Honden Gedragstherapie Utrecht KynoFlex

Bijt incidenten

Bijtincident hond? Dan wil je natuurlijk geholpen worden met een oplossing die bij de oorzaak en het probleemgedrag van jouw hond past. Daar ga ik je als honden gedragstherapeut Utrecht bij helpen.

Gedragsproblemen bij de kern aanpakken en echt oplossen.

De juiste begeleiding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben een gediplomeerd NVGH gedragstherapeut Utrecht.

Honden gedragstherapie Utrecht. Dé oplossing bij bijtincidenten of een risico.

Heb je ooit te maken gehad met een hond die constant aan het snappen of bijten is? Dit gedrag kan niet alleen frustrerend zijn, maar ook gevaarlijk voor zowel jou als anderen. Gelukkig is er een oplossing - hondengedragstherapie!

Heb je gemerkt dat je hond agressief gedrag vertoont door te snappen of te bijten? Het is belangrijk om dit gedrag serieus te nemen en professionele hulp te zoeken. Met behulp van gedragstherapie kunnen wij samen werken aan het begrijpen en veranderen van dit negatieve gedrag.

Als ervaren gedragstherapeuten heb ik de kennis en vaardigheden om de oorzaak van het snappen en bijten bij je hond te achterhalen. Door middel van effectieve technieken en trainingssessies kunnen we positieve veranderingen in het gedrag van je hond teweegbrengen.

Stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om een gelukkige en goed gemanierde hond te hebben die niet langer snapt of bijt. Met honden gedragstherapie is dit mogelijk!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op voor meer informatie over hondengedragstherapie. Samen kunnen we werken aan een positieve verandering in het gedrag van je trouwe viervoeter.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Wat ik doe? Hond en baas vooruit helpen door het bieden van de juiste gedragsbegeleiding.

Wanneer een hond probleemgedrag laat zien is dit moeilijk, vervelend en soms gevaarlijk voor hond, baas en de omgeving. Daar wil je natuurlijk graag mee aan de slag. Maar natuurlijk wel op de juiste manier. En daar kan ik je bij helpen. Ik ben er als erkend en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en baas. Om jullie samen vooruit te helpen met een positieve methode die WEL werkt. Geen symptoom bestrijding maar de daagwerkelijke oorzaak op de juiste manier begeleiden.

NVGH Nederlandse Vereniging van gedragstherapeuten voor honden
SPPD
Martin Gaus Academie
Edupet
Dierenwelzijn Keurmerk
Prins Petfoods
Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?