Honden Gedragstherapie Utrecht KynoFlex

Verdediging en bezitterigheid

Verdediging en bezitterigheid hond? Dan wil je natuurlijk geholpen worden met een oplossing die bij de oorzaak en het probleemgedrag van jouw hond past. Daar ga ik je als honden gedragstherapeut Utrecht bij helpen.

Gedragsproblemen bij de kern aanpakken en echt oplossen.

De juiste begeleiding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben een gediplomeerd NVGH gedragstherapeut Utrecht.

Honden gedragstherapie Utrecht. Dé oplossing bij verdediging.

Is jouw geliefde viervoeter agressief of verdedigend als het gaat om zijn voer, speelgoed of kluiven? Dit gedrag kan niet alleen verontrustend zijn voor jou als eigenaar, maar het kan ook gevaarlijk zijn voor anderen in de buurt. Gelukkig is er hoop!

Bij Verdediging van Voer, Speelgoed en Kluiven biedt ik professionele honden gedragstherapie om dit probleem aan te pakken. Als gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut begrijp ik de complexiteit van hondengedrag en ben er echt om je verder te helpen. Door de onderliggende oorzaak van dit gedrag te identificeren en om effectieve oplossingen te bieden.

Stel je voor hoe geweldig het zou zijn om weer vreedzaam te kunnen genieten van quality time met jouw hond, zonder angst voor agressie. Met onze bewezen methoden en maatwerkbenadering kunnen we de harmonie in jullie relatie herstellen en jullie band sterker maken dan ooit tevoren.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een gelukkiger en gezonder leven voor jou en jouw trouwe metgezel. Neem contact op bij Verdediging van Voer, Speelgoed en Kluiven voor meer informatie over hoe honden gedragstherapie je verder kan helpen. Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in het gedrag van jouw hond.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Wat ik doe? Hond en baas vooruit helpen door het bieden van de juiste gedragsbegeleiding.

Wanneer een hond probleemgedrag laat zien is dit moeilijk, vervelend en soms gevaarlijk voor hond, baas en de omgeving. Daar wil je natuurlijk graag mee aan de slag. Maar natuurlijk wel op de juiste manier. En daar kan ik je bij helpen. Ik ben er als erkend en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en baas. Om jullie samen vooruit te helpen met een positieve methode die WEL werkt. Geen symptoom bestrijding maar de daagwerkelijke oorzaak op de juiste manier begeleiden.

NVGH Nederlandse Vereniging van gedragstherapeuten voor honden
SPPD
Martin Gaus Academie
Edupet
Dierenwelzijn Keurmerk
Prins Petfoods
Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?