Een prive gehoorzaamheid training is een vorm van hondentraining waarbij je samen met je hond en een professionele trainer werkt aan het verbeteren van de gehoorzaamheid van je hond. Het doel is om je hond te leren om goed te luisteren naar jouw instructies en commando’s, en om ongewenst gedrag te verminderen of te voorkomen. […]
Wat is een prive gehoorzaamheid training?

Een prive gehoorzaamheid training is een vorm van hondentraining waarbij je samen met je hond en een professionele trainer werkt aan het verbeteren van de gehoorzaamheid van je hond.

Het doel is om je hond te leren om goed te luisteren naar jouw instructies en commando’s, en om ongewenst gedrag te verminderen of te voorkomen.

Een prive gehoorzaamheid training kan verschillende voordelen hebben ten opzichte van een groepstraining. Zo kun je meer aandacht en begeleiding krijgen van de trainer, die de training kan aanpassen aan jouw specifieke situatie en wensen.

Ook kun je meer flexibiliteit hebben in het kiezen van de tijd en locatie van de training, en kun je je beter concentreren op je hond zonder afleiding van andere honden of mensen.

Hoe ziet een prive gehoorzaamheid training eruit?

Een prive gehoorzaamheid training bestaat meestal uit een aantal lessen, die variëren in duur en frequentie afhankelijk van de trainer en de doelen die je wilt bereiken.

Tijdens de lessen leer je hoe je je hond kunt motiveren, belonen en corrigeren op een positieve en effectieve manier. Je leert ook hoe je de basiscommando’s zoals zit, blijf, kom, volg en af kunt aanleren of verbeteren. Daarnaast kun je werken aan specifieke problemen die je met je hond ervaart, zoals trekken aan de lijn, blaffen, opspringen, angst of agressie.

Een prive gehoorzaamheid training kan een goede investering zijn voor jou en je hond, omdat het jullie relatie kan versterken en het plezier en vertrouwen kan vergroten.

Het kan ook bijdragen aan het welzijn en de veiligheid van je hond, omdat hij leert om zich beter te gedragen in verschillende situaties en omgevingen. Een goed opgevoede hond is immers een gelukkige hond!

Als hondenschool in Utrecht biedt ik verschillende maatwerk hondentrainingen aan voor hond en baas. Helemaal afgestemd op de hulpvraag. Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden

Wil je meer weten?

Stuur mij gerust een berichtje!

Ook interessant

Het Dierenwelzijn Keurmerk van Edupet

Het Dierenwelzijn Keurmerk van Edupet

Honden gedragstherapie

Waarom is honden gedragstherapie belangrijk?

Wil jij je hond leren loslopen

Wil jij je hond leren loslopen?

Prive hondentraining aan huis

Prive hondentraining aan huis met Kynoflex is echt maatwerk

Aan de slag met je angstige hond

Angstige hond en gedragstherapie.

Hoe maak je de mooiste hondenfoto's (1)

Wat maakt je hond fotograferen zo interessant?

Honden blog & kennisbank

Hi, ik ben Wander en schrijf regelmatig nieuwe blogs voor KynoFlex Hondenschool Utrecht (Mariska). Het schrijven van blogs doe ik met veel plezier en enthousiasme. Heb jij een suggestie, leuk onderwerp of wil je ergens meer over lezen? Neem gerust contact met mij op!

Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?