Hondenschool Hilversum

Kies jij voor een puppy- of hondentraining in Hilversum

KynoFlex Hondenschool Utrecht Mariska

Hondentraining Hilversum

Wil je samen met je pup of hond aan de slag? Kies dan voor een privé hondentraining in Hilversum. Je kunt trainen op dagen en tijden die je wel uitkomen. Je gaat aan de slag met wat je echt belangrijk vindt en waar je wilt. Kies bijvoorbeeld een hondentraining aan huis of op een afgesproken locatie. Het is allemaal mogelijk en snel geregeld. Een afspraak maken doe je eenvoudig deze website en ik zal spoedig contact met je opnemen voor het plannen van een fysieke training. Zie ik je binnenkort? Leuk! Ik heb er echt zin in om jou en je hond een leerzame en natuurlijk ontzettend leuke privé training te geven. 

Hondentraining in Hilversum volgen?

Een privé hondentraining in Hilversum heeft een aantal mooie voordelen. Je traint namelijk in een omgeving waar je hond ook zal opgroeien of vertrouwd met de omgeving is. Dit kan aan huis maar ook een plek de directe omgeving zijn. In Hilversum zijn veel prachtige plekken te vinden waar wij aan de slag kunnen. Het is natuurlijk wel een beetje afhankelijk waarmee je aan de slag wilt tijdens de training of wat de beste plek is. Dit bespreken wij vooraf aan de training. 

Over een hondentraining Hilversum.

Een privé puppycursus of privé hondentraining kan werkelijk over van alles gaan. Wanneer je hond aan de lijn trekt tijdens het wandelen, als je wilt werken aan socialisatie of omdat je hond tegen visite aanspringt. Het zijn slechts enkele voorbeelden want er is veel meer waar ik je tijdens de training kan helpen. Je krijgt tijdens de fysieke training alle handvatten die je nodig hebt, antwoord op vragen en advies hoe je het kunt aanpakken. Je geniet dus echt van een leerzame en vooral ontzettend leuke puppycursus of hondentraining.

Een gerichte hondentraining voor iedere pup, puber en volwassen hond.

Er is geen enkele pup of hond hetzelfde. Dit vraagt om een gerichte aanpak en dat is echt maatwerk. Met een privé training kan ik je dit bieden. Ik kom bij je thuis of op locatie om je echt te helpen bij alles waar je vragen over hebt of tegenaan loopt. Dit kunnen eenvoudige dingen zijn als de socialisatie maar ook meer specifieke dingen zijn. Dat heeft bijzonder veel voordelen, wat dacht je van het voorkomen van verveling, voldoen aan behoefte of werken aan een goede samenwerking tussen pup, hond en baas. 

 

Sta je op het punt om voor een professionele hondentraining in Hilversum te kiezen? Dan zie ik je binnenkort! Ik heb er ontzettend veel zin in om je te helpen, adviseren en om je alle handvatten te geven die je echt verder zullen helpen. Wist je trouwens ook dat Mariska een gediplomeerd Martin Gaus Kynologisch instructeur is? Die geaccrediteerd is door de SPPD en de opleiding Kynologisch gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie bijna heeft afgerond. 

Inschrijven voor een training...