Pubercursus KynoFlex Hondenschool Utrecht

Kies voor een pubercursus.

Een leuke en leerzame cursus voor puber en baasje!

KynoFlex Puppy Cursus Plannen

Een persoonlijke training

Op dagen en tijden die uitkomen
Puppy Cursus KynoFlex Utrecht

Een leerzame training

Die leuk is voor puber en baasje
Puppy Cursus Utrecht KynoFlex

Een complete training

Echt aan de slag met je hulpvraag
Pubercursus KynoFlex Hondenschool Utrecht

KynoFlex Pubercursus Utrecht

Voor honden tussen de 6 en 12 maanden is er de pubercursus. Een complete cursus waarbij je samen met mij aan de slag gaat met jouw hulpvragen. Je krijgt tijdens de pubercursus waardevolle tips, adviezen en handvatten. Je gaat dan ook echt aan de slag met wat jij belangrijk vind op een leuke en leerzame manier. De pubercursus wordt individueel aan huis of op een afgesproken locatie gegeven. De reden om voor een pubercursus te kiezen lopen uiteen van niet luisteren tot trekken aan de lijn. Of als opfriscursus! Er gebeurd tijdens de pubertijd heel veel!

Waarom een privé pubercursus volgen?

Je kiest voor een complete privé pubercursus omdat je juiste informatie, handvatten en hulp wilt. Dit kan hulp bij het opvoeden van je puber zijn. Maar ook omdat het gedrag van je hond tijdens de puberteit veranderd.  


Wij gaan tijdens de pubercursus aan de slag met de hulpvraag die je hebt. Op een leerzame en leuke manier! Waarbij er natuurlijk volop ruimte is voor antwoorden op vragen die je hebt.


Hoe ziet een privé pubercursus eruit?

Met een puber hond in huis ben je vast op zoek naar antwoorden of wil je hulp bij dingen waar je tegenaan loopt. Daar ga ik samen met jou en je puberhond tijdens de privé pubercursus aan de slag.


Hoe de pubercursus er uiteindelijk uit zal zien verschilt per hond, baasje en je hulpvraag. Samen gaan wij in ieder geval aan de slag met de reden waarom jij voor een pubercursus kiest! Dit kan aan huis of op een afgesproken locatie zijn.

Wat ga je tijdens de pubercursus leren?

Er veranderd veel tijdens de puberteit van je hond. Van niet luisteren, niet naar je toekomen tot trekken aan de lijn of erger. Daar wil je natuurlijk hulp en ondersteuning voor. Dan is een pubercursus een goede keuze. Je krijgt niet alleen individuele begeleiding en informatie over de puberteit. Je gaat ook aan de slag en krijgt bij de training praktische handvatten en waardevolle tips.


Naast dat er natuurlijk tijd is voor antwoord op vragen die je hebt. Zodat je ook tijdens de puberteit kunt genieten, samenwerken en jij en je hond dichterbij elkaar komen.


Om welke reden je ook voor een pubercursus kiest, je bent verzekerd van veel voordelen en mogelijkheden:

  • Erkend en SPPD geaccrediteerd kynologisch instructeur
  • 100% aandacht gedurende de pubercursus
  • Aan de slag met je hulpvraag en vragen die je hebt
  • Een positieve trainingswijze aan de hand van beloning
  • Professionele ondersteuning en trainingsmogelijkheden
KynoFlex Hondenschool Utrecht Pubercursus certificaat

De complete privé pubercursus succesvol afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een privé pubercursus kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de privé pubercursus ontvangt jouw puber natuurlijk een welverdiend KynoFlex pubercursus Certificaat. En daar mag je als baasje absoluut enorm trots op zijn! Je hebt er immers samen met je puber hard voor gewerkt. 


Betrouwbaar & Professioneel
Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond om te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.
Richard | Google Review
Ervaren & Kundige hondentrainingen
Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt.
Miranda | Google Review
arrow_drop_up arrow_drop_down