Gaan wij samenwerken? Als hondenprofessional werk ik samen met echte professionals uit de branche met elk hun eigen deskundige vakkennis. De manier om iedere klant de beste kwaliteit te bieden met oog op dierenwelzijn, geluk en groei.

Echte professionals uit de branche

Als hondenprofessional werk ik samen met andere professionals uit de branche. Het is een absolute aanvulling op mijn eigen expertise en vakgebied. Ik kan mijn klanten door deze samenwerkingen meer service en kwaliteit bieden.

Naast de samenwerkingen die ik op mijn website actief deel heb ik ook een ruim netwerk experts door het land. Dit is van grote meerwaarde wanneer klanten zich buiten mijn eigen verzorgingsgebied bevinden. Op die manier kan ik ze aan de juiste professionals matchen.

Ik ben voortdurend op zoek naar mooie en betekenisvolle samenwerkingen. Waarbij ik van mening ben dat de samenwerking voor beide partijen een meerwaarde moet zijn. Neem gerust een contact met mij op.

Lotus Cura

Dierenfysiotherapie

Prins Petfoods

Prins Petfoods

Samenwerken?

Mail mij vandaag nog

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!