Samenwerkingen

Een goede zorg bieden is topsport! Daarom werk ik als Kynologisch gedragstherapeut samen met professionals uit de branche die staan voor absolute vakkennis, dierenwelzijn en de kwaliteit van leven voor hond en baas verbeteren. Ben jij een echte professional? Neem gerust contact met mij op voor een waardevolle en mooie samenwerking.

Mijn samenwerkingen

Als hondenprofessional werk ik samen met andere professionals uit de branche. Het is een absolute aanvulling op mijn eigen expertise en vakgebied. Ik kan mijn klanten door deze samenwerkingen meer service en kwaliteit bieden.

Naast de samenwerkingen die ik op mijn website actief deel heb ik ook een ruim netwerk experts door het land. Dit is van grote meerwaarde wanneer klanten zich buiten mijn eigen verzorgingsgebied bevinden. Op die manier kan ik klanten aan de juiste professionals met oog voor dierenwelzijn matchen.

Wil jij ook samenwerken met mij?

Als Kynologisch Gedragstherapeut werk ik samen met collega's en hondenprofessionals uit het land. Je kunt denken aan samenwerkingen met dierenartsen, gerenommeerde merken, dieren fysiotherapeuten, trimsalons, holistische dierenarts praktijken en speciaalzaken. Zie jij ook kans om samen met mij tot een mooie samenwerking te komen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Samenwerkingen om trots op te zijn

Als Kynologisch gedragstherapeut werk ik samen met echte professionals. Van verschillende dierenartsen, fysiotherapeut Lotus Cura, EduPet en Prins Petfoods.

Dieren fysiotherapie

Lotus Cura Dierfysio

Lotus Cura Dierenfysiotherapie

Bij Lotus Cura Dierenfysio kun je terecht voor professionele behandelingen voor een (pijn) vrij leven voor honden.

Dierenvoeding

Partner Prins Petfoods

Prins PetFoods dierenvoeding

Bij Prins Petfoods kun je terecht voor hoge kwaliteit dierenvoeding en voedingsvragen via het Web Care team.

Keurmerken & opleidingen

Het Dierenwelzijn Keurmerk van Edupet

EduPet keurmerk en opleiding

Bij EduPet kies je voor erkende opleidingen, bijscholingen en interessante seminars die je verder brengen.

Je kiest voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?