Hondentrainingen volgen? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht ga je samen met mij aan de slag. Als gecontroleerde dierprofessional kom ik aan huis voor leuke en leerzame een-op-eenbegeleiding en/of gezinsbegeleiding.

Samen aan de slag

Het trainen met je hond moet leuk en leerzaam zijn. Je krijgt tijdens de training dan ook veel informatie en er is ruimte voor de vragen die je hebt. Je leert jouw hond begrijpen en krijgt handvatten voor een goede samenwerking en band met je hond.

Dit begint natuurlijk met je aanmelden via mijn website. Je kunt hiervoor het beste van mijn online inschrijfformulier gebruikmaken. Waarna ik je gegevens digitaal ontvang en wij onze eerste afspraak kunnen plannen.

De eerste afspraak bij een puppycursus of pubercursus duurt ongeveer één uur. We gaan in dit uur bespreken wat je wilt leren, waar je tegenaan loopt en aan het einde bereikt wil hebben. Je gaat tijdens onze eerste afspraak dus echt de eerste stappen zetten. Bij hondentrainingen, hulpvragen en gedrag kan het anders zijn, afhankelijk van de reden en situatie maken we afspraken.

Je gaat de training tijdens de volgende afspraken steeds verder opbouwen om dichter bij je doel te komen. Natuurlijk kun je tussentijds altijd contact opnemen wanneer je vastloopt of prangende vragen hebt die niet kunnen wachten.

Wil je samen met mij aan de slag met het trainen van jouw pup, jonge hond of oudere hond en wil jij je jouw hond echt beter leren begrijpen? Je kunt je via de onderstaande pagina inschrijven.

KynoFlex hondenschool Utrecht

Vragen en advies

Met mijn hondenschool help ik honden en hun baasjes op een leuke en leerzame manier. Dit kan door het aanbieden van maatwerk cursussen en trainingen. Maar ook door ondersteuning en begeleiding. Wil je graag weten op welke manier ik jou kan helpen? Neem gerust contact met mij.

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!