Pubercursus KynoFlex Hondenschool Utrecht

Pubercursus volgen?

Als een hond de pubertijd bereikt veranderd er veel. Je hebt misschien vragen, behoefte aan ondersteuning en handvatten. Ik kan je daar zeker bij helpen en heb een geweldige pubercursus voor je klaar staan. Waarbij we echt aan de slag kunnen met jouw hulpvraag. Natuurlijk is elk hondenras welkom!
Prive puppycursus Utrecht

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

KynoFlex Hondenschool Utrecht complete pubercursus

100% aandacht

Tijdens de individuele training is er altijd aandacht voor puber en baas.

Theorie & praktijk

Je krijgt tijdens de pubercursus zowel theorie als praktijk.
KynoFlex Hondenschool Utrecht complete prive hondentrainingen

Professionele trainingen

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag die je hebt.

Clickertraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor puber en baasje.
Hondentraining locatie Hondenschool Utrecht KynoFlex

Trainen op locatie

Je traint op momenten die uitkomen en gewoon op de afgesproken plek.
KynoFlex Mariska Brilleman

Over de pubercursus

De pubercursus is een individuele training waarbij we op een leuke en leerzame manier met je hulpvraag aan de slag gaan. Je kunt hierbij denken aan opvoeding, vaardigheden leren of wat er tijdens de pubertijd bij een hond veranderd. Er gebeurd tijdens de pubertijd nu eenmaal heel veel, met de nodige veranderingen die soms vragen om ondersteuning.

De eerste afspraak van de pubercursus duurt één uur en bestaat vooral uit theorie. We bespreken de vragen die je hebt of waar je tegenaan loopt en zetten soms al de eerste stappen van de training. Ook wordt er een eerstvolgende les afgesproken.

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met wat we tijdens de eerste les besproken hebben. Als instructeur kom ik hiervoor naar de afgesproken locatie en ga ik je aan de hand van oefeningen begeleiden. 

Pubercursus KynoFlex Hondenschool Utrecht

Wat ga je tijdens de pubercursus leren?

Je gaat tijdens de pubercursus aan de slag met vragen en obstakels die je in het dagelijks leven tegenkomt. Soms is het nodig om te herhalen wat de puber vanaf pups af aan al heeft geleerd. Andere keren heeft het te maken met het begrijpen van een puber. Wat je ook nodig hebt, tijdens de cursus krijg je waardevolle handvatten en ga je aan de slag met leuke en leerzame oefeningen die hierop aansluiten.

Er is tijdens de puber altijd ruimte voor vragen en antwoorden. Ook wanneer je buiten de cursusmomenten ergens tegenaan loopt bij de oefeningen kun je altijd contact opnemen. Waardoor je goed begeleid kunt worden. Het trainen van oefeningen en grip krijgen op de hulpvragen gaat ook na de trainingsmomenten door.

Een pubercursus kan over werkelijk alles gaan. Er veranderd nu eenmaal heel veel voor de hond. Daar kun je vaak best wat ondersteuning bij   gebruiken. Of het nu gaat over heerlijk ontspannen wandelen, opspringen tegen visite of gewoon opfrissen. Je krijgt praktische handvatten waar je echt mee vooruit kunt. Een prettig idee voor hond en baasje.

KynoFlex Hondenschool Utrecht Pubercursus certificaat

De complete privé pubercursus succesvol afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een privé pubercursus kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de privé pubercursus ontvangt jouw puber natuurlijk een welverdiend KynoFlex pubercursus Certificaat.

Inschrijven Hondenschool Utrecht

Voor wie is de pubercursus?

De pubercursus is voor elke puber hond tussen de 6 en 12 maanden. Iedere hond verdiend het nu eenmaal om op een leuke en leerzame manier te kunnen groeien. Met de juiste begeleiding, aandacht en alle andere voordelen die je inmiddels op mijn website heb kunnen lezen.

Goede begeleiding en ondersteuning heeft een grote meerwaarde voor puber honden en hun baasje. Je loopt tijdens de pubertijd nu eenmaal vaker rond met vragen. Er komt dan ook veel op je af.

Heb je een puberhond tussen de 6 en 12 maanden rondlopen? Dan ben je van harte welkom om een afspraak te maken voor een leuke en leerzame privé pubercursus. Je gaat samen met mij aan de slag en krijgt praktische handvatten en inzichten die waardevol zijn wanneer een hond in de pubertijd terechtgekomen is.

Super goed geholpen!

Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond om te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.
Ster
Richard . Google Review
Ervaren en deskundig

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt.
Ster
Miranda . Google Review
Professioneel en deskundig
Ik ben geweldig geholpen bij de opvoeding van onze pup. Tijdens de eerste les alles besproken en mijn vragen kunnen stellen. In de volgende lessen zijn we echt aan de slag gegaan en maakte wij grote sprongen vooruit. Echt geweldig.
Ster
Daan . Website Review

Veel kennis en ervaring

Mariska heeft veel verstand van honden, je kunt met al je vragen echt terecht en er is altijd aandacht voor zowel hond als baasje. Ik vond het een super ervaring en we hebben prachtig mooie stappen kunnen zetten. 

Ster
Michelle . Website Review
Persoonlijk en begripvol

Tijdens de cursus hebben wij veel tips gekregen voor ons gezin. Omdat het onze eerste hond is hadden we ook veel vragen en twijfels. Daar was veel aandacht voor tijdens de training. Voor ons gezin en hond een echt positieve ervaring!

Ster
Bianca . Website Review
Leerzame ervaring
Het was echt een leerzame ervaring voor ons. Er was echt aandacht voor de hulpvraag die wij als gezin hadden. De manier van trainen gaf ons heel veel zelfvertrouwen en inzicht. Dat hadden wij ook echt nodig en heeft ons geholpen.
Ster
Brian . Website Review

Bekijk ook mijn andere trainingen

Prive puppycursus Utrecht

Puppycursus

Meer informatie over mijn leuke en leerzame puppycursus.

KynoFlex Hondenschool Utrecht complete pubercursus

Pubercursus 

Meer informatie over mijn leuke en leerzame pubercursus.

Clickertraining

Meer informatie over mijn leuke en leerzame clickertraining.
KynoFlex Hondenschool Utrecht complete prive hondentrainingen

Hondentrainingen

Meer informatie over mijn leuke en leerzame hondentraining.

Clickertraining KynoFlex Hondenschool Utrecht

Training aan huis

Meer informatie over mijn leuke en leerzame training aan huis.
Hondentraining locatie Hondenschool Utrecht KynoFlex

Training op locatie

Meer informatie over mijn leuke en leerzame training op locatie.