Clickertraining Volgen? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht kun je terecht voor leuke en leerzame een-op-een begeleiding aan huis en leer je de hondenclicker goed begrijpen en op de juiste manier in de praktijk brengen bij jouw eigen hond tijdens de trainingen.

Clickertraining in het kort

Aan de slag met clickertraining? De clicker leren begrijpen en op een goede manier gebruiken? Jouw hond leren trainen met een clicker? De voordelen en het gemak van een clicker ontdekken? Het is precies waar je tijdens de clickertraining samen met mij aan zal werken. Je krijgt informatie over de clicker en gaat de clicker direct in de praktijk brengen.

Om te zorgen dat jij de clicker goed leert gebruiken en de training aansluit op jouw persoonlijke situatie, je vragen over de clicker niet onbeantwoord blijven en je alle belangrijke informatie over het trainen met een clicker krijgt, is onze eerste afspraak een kennismaking. De afspraak duurt ongeveer een uur.

De clickertraining volg je aan huis en in jouw vertrouwde omgeving. Hier zijn alle indrukken aanwezig en leer je de clicker in praktijk brengen en ga je samen met mij oefenen.  

De voordelen van de clickertraining:

Met de juiste begeleiding leren jij en jouw hond de clicker begrijpen. Je krijgt handvatten en informatie over het gebruik en gaat de clicker daadwerkelijk in de praktijk brengen.

Je volgt de cursus aan huis en in de directe omgeving.

Het is een privé clickertraining met een-op-eenbegeleiding.

Er is aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je leert je hond op een leuke manier beter begrijpen.

Gedurende de cursus is er volop ruimte voor vragen.

Je kunt altijd voor meer trainingsmomenten kiezen.

Clickertraining aan huis en in de omgeving.

De clickertraining volg je aan huis en in jouw eigen omgeving. Dit heeft grote voordelen omdat alle dagelijkse indrukken aanwezig zijn. Je leert de clicker dus in je eigen omgeving gebruiken en inzetten. In deze omgeving kun dan ook rekenen op kundige begeleiding aan de hand van leuke en leerzame oefeningen.

Mijn clickertraining bestaat uit 5 lesmomenten aan huis vespreid over een langere periode. Je gaat gedurende deze periode aan de slag met oefeningen, krijgt handvaen die je direct in de praktijk kunt brengen (ook buiten de lesmomenten) en ervaart de voordelen. Het is dan ook een praktische training met alles dat belangrijk is en jij moet weten.

Privé clickertaining met een-op-eenbegeleiding.

Je krijgt gedurende de clickertraining een-op-een en/ of gezinsbegeleiding waardoor je heel gericht aan de slag kunt en direct vragen kunt stellen. Deze betrokkenheid is van grote waarde en de essentie van mijn trainingen. Ik kan je namelijk direct helpen bij verschillende situaties en moeilijkheden die je in het dagelijks leven ervaart. Dit wordt door alle cursisten als prettig ervaren.

Aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Met mijn clicker hondentraining bied ik je maatwerk aan met aandacht voor jouw persoonlijke situatie, dierenwelzijn, jouw omgeving, de hond en waar jij tegenaan loopt of hulp bij nodig hebt. Zo ben je verzekerd van begeleiding die echt bij je past en waarmee je daadwerkelijk stappen kunt maken. Je kunt dan ook vertrouwen op een praktijkgerichte, positieve en heel leuke clickertraining die je echt verder zal helpen.

Je leert je hond op een leuke manier begrijpen.

Je hond begrijpen is de basis van een goede samenwerking, leuke training en samen plezier ervarn. Het maakt samenwerken en trainen stukken makkelijker en leuker. Daarom besteden we gedurende de cursus aandacht aan het gedrag dat jouw hond laat zien. Dit kunnen de verschillende houdingen en het gedrag van je hond zijn.

Er is volop ruimte voor vragen.

