Clickertraining Volgen? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht kun je terecht voor leuke en leerzame een-op-een begeleiding aan huis en leer je de hondenclicker goed begrijpen en op de juiste manier in de praktijk brengen bij jouw eigen hond tijdens de trainingen.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Dierenwelzijn Keurmerk

Informatie

In het kort

Clickertraining

Aan de slag met clickertraining? De clicker leren begrijpen en op een goede manier gebruiken? Jouw hond leren trainen met een clicker? De voordelen en het gemak van een clicker ontdekken? Het is precies waar je tijdens de clickertraining samen met mij aan zal werken. Je krijgt informatie over de clicker en gaat de clicker direct in de praktijk brengen.

Om te zorgen dat jij de clicker goed leert gebruiken en de training aansluit op jouw persoonlijke situatie, je vragen over de clicker niet onbeantwoord blijven en je alle belangrijke informatie over het trainen met een clicker krijgt, is onze eerste afspraak een kennismaking. De afspraak duurt ongeveer een uur.

De clickertraining volg je aan huis en in jouw vertrouwde omgeving. Hier zijn alle indrukken aanwezig en leer je de clicker in praktijk brengen en ga je samen met mij oefenen.

Met de juiste begeleiding leren jij en jouw hond de clicker begrijpen. Je krijgt handvatten en informatie over het gebruik en gaat de clicker daadwerkelijk in de praktijk brengen.

Wil je meer weten?

Stuur mij gerust een berichtje!

Privé honden clickertraining

Je krijgt gedurende de clickertraining een-op-een en/ of gezinsbegeleiding waardoor je heel gericht aan de slag kunt en direct vragen kunt stellen. Deze betrokkenheid is van grote waarde en de essentie van mijn trainingen. Ik kan je namelijk direct helpen bij verschillende situaties en moeilijkheden die je in het dagelijks leven ervaart. Dit wordt door alle cursisten als prettig ervaren.

Training aan huis

De clickertraining volg je aan huis en in jouw eigen omgeving. Dit heeft grote voordelen omdat alle dagelijkse indrukken aanwezig zijn. Je leert de clicker dus in je eigen omgeving gebruiken en inzetten. In deze omgeving kun dan ook rekenen op kundige begeleiding aan de hand van leuke en leerzame oefeningen.

Mijn clickertraining bestaat uit 5 lesmomenten aan huis vespreid over een langere periode. Je gaat gedurende deze periode aan de slag met oefeningen, krijgt handvaen die je direct in de praktijk kunt brengen (ook buiten de lesmomenten) en ervaart de voordelen. Het is dan ook een praktische training met alles dat belangrijk is en jij moet weten.

Aandacht voor hond en baas

Met mijn clicker hondentraining bied ik je maatwerk aan met aandacht voor jouw persoonlijke situatie, dierenwelzijn, jouw omgeving, de hond en waar jij tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt. Zo ben je verzekerd van begeleiding die echt bij je past en waarmee je daadwerkelijk stappen kunt maken. Je kunt dan ook vertrouwen op een praktijkgerichte, positieve en heel leuke clickertraining die je echt verder zal helpen.

Leuk en leerzaam

Je hond begrijpen is de basis van een goede samenwerking, leuke training en samen plezier ervarn. Het maakt samenwerken en trainen stukken makkelijker en leuker. Daarom besteden we gedurende de cursus aandacht aan het gedrag dat jouw hond laat zien. Dit kunnen de verschillende houdingen en het gedrag van je hond zijn.

Het trainen met een clicker kan best lastig zijn. Zeker wanneer je normaliter op een andere manier traint. Het is dan ook goed te weten dat je gedurende de clickertraining met al jouw vragen of als je ergens tegenaan loopt bij mij terecht kunt en we het direct oppakken tijdens onze eerstvolgende afspraak.

Blijf in ontwikkeling

Het is goed om te weten dat veel klanten voor meer clickertraining lessen kiezen om samen met mij nieuwe oefeningen te leren. Wil jij dit na afloop van de clickertraining ook? Dan kijk ik graag naar de mogelijkheden zodat je nieuwe stappen kunt zetten en succes hebt.

Ruim 200 baasjes (en hun honden) gingen je voor! Ze hebben de clickertraining met goed gevolg afgerond de clicker echt onder de knie! Kies jij ook voor een leuke en leerzame clickerraining bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen.

Wat is een clickertraining

Leuk & Leerzaam

De voordelen

Cursus aan huis

Je volgt de cursus aan huis en in de directe omgeving.

Individuele training

Het is een privé puppycursus met een-op-eenbegeleiding.

Aandacht en zorg

Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je hond begrijpen

Je leert je pup op een leuke manier beter begrijpen.

Dierenwelzijn

Je leert echt samenwerken met oog voor dierenwelzijn.

Balans en structuur

Ontdek de juiste balans aan de hand van een goede structuur.

Leuk en leerzaam

Kies voor leuke en leerzame trainingen voor hond en baas.

Maatwerk aan huis

Ga aan de slag met een unieke training voor jouw hond.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Certificaat

Certificaat

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvang jij natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam van jouw geliefde hond erop! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Het certificaat is tevens een mooie herinnering aan de tijd die jullie samen hebben doorgebracht tijdens de cursus en hondentraining. Maar zeker ook buiten de trainingen. Het zal ongetwijfeld een speciaal en welverdiend plekje krijgen in jullie huis!

Klant reviews

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Impressie

Jonge honden training Utrecht

Over mij

Hi, ik ben Mariska

Kynologisch Gedragstherapeut

Ik ben gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut & hondentrainer en werk inmiddels langer dan 10 jaar met honden en hun baasjes. Ik ben gespecialiseerd in individuele hondentraining, professionele begeleiding en gedragsproblemen bij honden.

Over KynoFlex Hondenschool Utrecht
Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?