KynoFlex Puppycursus hondenschool Utrecht

Puppycursus volgen?

Heb of krijg je binnenkort een pup in huis? Dan is mijn puppycursus absoluut een aanrader. Je gaat samen met mij aan de slag met je hulpvraag of vragen die je hebt. Ik geef de puppycursus gewoon aan huis of op een afgesproken locatie. De puppycursus is er voor de kleinste tot grootste pups onder ons en alle rassen zijn welkom.
Prive puppycursus Utrecht

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

KynoFlex Hondenschool Utrecht complete pubercursus

100% aandacht

Tijdens de individuele training is er altijd aandacht voor pup en baas.

Theorie & praktijk

Je krijgt tijdens de puppycursus zowel theorie als praktijk.
KynoFlex Hondenschool Utrecht complete prive hondentrainingen

Professionele trainingen

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag die je hebt.

Clickertraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor pup en baasje.
Hondentraining locatie Hondenschool Utrecht KynoFlex

Trainen op locatie

Je traint op momenten die uitkomen en gewoon op de afgesproken plek.
KynoFlex Mariska Brilleman

Over de puppycursus

De puppycursus is een individuele training waarbij we op een leuke en leerzame manier met je hulpvraag aan de slag gaan. Je kunt hierbij denken aan opvoeding, vaardigheden leren of socialisatie van een pup. 

De eerste afspraak van de puppycursus duurt één uur en bestaat vooral uit theorie. We bespreken de vragen die je hebt of waar je tegenaan loopt en zetten soms al de eerste stappen van de training. Ook wordt er een eerstvolgende les afgesproken.

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met wat we tijdens de eerste les besproken hebben. Als instructeur kom ik hiervoor naar de afgesproken locatie en ga ik je aan de hand van oefeningen begeleiden. 

Pubercursus KynoFlex Hondenschool Utrecht

Wat ga je met de puppycursus leren?

Je gaat echt aan de slag met de hulpvraag die je hebt. De puppycursus is echt afgestemd op pup en baasje (of gezin).

Je krijgt informatie over de socialisatie van een pup, waardevolle handvatten en gaat aan de slag met leuke en leerzame oefeningen.

Er is tijdens de puppycursus altijd ruimte voor vragen en antwoorden. Ook wanneer je buiten de cursusmomenten ergens tegenaan loopt bij de oefeningen. Het trainen van oefeningen gaat immers ook na de cursus door.

Om welke reden je ook voor een puppycursus kiest. De puppycursus is een absolute meerwaarde voor pup, baasje en het gezin. Daar zet ik mij als professional voor in. Door mij te verbinden aan de SPPD brancheorganisatie voor hondenprofessionals, jaarlijkse bijscholing en samenwerkingen met hondenprofessionals die het vak verstaan.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Puppycursus certificaat

De complete privé puppycursus succesvol afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een complete privé puppycursus aan huis kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de puppycursus ontvangt jouw pup natuurlijk een welverdiend KynoFlex Puppycursus Certificaat.

Inschrijven Hondenschool Utrecht

Voor wie is de puppycursus?

De puppycursus is er voor iedere pup en elk ras. Elke hond verdiend het nu eenmaal om op een leuke en leerzame manier te kunnen groeien. Met de juiste begeleiding, aandacht en alle andere voordelen die je inmiddels al heb kunnen lezen. Goede ondersteuning heeft een absolute meerwaarde voor pup en baasje.

Een goed begin is zeker bij het opvoeden van een pup het halve werk. Er komt heel veel op je af wanneer je een pup in huis neemt.

Daarom is iedereen die een pup krijgt of inmiddels heeft rondlopen van harte welkom om een afspraak te maken. Van de kleinste rassen tot de grootste bullebakken. Heb je ook een kwispelstaart, deugniet of heerlijke viervoeter in huis? Schrijf je vandaag nog in voor een puppycursus. Ik kom graag bij je langs om een leuke en leerzame puppycursus te geven waar je echt mee vooruit kunt.

Super goed geholpen!

Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond om te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.
Ster
Richard . Google Review
Ervaren en deskundig

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt.
Ster
Miranda . Google Review
Professioneel en deskundig
Ik ben geweldig geholpen bij de opvoeding van onze pup. Tijdens de eerste les alles besproken en mijn vragen kunnen stellen. In de volgende lessen zijn we echt aan de slag gegaan en maakte wij grote sprongen vooruit. Echt geweldig.
Ster
Daan . Website Review

Veel kennis en ervaring

Mariska heeft veel verstand van honden, je kunt met al je vragen echt terecht en er is altijd aandacht voor zowel hond als baasje. Ik vond het een super ervaring en we hebben prachtig mooie stappen kunnen zetten. 

Ster
Michelle . Website Review
Persoonlijk en begripvol

Tijdens de cursus hebben wij veel tips gekregen voor ons gezin. Omdat het onze eerste hond is hadden we ook veel vragen en twijfels. Daar was veel aandacht voor tijdens de training. Voor ons gezin en hond een echt positieve ervaring!

Ster
Bianca . Website Review
Leerzame ervaring
Het was echt een leerzame ervaring voor ons. Er was echt aandacht voor de hulpvraag die wij als gezin hadden. De manier van trainen gaf ons heel veel zelfvertrouwen en inzicht. Dat hadden wij ook echt nodig en heeft ons geholpen.
Ster
Brian . Website Review

Bekijk ook mijn andere trainingen

Prive puppycursus Utrecht

Puppycursus

Meer informatie over mijn leuke en leerzame puppycursus.

KynoFlex Hondenschool Utrecht complete pubercursus

Pubercursus 

Meer informatie over mijn leuke en leerzame pubercursus.

Clickertraining

Meer informatie over mijn leuke en leerzame clickertraining.
KynoFlex Hondenschool Utrecht complete prive hondentrainingen

Hondentrainingen

Meer informatie over mijn leuke en leerzame hondentraining.

Clickertraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Training aan huis

Meer informatie over mijn leuke en leerzame training aan huis.
Hondentraining locatie Hondenschool Utrecht KynoFlex

Training op locatie

Meer informatie over mijn leuke en leerzame training op locatie.