Het trainen met een clicker kan best lastig zijn. Zeker wanneer je normaliter op een andere manier traint. Het is dan ook goed te weten dat je gedurende de clickertraining met al jouw vragen of als je ergens tegenaan loopt bij mij terecht kunt en we het direct oppakken tijdens onze eerstvolgende afspraak.

In tegenstelling tot trainen in groepsverband is de privé cursus voor honden dus echt gericht op jouw thuissituatie, waar je tegenaan loopt en de omgeving waar jouw hond opgroeit en je de training wil inzetten.

Zullen we doortrainen?

Het is goed om te weten dat veel klanten voor meer clickertraining lessen kiezen om samen met mij nieuwe oefeningen te leren. Wil jij dit na afloop van de clickertraining ook? Dan kijk ik graag naar de mogelijkheden zodat je nieuwe stappen kunt zetten en succes hebt.

Inschrijven voor de privé clickertraining.

Ruim 200 baasjes (en hun honden) gingen je voor! Ze hebben de clickertraining met goed gevolg afgerond de clicker echt onder de knie! Kies jij ook voor een leuke en leerzame clickerraining bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen. 

Wat zeggen klanten over KynoFlex Hondenschool Utrecht?

200+ klanten gingen je voor!

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Voor iedere hond een training!

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heb ik mij aangesloten bij het Dierenwelzijn keurmerk. Door het dragen van het Dierenwelzijn keurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van mijn hondenschool KynoFlex, dat leuke en leerzame hondentrainingen herbergt onderstreept.

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd.

KynoFlex hondenschool Utrecht

Wat ga je tijdens de clickertraining leren?

Op de KynoFlex clickertraining Utrecht zal de basis van de clicker worden besproken. Ook wordt de basis gelegd voor oefeningen waarbij je de clicker optimaal kunt inzetten. Maar het allerbelangrijkste is dat jij tijdens de training heel precies leert wat de meerwaarde van een clicker is. Zodat je deze op iedere moment kunt inzetten.

Wat zijn de voordelen van een clickertraining?

Je kunt bij een hondentraining rekenen op professionele begeleiding, aandacht voor je hulpvragen en leuke oefeningen. De hondentrainingen bij KynoFlex bestaan uit één op één begeleiding of gezinsbegeleiding. Je gaat gewoon thuis en in de omgeving aan de slag.

Dit is de plek waar alle prikkels en indrukken die in het verdere leven van je hond aanwezig zijn. De oefeningen kun je hierdoor gemakkelijk in de praktijk brengen en zullen je daadwerkelijk helpen. Met als doel een goede basis voor een fijne toekomst waarbij je hond begrijpen

Wat zijn de kosten van een clickertraining?

De tarieven van mijn hondentrainingen en cursussen kun je vinden op de tarieven pagina. Op deze pagina lees je ook wat inbegrepen is en hoe de betaling verloopt. Wil je na afloop van de training of cursus meer lessen volgen? Dan is dit natuurlijk mogelijk; ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden.

Hoe werkt op clickertraining bij KynoFlex?

Ik heb je inschrijving ontvangen en onze eerste afspraak staat in de planning. Dat is natuurlijk ontzettend leuk maar kan ook spannend zijn. Want wat staat je te wachten tijdens de eerste afspraak?

Op de dag van onze eerste afspraak kom ik naar je toe en gaan wij (afhankelijk van de cursus) eerst aan de slag met theorie, het bespreken van hulpvragen die je hebt en de eerste stappen zetten tijdens een leuke en leerzame training. Je gaat tijdens de (vervolg) lessen met je hond aan de slag met vaardigheden leren, oefeningen, hulpvragen en je hond beter begrijpen.

Voor wie is de clickertraining?

Een clickertraining is voor iedereen van grote meerwaarde. Wanneer je voor het eerst een hond wil trainen met de clicker tot ervaren baasjes die hier al mee overweg kunnen. Uiteindelijk is iedere hond verschillend en wil je een goede basis neerzetten. Daar ga ik bij helpen op clickertraining tijdens leuke en leerzame trainingen.

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!