Honden Gedragstherapie Utrecht KynoFlex

Zelfbeschadiging

Zelfbeschadiging? Dan wil je natuurlijk geholpen worden met een oplossing die bij de oorzaak en het probleemgedrag van jouw hond past. Daar ga ik je als honden gedragstherapeut Utrecht bij helpen.

Gedragsproblemen bij de kern aanpakken en echt oplossen.

De juiste begeleiding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben een gediplomeerd NVGH gedragstherapeut Utrecht.

Honden gedragstherapie Utrecht. Dé oplossing bij zelfbeschadiging.

Heb je gemerkt dat je geliefde hond zichzelf verwondt of pijnigt? Dit gedrag kan zowel verontrustend als verwarrend zijn. Gelukkig is er hulp in de vorm van hondengedragstherapie.

Het is belangrijk om de signalen van zelfbeschadiging en pijniging bij honden serieus te nemen. Misschien vertoont je hond obsessief likken, krabben of zelfs bijten. Deze gedragingen kunnen voortkomen uit verschillende oorzaken, zoals stress, verveling of een onderliggende medische aandoening.

Gelukkig kan hondengedragstherapie een wereld van verschil maken. Door een professionele gedragstherapeut in te schakelen, kun je de dieperliggende oorzaken van het gedrag van je hond begrijpen en aanpakken. Samen met de therapeut werk je aan het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving voor je harige metgezel.

Stel je voor: een leven waarin jij en je hond onbezorgd kunnen genieten van elkaars gezelschap. Met de juiste begeleiding en therapie kunnen jullie weer in harmonie samenleven. Door te investeren in hondengedragstherapie leg je de basis voor een gelukkiger en gezonder leven voor zowel jou als je hond.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een beter welzijn voor je hond en voor jezelf. Maak een afspraak voor hondengedragstherapie bij Zelfbeschadiging en Pijniging. Want jouw trouwe viervoeter verdient de beste zorg.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Wat ik doe? Hond en baas vooruit helpen door het bieden van de juiste gedragsbegeleiding.

Wanneer een hond probleemgedrag laat zien is dit moeilijk, vervelend en soms gevaarlijk voor hond, baas en de omgeving. Daar wil je natuurlijk graag mee aan de slag. Maar natuurlijk wel op de juiste manier. En daar kan ik je bij helpen. Ik ben er als erkend en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en baas. Om jullie samen vooruit te helpen met een positieve methode die WEL werkt. Geen symptoom bestrijding maar de daagwerkelijke oorzaak op de juiste manier begeleiden.

NVGH Nederlandse Vereniging van gedragstherapeuten voor honden
SPPD
Martin Gaus Academie
Edupet
Dierenwelzijn Keurmerk
Prins Petfoods
Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?