Mijn werkwijze

Hondentrainingen volgen? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht ga je samen met mij aan de slag. Als erkend en gecontroleerde dierprofessional kom ik aan huis voor leuke en leerzame een-op-eenbegeleiding en/of gezinsbegeleiding.

Over mijn werkwijze

Ben je klaar om aan de slag te gaan met socialisatie? Wil je alles leren over het begrijpen van je pup? En ben je op zoek naar oefeningen die je ook echt in de praktijk kunt gebruiken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Tijdens de hondentrainingen gaan we samen aan de slag met wat jij echt belangrijk vind, tegenaan loopt (jouw hulpvragen) en het gedrag van jouw viervoeter. Ik sta voor je klaar om je te helpen en samen zorgen we ervoor dat jij en je hond de beste training krijgen.

Al mijn hondentrainingen zijn uniek maatwerk en gericht op hond & baas, plezier en een mooie samenwerking voor een fijne toekomst.

Cursus aan huis

Je volgt de trainingen aan huis en in jouw eigen omgeving.

Individuele training

Het is een privé hondentraining met een-op-eenbegeleiding.

Aandacht en zorg

Er is tijdens de training aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je hond begrijpen

Je leert je hond op een leuke manier veel beter begrijpen.

Dierenwelzijn

Je leert echt samenwerken met oog voor dierenwelzijn.

Balans en structuur

Ontdek de juiste balans aan de hand van een goede structuur.

Leuk en leerzaam

Leuke en leerzame trainingen voor hond, baas en gezin.

Maatwerk aan huis

Ontdek de meerwaarde van maatwerk hondentraingen.

Leuk voor hond en baas

Het trainen met je hond moet niet alleen leuk zijn, maar ook leerzaam. Tijdens de training krijg je veel waardevolle informatie en is er voldoende ruimte voor al je vragen. Op deze manier leer je niet alleen je hond beter begrijpen, maar krijg je ook handvatten voor een goede samenwerking en een sterke band met je viervoeter.

Het begint allemaal met je aanmelden via mijn gebruiksvriendelijke website. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, raad ik je aan om gebruik te maken van mijn handige online inschrijfformulier. Nadat je dit formulier hebt ingevuld, ontvang ik je gegevens digitaal en kunnen we onze eerste afspraak inplannen.

Onze eerste afspraak

Bij een puppycursus of pubercursus duurt de eerste afspraak doorgaans ongeveer één uur. Tijdens dit uur zullen we bespreken wat je graag wilt leren, waar je tegenaan loopt en wat je aan het einde van de cursus wilt bereiken. Tijdens deze eerste afspraak zetten we dus echt de eerste stappen.

Bij hondentrainingen, hulpvragen en gedragsproblemen kunnen de afspraken variëren, afhankelijk van de specifieke reden en situatie. We zullen dan samen afspraken maken om ervoor te zorgen dat we aan jouw specifieke behoeften en doelen voldoen.

Ruimte voor vragen en groei

Tijdens de vervolgafspraken zullen we de training steeds verder opbouwen, zodat je steeds dichter bij je doel komt. Het is belangrijk dat je weet dat je altijd contact met me kunt opnemen als je tussentijds vastloopt of dringende vragen hebt die niet kunnen wachten. Ik sta klaar om je te helpen en je vragen te beantwoorden, zodat je het meeste uit de training kunt halen

Positieve, leuke en leerzame hondentraining

Als Kynologisch Hondentrainer en Honden gedragstherapeut zet ik mij in om hond en baas te helpen. Dit doe ik op een leuke en leerzame manier met positieve trainingsmethoden volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Zodat het plezier hebben, samenwerken en dierenwelzijn weer centraal staan.

Clickertraining Utrecht
Jonge honden training Utrecht

Klanten over KynoFlex. Dé Hondenschool & Honden Gedragstherapie in Utrecht en omgeving!

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Je kiest voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?