KynoFlex Hondenschool Utrecht, trainingen en honden gedragstherapie aan huis.

Met mijn hondenschool verzorg ik leuke en leerzame cursussen, hondentraining en honden gedragstherapie in Utrecht en omgeving. Voor de trainingen kom ik aan huis en gaan wij samen aan de slag in een voor hond en baas vertrouwde omgeving. Tijdens de praktische hondentrainingen leer je door te doen, ervaren en begrijpen.

NVGH Gedragstherapeut Utrecht
SPPD Brancheorganisatie Hondenprofessionals
Martin Gaus Academie Opleidingen voor hondenprofessionals
Edupet Opleidingen voor hondenprofessionals
Dierenwelzijn keurmerk - Edupet (voorheen Martin Gaus Keurmerk)
Prins Petfoods Hondenvoeding

Jouw hondenschool in Utrecht, Stichtse Vecht, Leidsche rijn, Woerden en omgeving!

Met praktijkgerichte één-op-één hondentrainingen en hondengedragstherapie help ik mensen thuis met hulpvragen, dagelijkse uitdagingen en (probleem)gedrag van hun hond. Elke dag zet ik me vol passie en plezier in om eigenaren te leren door te doen, ervaren en hun hond beter te begrijpen. Samen werken we aan een sterke band!

Of je nu een puppy hebt die alles nog moet leren of een volwassen hond met gedragsproblemen, ik ben er om je te helpen en de juiste begeleiding te bieden. Dankzij flexibele trainingsdagen en -tijden die we vooraf afspreken, kun je de trainingen plannen op een moment dat jou het beste uitkomt.

Je volgt de lessen op individueel niveau (één-op-één en gezinsbegeleiding) in een vertrouwde omgeving voor hond en baas met alle dagelijkse prikkels en indrukken. Zo kan je de oefeningen en trainingen direct in de praktijk brengen en ook na onze lessen toepassen. Dit kan thuis of in de buurt zijn, afhankelijk van wat je wilt trainen, wat je hulpvraag is of waar je in het dagelijks leven tegenaan loopt.

Als hondenschool en honden gedragstherapeut Utrecht kom ik op afspraak bij cursisten aan huis.

Wil jij ook aan de slag? Ontdek en ervaar de voordelen van privé hondentrainingen met KynoFlex Hondenschool en honden gedragstherapie Utrecht. Lees meer over de puppycursus, pubercursus (jonge en buitenlandse honden), clicker hondentrainingen, hondentrainingen en honden gedragstherapie of neem gerust contact met mij op.

Praktijkgerichte hondentrainingen aan huis!

Samen met mij aan de slag met jouw hulpvragen, dagelijkse uitdagingen en je hond begrijpen.

Of je nu een puppycursus, pubercursus, clicker-hondentraining, algemene hondentraining of hondengedragstherapie nodig hebt, je kunt rekenen op professionele begeleiding die perfect bij jou past.

Puppycursus

Maak een zorgeloze start met de complete privé puppy hondentrainingen aan huis.

Pubercursus

De beste keuze voor het begeleiden van jouw jonge hond in zijn ontwikkeling.

Clickercursus

Ontdek en ga aan de slag met de positieve, leuke en leerzame clickertraining.

Hondentraining(en)

Leren door te doen, ervaren en begrijpen, ontdek hondentrainingen aan huis.

Gedragstherapie

Honden gedragstherapie is de juiste oplossing bij honden probleemgedrag.

Praktische informatie

KynoFlex Hondentrainingen en honden gedragstherapie aan huis in Utrecht en omgeving.

