Privé Puppycursus Utrecht

Kies voor een puppycursus.

Een leuke en leerzame cursus voor pup en baasje!

KynoFlex Puppy Cursus Plannen

Een persoonlijke training

Op dagen en tijden die uitkomen
Puppy Cursus KynoFlex Utrecht

Een leerzame training

Die leuk is voor pup en baasje
Puppy Cursus Utrecht KynoFlex

Een complete training

Echt aan de slag met je hulpvraag
Prive puppycursus Utrecht

KynoFlex Puppycursus Utrecht

Krijg je binnenkort een pup in huis of heb je er inmiddels al een rondlopen? Kies dan voor een leuke en leerzame puppycursus. Een bijzonder complete cursus waarbij je samen met mij aan de slag gaat met jouw hulpvraag. Je krijgt de volledige aandacht en antwoord op vragen die je hebt. Echt aan de slag met wat jij belangrijk vind! De puppycursus wordt individueel aan huis of op een afgesproken locatie gegeven. Je kunt bij mij terecht met elke pup! Het is echt een cursus voor pup en baasjes die de juiste ondersteuning willen bij hulpvragen. 

Over de privé puppycursus

Je hebt je misschien al aangemeld voor mijn puppycursus! Dan staat je een leuke en leerzame tijd te wachten. Waarin ik samen met jou en je pup aan de slag gaat met de hulpvragen die je hebt. Want een pup in huis kan best een spannende periode zijn. Ook als je inmiddels al wat honden gehad hebt. Elke hond is nu eenmaal anders en ontdekt de wereld op zijn eigen manier. 


Een privé puppycursus heeft absoluut ook veel voordelen. Zo leer je in een voor de pup vertrouwde omgeving, kun je aan de slag met de hulpvraag die je hebt en krijg je 100% aandacht.

Waarom een puppycursus?

Krijg je binnenkort een pup in huis? Dan is het verstandig om alvast een puppycursus in te gaan plannen. Op die manier ben je er zeker van dat je snel terecht kunt nadat je een pup in huis hebt verwelkomt. Het is goed om dit tijdens het inschrijven te vermelden. Zodat er rekening mee gehouden kan worden bij het maken van een planning.


Natuurlijk kan het zijn dat je voor de pup er komt al vragen hebt. Het staat je natuurlijk vrij om vragen te stellen zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.


Nadat je bent ingeschreven ontvang je een bevestiging. Vaak samen met mogelijke datums voor de eerste kennismakingsles, die doorgaans één uur duurt.


Heb je eveneens vragen gesteld? Dan probeer ik hier ook alvast antwoord op te geven. Soms kan dit via e-mail en andere keren doe ik dit telefonisch of op het moment dat wij kennismaken.


Voor wie is de puppycursus?

Is de puppycursus voor elke pup? Ja, absoluut! Elk hondenras verdiend een leuke en vooral leerzame puppycursus. Met een goede begeleiding en 100% aandacht en alle andere voordelen die je ondertussen hebt kunnen lezen.


Goede ondersteuning heeft daarnaast absolute meerwaarde voor de pup en baasje. Een goed begin is namelijk het halve werk! Daar ben ik absoluut van overtuigd. Daarom ben je van harte welkom met jouw pup! Van de kleinste rassen tot de grootste bullebakken.


Heb jij een vrolijkerd in huis? Een echte kwispelstaart of deugniet? Schrijf je vandaag nog in voor een puppycursus! Ik kom graag bij je langs voor een leuke en vooral een leerzame puppycursus waarmee je echt vooruit kunt! 

De voordelen van een puppycursus

De voordelen van een puppycursus heb je al een beetje kunnen lezen. Maar soms is het ook een praktische overweging. Als je bijvoorbeeld minder mobiel bent of echt aan de slag wilt met zaken waar je thuis tegenaan loopt en tijdens groepstraining geen ruimte voor is.


Om welke reden je ook voor een puppycursus kiest, je bent verzekerd van veel voordelen en mogelijkheden:


  • Erkend en SPPD geaccrediteerd kynologisch instructeur
  • 100% aandacht gedurende de puppycursus
  • Aan de slag met je hulpvraag en vragen die je hebt
  • Een positieve trainingswijze aan de hand van beloning
  • Professionele ondersteuning en trainingsmogelijkheden


Je kiest er dus echt voor om op een leuke manier te leren. Zodat je pup op een leuke en positieve manier op zijn eigen tempo kan ontwikkelen door ervaringen op te doen. Waarbij je alle informatie, tips en handvatten krijgt die hiervoor nodig zijn. Ik heb er al zin in, jij ook?


Wat ga je allemaal leren?

Een complete puppycursus is volledig aan pup en baasje (of gezin) afgestemd. Je krijgt informatie over de socialisatie van een pup, waardevolle tips en gaat natuurlijk ook aan de slag met oefeningen.


Welke ook weer afgestemd is op de hulpvraag die je hebt. Heb je vragen of opmerkingen? Dan is hier gedurende de puppycursus of daarbuiten altijd tijd voor. Waardoor je goed begeleid kan worden. 


Echt aan de slag met je hulpvraag!

De complete puppycursus kan dus werkelijk over alles dat je belangrijk vind of waar je meer over wilt weten gaan.


Van loslopen tot begeleiding of het aanleren van een aantal basiscommando's of iets waar je voortdurend tegenaan loopt. De puppycursus is absoluut een meerwaarde!


Daar zet ik mij als professional voor in. Door accreditatie bij de SPPD brancheorganisatie voor hondenprofessionals, voortdurende bijscholing, samenwerkingen met andere echte hondenprofessionals.


En het eigen maken van moderne trainingstechnieken door het volgen van erkende opleidingen en scholingstrajecten.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Puppycursus certificaat

De complete privé puppycursus succesvol afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een complete privé puppycursus aan huis kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de puppycursus ontvangt jouw pup natuurlijk een welverdiend KynoFlex Puppycursus Certificaat. En daar mag je als baasje absoluut enorm trots op zijn! Je hebt er immers samen met je pup hard voor gewerkt en veel geleerd!

Betrouwbaar & Professioneel
Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond om te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.
Richard | Google Review
Ervaren & Kundige hondentrainingen
Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt.
Miranda | Google Review
arrow_drop_up arrow_drop_down