Hondenschool in de buurt

Hondenschool in de buurt nodig? Bij KynoFlex hondenschool Utrecht kun je terecht voor leuke en leerzame een-op-een begeleiding aan huis. Ik kom in Utrecht, Leidsche Rijn, Stichtse Vecht, Woerden en omgeving. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Samen aan de slag in jouw eigen omgeving.

Met mijn hondenschool KynoFlex werk ik vanuit Kockengen in Stichtse Vecht, Leidsche Rijn en Utrecht. Je kunt bij mij terecht voor een compleet aanbod hondentrainingen.

De lessen volg je in een voor hond en baas vertrouwde omgeving met alle prikkels en indrukken uit het dagelijks leven. Dit kan thuis of in de buurt zijn en afhankelijk van wat je wilt trainen of je hulpvraag is.

De voordelen van KynoFlex

Je volgt de training op dagen en tijden die je echt uitkomen.

De training bestaat uit één op één of gezinsbegeleiding.

Er is tijdens de training aandacht voor je persoonlijke situatie.

De training volg je thuis en bij jouw in de omgeving.

Je leert aan de hand van theorie en praktijk.

Wil je samen met mij aan de slag met het trainen van jouw pup en wil jij je pup echt beter leren begrijpen? Je kunt je via de onderstaande pagina inschrijven.

KynoFlex in de buurt

Als KynoFlex hondenschool Utrecht kom ik bij je thuis of spreken we af in de omgeving. Een greep uit de plaatsen waar je voor mijn dienstverlening kunt kiezen vind je hieronder. Woon je in de buurt van een hieronder genoemde plaats? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!