Honden Gedragstherapie Utrecht KynoFlex

Traumatische ervaringen

Traumatische ervaring hond? Dan wil je natuurlijk geholpen worden met een oplossing die bij de oorzaak en het probleemgedrag van jouw hond past. Daar ga ik je als honden gedragstherapeut Utrecht bij helpen.

Gedragsproblemen bij de kern aanpakken en echt oplossen.

De juiste begeleiding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben een gediplomeerd NVGH gedragstherapeut Utrecht.

Honden gedragstherapie Utrecht. Dé oplossing bij traumatische ervaringen.

Heeft jouw trouwe viervoeter een traumatische ervaring meegemaakt en vertoont hij nu ongewenst gedrag? Dan is honden gedragstherapie de oplossing waar je naar op zoek bent.

Bij het verwerken van een traumatische gebeurtenis kunnen honden verschillende gedragsveranderingen vertonen, zoals agressie, angst of teruggetrokkenheid. Als professioneel honden gedragstherapeut begrijp de signalen en kan jouw hond helpen om weer in balans te komen.

Met behulp van specifieke technieken en benaderingen op maat, zorg ik ervoor dat jouw hond de nodige ondersteuning krijgt om zijn traumatische ervaring te verwerken. Je zult versteld staan van de positieve veranderingen die je zal zien in het gedrag en welzijn van jouw geliefde viervoeter.

Wacht niet langer en geef jouw hond de kans op een gelukkiger en gezonder leven. Neem vandaag nog contact met mij op om een afspraak te maken voor honden gedragstherapie en geef jouw trouwe vriend de steun die hij verdient.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Wat ik doe? Hond en baas vooruit helpen door het bieden van de juiste gedragsbegeleiding.

Wanneer een hond probleemgedrag laat zien is dit moeilijk, vervelend en soms gevaarlijk voor hond, baas en de omgeving. Daar wil je natuurlijk graag mee aan de slag. Maar natuurlijk wel op de juiste manier. En daar kan ik je bij helpen. Ik ben er als erkend en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en baas. Om jullie samen vooruit te helpen met een positieve methode die WEL werkt. Geen symptoom bestrijding maar de daagwerkelijke oorzaak op de juiste manier begeleiden.

NVGH Nederlandse Vereniging van gedragstherapeuten voor honden
SPPD
Martin Gaus Academie
Edupet
Dierenwelzijn Keurmerk
Prins Petfoods
Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?