Honden Gedragstherapie Utrecht KynoFlex

Spanning en stress

Spanning en stress? Dan wil je natuurlijk geholpen worden met een oplossing die bij de oorzaak en het probleemgedrag van jouw hond past. Daar ga ik je als honden gedragstherapeut Utrecht bij helpen.

Gedragsproblemen bij de kern aanpakken en echt oplossen.

De juiste begeleiding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben een gediplomeerd NVGH gedragstherapeut Utrecht.

Honden gedragstherapie Utrecht. Dé oplossing bij spanning en stress.

Is jouw hond moeilijk aan te lijnen of vertoont hij overmatige spanning in bepaalde situaties? Dan is gedragstherapie wellicht de oplossing voor jou en je harige vriend.

Gedragstherapie voor honden kan een wereld van verschil maken in het gedrag van je viervoeter. Door middel van professionele begeleiding en training kunnen problematisch gedrag, zoals moeite met aanlijnen of overmatige spanning, effectief worden aangepakt.

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn om ontspannen wandelingen te maken met je hond, zonder dat hij trekt aan de lijn of ongewenst gedrag vertoont. Met gedragstherapie is dit zeker mogelijk en kun je een sterke band opbouwen met je hond, gebaseerd op vertrouwen en begrip.

Neem vandaag nog de eerste stap naar een beter gedrag van je hond en investeer in gedragstherapie. Ga samen met mij als professioneel honden gedragstherapeut werken aan het verbeteren van het gedrag van je hond, zodat jullie kunnen genieten van een mooie samenwerking. Maak nu een afspraak en ontdek de voordelen van gedragstherapie.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Wat ik doe? Hond en baas vooruit helpen door het bieden van de juiste gedragsbegeleiding.

Wanneer een hond probleemgedrag laat zien is dit moeilijk, vervelend en soms gevaarlijk voor hond, baas en de omgeving. Daar wil je natuurlijk graag mee aan de slag. Maar natuurlijk wel op de juiste manier. En daar kan ik je bij helpen. Ik ben er als erkend en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en baas. Om jullie samen vooruit te helpen met een positieve methode die WEL werkt. Geen symptoom bestrijding maar de daagwerkelijke oorzaak op de juiste manier begeleiden.

NVGH Nederlandse Vereniging van gedragstherapeuten voor honden
SPPD
Martin Gaus Academie
Edupet
Dierenwelzijn Keurmerk
Prins Petfoods
Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?