisten en hun hond gaan door met een training!

Meer dan 200+ baasjes (en hun hond) gingen je het afgelopen jaar al voor!

Cursisten waarderen mijn persoonlijke begeleiding met oog voor hond en baas!

Hét KynoFlex Certificaat ...

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvangt jouw viervoeter natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Klant beoordelingen over KynoFlex Hondenschool Utrecht

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitko... lees meer

Kies voor erkende kwaliteit ...

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk.

Je bent door mijn accreditatie ben je verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest. Heb je als eigenaar jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Stuur een Whatsapp
1
Kan ik je misschien helpen?
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?