Honden Gedragstherapie Utrecht KynoFlex

Vernielen en slopen

Vernielen en slopen? Dan wil je natuurlijk geholpen worden met een oplossing die bij de oorzaak en het probleemgedrag van jouw hond past. Daar ga ik je als honden gedragstherapeut Utrecht bij helpen.

Gedragsproblemen bij de kern aanpakken en echt oplossen.

De juiste begeleiding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben een gediplomeerd NVGH gedragstherapeut Utrecht.

Honden gedragstherapie Utrecht. Dé oplossing bij vernielen en slopen.

Heb jij een hond die constant spullen en objecten in huis vernielt? Dit kan erg frustrerend zijn en de band tussen jou en je viervoeter verstoren. Gelukkig is er een oplossing: honden gedragstherapie.

Met honden gedragstherapie kunnen we samen werken aan het begrijpen van het gedrag van jouw hond en hoe we dit kunnen veranderen. Door inzicht te krijgen in de oorzaken van het vernielingsgedrag, kunnen we gerichte trainingstechnieken toepassen om dit negatieve gedrag om te buigen naar positief gedrag.

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn om thuis te komen en geen kapotte spullen meer aan te treffen. Door middel van honden gedragstherapie kunnen we de harmonie in huis herstellen en de band met je hond versterken. Samen kunnen we werken aan een gelukkiger en gezonder leven voor zowel jou als je harige vriend.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een oplossing voor het vernielingsgedrag van jouw hond. Neem contact met mij op voor meer informatie over onze honden gedragstherapie en zet de eerste stap naar een goede relatie met je hond.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Wat ik doe? Hond en baas vooruit helpen door het bieden van de juiste gedragsbegeleiding.

Wanneer een hond probleemgedrag laat zien is dit moeilijk, vervelend en soms gevaarlijk voor hond, baas en de omgeving. Daar wil je natuurlijk graag mee aan de slag. Maar natuurlijk wel op de juiste manier. En daar kan ik je bij helpen. Ik ben er als erkend en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en baas. Om jullie samen vooruit te helpen met een positieve methode die WEL werkt. Geen symptoom bestrijding maar de daagwerkelijke oorzaak op de juiste manier begeleiden.

NVGH Nederlandse Vereniging van gedragstherapeuten voor honden
SPPD
Martin Gaus Academie
Edupet
Dierenwelzijn Keurmerk
Prins Petfoods
Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?