Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Hondenschool in de buurt

Haal de hondenschool in huis met KynoFlex Privé hondentrainingen.

Hondenschool Utrecht

Met mijn hondenschool KynoFlex werk ik vanuit Kockengen in Stichtse Vecht, Leidsche Rijn en Utrecht. Je kunt bij mij terecht voor een compleet aanbod hondentrainingen.

De lessen volg je in een voor hond en baas vertrouwde omgeving met alle prikkels en indrukken uit het dagelijks leven. Dit kan thuis of in de buurt zijn en afhankelijk van wat je wilt trainen of je hulpvraag is.

De voordelen van hondentrainingen in de buurt:

Je volgt de cursus op dagen en tijden die je echt uitkomen.

De training bestaat uit één op één of gezinsbegeleiding.

Er is tijdens de cursus aandacht voor je persoonlijke situatie.

De training volg je thuis en bij jouw in de omgeving.

Je leert aan de hand van theorie en praktijk.

Wil je samen met mij aan de slag met het trainen van jouw hond en wil jij je hond echt beter leren begrijpen? Je kunt je via de onderstaande pagina inschrijven.

Mariska Brilleman

Waarom voor één privé training kiezen?

Je kunt bij een hondentraining rekenen op professionele begeleiding, aandacht voor je hulpvragen en leuke oefeningen. De hondentrainingen bij KynoFlex bestaan uit één op één begeleiding of gezinsbegeleiding. Je gaat gewoon thuis en in de omgeving aan de slag. Dit is de plek waar alle prikkels en indrukken die in het verdere leven van je hond aanwezig zijn. De oefeningen kun je hierdoor gemakkelijk in de praktijk brengen en zullen je daadwerkelijk helpen. Met als doel een goede basis voor een fijne toekomst waarbij je hond begrijpen

KynoFlex in de buurt

Als KynoFlex hondenschool Utrecht kom ik bij je thuis of spreken we af in de omgeving. Een greep uit de plaatsen waar je voor mijn dienstverlening kunt kiezen vind je hieronder. Woon je in de buurt van een hieronder genoemde plaats? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden.

Kan ik mij inschrijven voor een thuis hondentraining?

Ja, je kunt je inschrijven voor een thuis hondentraining waarbij je hulp en ondersteuning krijgt als je thuis ergens tegenaan loopt. Je kunt denken aan blaffen wanneer er iemand voorbij komt, springen tegen visite, najagen van katten of geen rust kunnen pakken. Het zijn slechts enkele voorbeelden waarmee ik je tijdens een leuke en leerzame hondentraining kan helpen.

Wat als ik meer hulpvragen heb?

De hondentrainingen zijn ingericht om je echt op weg te helpen bij vragen die je hebt. En het onder de knie krijgen van vaardigheden door het uitvoeren van leuke oefeningen. Bij iedere training is het dan ook belangrijk om je vragen echt te stellen.

Kunnen we naar een losloopgebied om te oefenen?

De trainingen volg je op individueel niveau. Het is hierdoor heel gemakkelijk om een afspraak te maken bij een losloopgebied of park als dit nodig is om met je hulpvraag aan de slag te gaan. Ik bepaal per cursist en hond de manier en het moment waarop we dit kunnen oppakken.

Wat moet ik doen wanneer ik buiten de regio woon?

Ik bepaal aan de hand van adresgegevens of het voor mij mogelijk is een afspraak te plannen. Als je buiten mijn regio valt bekijk ik of het mogelijk is om op een plek dichterbij af te spreken voor het starten van een training. Dit verschilt natuurlijk met wat je wilt trainen. Lukt het mij niet om een afspraak te plannen dan verwijs ik je graag door naar een van mijn collega’s bij jouw in de buurt.

Kan ik ook meer lessen plannen bij een hondentraining?

Heb je na het afronden van de hondentraining behoefte aan meer lessen? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Wanneer je de behoefte voelt is het goed om dit aan te geven. Bij het afnemen van extra lessen kunnen de trainingen voortgezet worden aan de hand van hulpvragen en behoeften die er nog zijn of aan de hand van waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt.

Veelgestelde vragen Hondenschool KynoFlex