Mijn werkwijze

Als hondenprofessional werk ik met hond en baas op individueel niveau. Voor mijn trainingen en gedragstherapie kom ik bij mensen aan huis. Aan huis gaan we echt aan de slag met wat jij als baas of gezin belangrijk vind, in het dagelijks leven tegenaan loopt en graag professionele begeleiding bij wil.

NVGH Gedragstherapeut
SPPD Brancheorganisatie Hondenprofessionals
Martin Gaus Academie Opleidingen voor hondenprofessionals
Edupet Opleidingen voor hondenprofessionals
Prins Petfoods Hondenvoeding

Mijn werkwijze in het kort

Het trainen met je hond moet leuk en leerzaam zijn. De training moet antwoord geven op jouw hulpvragen, waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt of waar jij simpelweg de juiste begeleiding bij nodig hebt. Dit kan werkelijk om alles gaan en is precies waar mijn maatwerk cursussen, trainingen en honden gedragstherapie op ingericht zijn.

Je krijgt tijdens iedere les dan ook waardevolle informatie en is er voldoende ruimte voor al je vragen. Aan de hand van mijn persoonlijke begeleiding leer je ik jouw hond echt begrijpen voor een mooie samenwerking tussen hond en baas.

Maar het begint natuurlijk met je inschrijven! Dit kun je het beste via de website doen. Nadat ik je gegevens ontvangen heb neem ik binnen enkele werkdagen contact met je op om onze eerste afspraak te plannen.

Je kiest voor een hondenschool KynoFlex omdat ...

Je 100% aandacht wil bij jouw specifieke hulpvragen en behoefte.

Je jouw hond wil trainen en begeleiden in zijn eigen vertrouwde omgeving.

Je op zoek ben naar een praktijkgerichte training voor hond en baas.

Je wil trainen op dagen en tijden die jouw het beste uitkomen.

Een-op-een begeleiding voor hond en baas een effectievere training is.

Je jouw hond op een positieve, leuke en leerzame manier wil trainen.

Je geniet bij KynoFlex Hondenschool Utrecht van ...

Hondentrainingen bij jouw thuis en in je eigen omgeving.

Een geweldige één-op-één training voor hond, baas en gezin.

Persoonlijke aandacht waarbij je alles te dat je nodig hebt leert.

Het op een leuke manier leren begrijpen van jouw hond.

Professionele begeleiding waardoor je mooie stappen zal maken.

Een hondentraining die is afgestemd op jouw situatie en behoefte.

Meer over mijn werkwijze ...

Bij een puppycursus of pubercursus duurt de eerste afspraak ongeveer één uur. Je krijgt tijdens deze afspraak veel informatie over allerlei onderwerpen. En we zullen bespreken wat je graag wilt leren, waar je tegenaan loopt en wat je aan het einde van de cursus wilt bereiken. Tijdens deze eerste afspraak zetten we dus echt de eerste stappen.

Bij hondentrainingen, hulpvragen en gedragsproblemen kunnen de afspraken variëren, afhankelijk van de specifieke reden en situatie. We zullen dan samen afspraken maken om ervoor te zorgen dat de trainingen aan jouw specifieke behoeften en doelen voldoen en ik je de juiste begeleiding kan bieden.

Tijdens de vervolgafspraken (lessen) zullen we de training steeds verder opbouwen en uitbouwen. Zodat je steeds dichter bij je doel komt en geniet van een waardevolle training die je in de praktijk veel voordelen oplevert. Het is altijd mogelijk om contact te hebben (via Whatsapp of e-mail) wanneer je mooie overwinningen hebt bereikt, ergens tussentijds tegenaan loopt of dringende hulp nodig hebt.

Kies voor erkende kwaliteit ...

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk.

Je bent door mijn accreditatie verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest. Heb je als eigenaar jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Leuke en leerzame hondentrainingen aan huis!

Leren en ontwikkelen met positieve trainingsmethoden.

Mooie praktische uitdagingen en oefeningen gaan die je écht verder helpen.

Er is tijdens de trainingen volop aandacht voor hond, baas en gezin.

Je leert je hond echt begrijpen en bouwt aan een mooie samenwerking.

Klant beoordelingen over KynoFlex Hondenschool Utrecht

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitko... lees meer

Stuur een Whatsapp
1
Kan ik je misschien helpen?
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?