Een complete privé hondentraining aan huis volgen?

Een complete hondentraining aan huis

Een complete privé hondentraining aan huis volgen? Je bent dan absoluut aan het juiste adres. Als hondentrainer geef ik hondentrainingen aan huis. Je maakt bovendien altijd een afspraak op dagen en tijden die je uitkomen. De hondentraining is er voor de allerkleinste tot grootste honden onder ons en er voor ieder ras. Maar vooral voor baasjes die graag ondersteuning krijgen, met vragen zitten, problemen hebben of gewoon lekker aan de slag willen gaan en als het even kan gewoon thuis.

Een complete hondentraining aan huis
Hondentraining locatie

Waarom een privé hondentraining aan huis volgen?

Je kiest niet zomaar voor een privé hondentraining aan huis. Maar juist omdat je ergens mee aan de slag wil of met vragen zit. Of omdat je om persoonlijke redenen niet naar een hondenschool toe kunt. Wat je reden ook is, blijf niet rondlopen met vragen of als je ergens mee aan de slag wilt. Je gaat tijdens een hondentraining aan huis namelijk aan de slag met een gerichte training en krijgt antwoorden op vragen. 

Wat leer je tijdens een privé hondentraining aan huis?

Een privé hondentraining is afgestemd op de reden dat jij hulp wilt. Je bent niet voor niets op zoek naar een hondentraining. Je wilt misschien aan de slag met het aanleren van de bench, voorkomen dat je hond tegen visite aanspringt of dat een hond leert om alleen te zijn voor korte duur om enkele voorbeelden te noemen. Hoe dan ook, je gaat er samen met mij mee aan de slag. Je krijgt informatie, waardevolle tips en leer hoe je het kunt aanpakken. Daarbij krijg je natuurlijk antwoorden op vragen die je hebt. 

Wat leer je tijdens een privé hondentraining aan huis?
Hoe ziet een privé hondentraining aan huis eruit?

Hoe ziet een privé hondentraining aan huis eruit?

Hoe een hondentraining eruit komt te zien is afhankelijk van het soort training. De hond waarmee je wilt trainen als de reden waarom je training wilt. Als je aan de slag wilt met wandelen zonder trekken kan dit natuurlijk niet aan huis. Waar om maar een voorbeeld te noemen, het opspringen tegen visite weer niet op een afgesproken locatie kan plaatsvinden. Ik pas de training dus aan op wat je wilt trainen en de vragen die je hebt.

Haalt jouw hond het Certificaat?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een privé hondentraining aan huis kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de hondentraining ontvangt jouw hond natuurlijk een welverdiend KynoFlex Certificaat. En daar mag je als baasje absoluut enorm trots op zijn! Je hebt er immers samen met je hond hard voor gewerkt. 

Kynoflex welkom slide 1
Petra
Doggo.nl review
Mariska is een topper. Kan lezen en schrijven met honden. Niets is te gek voor haar en pakt alles aan. Zal altijd positief blijven en de honden altijd positief trainen en benaderen. Verliest nooit het respect voor de hond en zijn of haar baasje.
Kynoflex welkom slide 3
Richard
Google.nl review
Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.
Hondentrainer Mariska KynoFlex

Schrijf je in voor de complete hondentraining!

Kies voor jouw privé hondenschool Utrecht en omgeving. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Contact formulier

    Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede weergave.
    Schrijf jij je ook in?
    Je kiest bij Mariska voor een leuke en leerzame hondentraining. Voor de allerkleinste viervoeters onder ons met een uitgebreide puppycursus tot aan specifieke hondentrainingen voor de pubers en oudere honden in alle soorten en maten.