Esther Okhuijsen
Esther Okhuijsen
2024-03-19
Ik heb nu al meerdere afspraken gehad met Mariska aan huis om onze hond Hailey en mijzelf te leren om te gaan met prikkels en vuurwerk angst die Hailey ervaart. Mariska is een heel lief en geduldig persoon waar wij al veel van geleerd hebben. Er is nog genoeg te leren voor Hailey en mijzelf :-) Ze denkt zo goed mee, zulke fijne tips en ook tussendoor een berichtje hoe het gaat of met een idee om uit te proberen of iets werkt.
Soraya Bakchari
Soraya Bakchari
2024-03-08
Mariska is een geduldig persoon, neemt ruim de tijd voor jou en je hond. Geen seconde spijt gehad. Fendi is groot geworden dankzij de hulp van Mariska. Nogmaals grote dank daar voor.
Mariska Van Luyn
Mariska Van Luyn
2024-02-29
Ben de puppy cursus begonnen voor mijn kleine mannetje die heel erg angstig was en best onzeker buiten hij was bang voor mensen en dus begonnen aan de cursus samen met Mariska het gaat super goed met míjn kleine mannetje we maken veel stapjes goede begeleiding van Mariska hij is niet meer angstig hij geniet steed meer van het wandelen Ik ben onwijd trot op mijn mannetje en zonder Mariska had ik dit niet gekunt
Karin Van Vliet
Karin Van Vliet
2023-12-14
Eefje heeft haar diploma gehaald. Ze vond de training bij Mariska zo leuk. Dus hebben we er maar een nieuwe trainingsreeks bijgeboekt. En niet alleen Eefje! Ook Luna vindt het zo leuk om mee te doen. We kijken uit naar de volgende oefeningen! 🥰🐾
Astrid Westerink
Astrid Westerink
2023-12-11
De persoonlijke aandacht is super. Alle vragen worden beantwoord en je krijgt training en tips op maat!
Sabine Vekemans
Sabine Vekemans
2023-08-22
Wat is het fijn om je pup te trainen in je eigen huis en buurt! We zijn heel blij dat we Mariska van KynoFlex via Google hebben gevonden. Een deskundige en zeer ervaren hondentrainster, maar ook zoveel meer. Zij kan het gedrag van een hond en hun baasjes feilloos ‘lezen’ en heeft het talent om dat in woord en gebaar heel duidelijk te vertalen, zodat je samen weer verder kunt. Mariska is goed bereikbaar en ook via Whatsapp een steun en toeverlaat. Onze pup viert binnenkort haar eerste verjaardag en dat vieren we samen met Mariska van KynoFlex, die ons nog steeds begeleidt.
Evelien Keukenmeester
Evelien Keukenmeester
2023-08-13
Mijn hond Tessa en ik hebben eerst de puppycursus bij Mariska gedaan en nu zijn we met de pubercursus bezig. Mariska weet ontzettend veel over honden. Tijdens de lessen legt ze uit hoe ik aan Tessa kan zien hoe ze zich voelt en hoe ik het beste kan reageren. Ik begrijp haar nu veel meer en snap beter wat ze nodig heeft. Toen we begonnen aan de cursus was het moeilijk om buiten contact met Tessa te krijgen omdat ze alles leuk, interessant of eng vond. Na de tips van Mariska kijkt ze veel vaker naar me en hebben we veel meer contact. Mariska's manier van lesgeven is enthousiast, ze denkt mee en ze brengt haar tips en aanwijzingen op een positieve manier. Het fijne van 1 op 1 les is dat je heel snel heel veel leert over je hond. Daarbij zijn alle lessen op maat gemaakt. Mariska vraagt wat jij graag wilt dat je hond leert en daar ga je dan mee aan de slag. Kortom, ik ben erg blij met Mariska.
Ron Boschker
Ron Boschker
2023-08-12
Mariska heb ik ervaren als een zeer ervaren en betrokken trainster. Wij hebben veel geleerd van haar.
endetjes
endetjes
2023-08-08
Fijne trainingen gehad met Mariska. Goede begeleiding voor onze gekke labrador izzy gehad. Heeft veel geholpen. Mariska is erg flexibel. Ook bereid via watsapp nog tussen de trainingen door tips te geven. Echte, gemeende intresse voor jou en je hond.
Rianne Bouma
Rianne Bouma
2023-08-08
Ik ben ontzettend blij dat ik Mariska heb gevonden! Mijn hondje Fliper heb ik bijna een jaar geleden geadopteerd uit het asiel. Fliper had een heel leventje al achter de rug, en moest ontzettend wennen na alles wat hij had meegemaakt. Fliper is ook mijn eerste hondje, dus ik wist nog niet zo goed waar te beginnen. Mariska heeft me ontzettend veel geleerd over wat hij nodig had, echt gericht op: hoe kan ik hem helpen. Vanuit positieve bekrachtiging en zijn eigen stapjes belonen. Dankzij haar hulp begrijpen we elkaar veel beter, en zijn we inmiddels echt een team. Super dat ze aan huis traint, zeker in mijn geval was dat fijn. Bereikbaarheid is ook heel goed. Enorme aanrader. Ik en Fliper zijn nog steeds ontzettend dankbaar met haar hulp!

Hi, ik ben Mariska

Leren door te doen, ervaren en begrijpen! Het is precies waar ik mij als Gediplomeerd Kynologisch Gedragstherapeut elke dag voor inzet door het bieden van de juiste hondentrainingen en gedragsbegeleiding.

Kies bewust, kies voor erkende kwaliteit hondentrainingen en honden gedragstherapie

Martin Gaus Academie - Opleiding Kynologisch Gedragstherapeut.

NVGH - dé Nederlandse Vereniging van Honden Gedragstherapeuten.

SPPD - Hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen.

Dierenwelzijn Keurmerk - Hét kwaliteitskeurmerk voor dierenprofessionals.