Honden Gedragstherapie Utrecht KynoFlex

Agressie en uitvallen

Agressieve en uitvallende hond? Dan wil je natuurlijk geholpen worden met een oplossing die bij de oorzaak en het probleemgedrag van jouw hond past. Daar ga ik je als honden gedragstherapeut Utrecht bij helpen.

Gedragsproblemen bij de kern aanpakken en echt oplossen.

De juiste begeleiding volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Ik ben een gediplomeerd NVGH gedragstherapeut Utrecht.

Honden gedragstherapie Utrecht. Dé oplossing bij agressie en uitvallen.

Heeft jouw trouwe viervoeter moeite met agressief gedrag naar mensen? Geen zorgen, want met de juiste hondengedragstherapie is er hoop op verbetering.

Agressie bij honden kan verschillende oorzaken hebben, zoals angst, territoriumdrang of onzekerheid. Onze professionele gedragstherapeuten zijn gespecialiseerd in het identificeren van de oorzaak en het aanpakken van agressief gedrag.

Stel je voor dat jouw hond rustiger en meer ontspannen is in de omgang met mensen. Door middel van effectieve gedragstherapie kunnen we jouw hond helpen om zijn agressieve reacties te verminderen en positief gedrag te stimuleren.

Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw hond de kans op een gelukkiger en gezonder leven. Samen kunnen we werken aan het beheersen van agressie naar mensen en het verbeteren van het welzijn van jouw harige metgezel.

KynoFlex Hondenschool en Honden gedragstherapie Utrecht

Wat ik doe? Hond en baas vooruit helpen door het bieden van de juiste gedragsbegeleiding.

Wanneer een hond probleemgedrag laat zien is dit moeilijk, vervelend en soms gevaarlijk voor hond, baas en de omgeving. Daar wil je natuurlijk graag mee aan de slag. Maar natuurlijk wel op de juiste manier. En daar kan ik je bij helpen. Ik ben er als erkend en gediplomeerd gedragstherapeut voor hond en baas. Om jullie samen vooruit te helpen met een positieve methode die WEL werkt. Geen symptoom bestrijding maar de daagwerkelijke oorzaak op de juiste manier begeleiden.

NVGH Nederlandse Vereniging van gedragstherapeuten voor honden
SPPD
Martin Gaus Academie
Edupet
Dierenwelzijn Keurmerk
Prins Petfoods
Chat openen
Vragen? Laat het mij gerust weten!
Scan de code
Hi, Mariska hier 👋
Kan ik je misschien helpen?