KynoFlex Hondenschool Utrecht

Puppycursus

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

100% aandacht & zorg

Tijdens de individuele training is er altijd 100% aandacht

Theorie en praktijk

Je krijgt tijdens de training zowel theorie als praktijk ervaring.

Professionele training

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag.

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor pup en baasje.

Trainen op locatie

Je traint op een afgesproken dagen, tijden en plaats.

Mariska Brilleman Hondenschool Utrecht

Over de puppycursus

Heb of krijg je binnenkort een pup in huis? Dan is mijn puppycursus absoluut een aanrader. Je gaat samen met mij aan de slag met je hulpvraag of overige vragen die je hebt. Ik geef de puppycursus gewoon aan huis of op een afgesproken locatie. De puppycursus is er voor de kleinste tot grootste pups onder ons en alle rassen zijn welkom.

De puppycursus is een individuele training waarbij we op een leuke en leerzame manier met je hulpvraag aan de slag gaan. Je kunt hierbij denken aan opvoeding, vaardigheden leren of socialisatie van een pup.

De eerste afspraak van de puppycursus duurt één uur en bestaat vooral uit theorie. We bespreken de vragen die je hebt of waar je tegenaan loopt en zetten soms al de eerste stappen van de training. Ook wordt er een eerstvolgende les afgesproken.

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met wat we tijdens de eerste les besproken hebben. Als instructeur kom ik hiervoor naar de afgesproken locatie en ga ik je aan de hand van oefeningen begeleiden.

KynoFlex Certificaat

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een complete privé hondentraining kiest ga je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de trainingen ontvangt jouw pup natuurlijk een welverdiend KynoFlex hondentraining Certificaat.

Certificaat KynoFlex Hondenschool Utrecht

Schrijven je direct in bij KynoFlex

Schrijf je direct in voor een leuke en leerzame training met Mariska!

Veelgestelde vragen

Wat ga je tijdens de puppycursus leren?

Je gaat echt aan de slag met de hulpvraag die je hebt. De puppycursus is echt afgestemd op pup en baasje (of gezin). Je krijgt informatie over de socialisatie van een pup, waardevolle handvatten en gaat aan de slag met leuke en leerzame oefeningen.

KynoFlex geaccrediteerd?

De puppycursus is een absolute meerwaarde voor pup, baasje en het gezin. Daar zet ik mij als professional voor in. Door mij te verbinden aan het Martin Gaus Keurmerk, de SPPD brancheorganisatie voor hondenprofessionals, jaarlijkse bijscholing en samenwerkingen met hondenprofessionals die het vak verstaan.

Kan ik vragen stellen tijdens de cursus?

Er is tijdens de puppycursus altijd ruimte voor vragen en antwoorden. Ook wanneer je buiten de cursusmomenten ergens tegenaan loopt bij de oefeningen. Het trainen van oefeningen en je hulpvragen gaat immers ook na de cursus ook gewoon door.

Voor wie is de puppycursus?

De puppycursus is er voor iedere pup en elk ras. Elke hond verdiend het nu eenmaal om op een leuke en leerzame manier te kunnen groeien. Met de juiste begeleiding, aandacht en alle andere voordelen die je inmiddels al heb kunnen lezen. Goede ondersteuning bij de opvoeding van een pup heeft een absolute meerwaarde voor pup en baasje.