KynoFlex Hondenschool Utrecht

Pubercursus

Erkend instructeur

Als instructeur ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie SPPD.

100% aandacht & zorg

Tijdens de individuele training is er altijd 100% aandacht

Theorie en praktijk

Je krijgt tijdens de training zowel theorie als praktijk ervaring.

Professionele training

De trainingen zijn professioneel en gericht op de hulpvraag.

Leuk en leerzaam

De cursus is een bijzonder leuke ervaring voor pup en baasje.

Trainen op locatie

Je traint op een afgesproken dagen, tijden en plaats.

Mariska Brilleman Hondenschool Utrecht

Over de pubercursus

Als een hond de pubertijd bereikt veranderd er veel. Je hebt misschien vragen, behoefte aan ondersteuning en handvatten. Ik kan je daar zeker bij helpen en heb een geweldige pubercursus voor je klaar staan, waarbij we echt aan de slag kunnen met jouw hulpvraag. Natuurlijk is elk hondenras welkom!

De pubercursus is een individuele training waarbij we op een leuke en leerzame manier met je hulpvraag aan de slag gaan. Je kunt hierbij denken aan opvoeding, vaardigheden leren of wat er tijdens de pubertijd bij een hond veranderd. Er gebeurd tijdens de pubertijd nu eenmaal heel veel, met de nodige veranderingen die soms vragen om ondersteuning.

De eerste afspraak van de pubercursus duurt één uur en bestaat vooral uit theorie. We bespreken de vragen die je hebt of waar je tegenaan loopt en zetten soms al de eerste stappen van de training. Ook wordt er een eerstvolgende les afgesproken.

Op de afgesproken dag gaan we aan de slag met wat we tijdens de eerste les besproken hebben. Als instructeur kom ik hiervoor naar de afgesproken locatie en ga ik je aan de hand van oefeningen begeleiden.

KynoFlex Certificaat

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een complete privé hondentraining kiest ga je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de trainingen ontvangt jouw puber natuurlijk een welverdiend KynoFlex hondentraining Certificaat.

Certificaat KynoFlex Hondenschool Utrecht

Schrijven je direct in bij KynoFlex

Schrijf je direct in voor een leuke en leerzame training met Mariska!

Veelgestelde vragen

Wat ga je tijdens de pubercursus leren?

Je gaat tijdens de pubercursus aan de slag met vragen en obstakels die je in het dagelijks leven tegenkomt. Soms is het nodig om te herhalen wat de puber vanaf pups af aan al heeft geleerd. Andere keren heeft het te maken met het begrijpen van een puber. Wat je ook nodig hebt, tijdens de cursus krijg je waardevolle handvatten en ga je aan de slag met leuke en leerzame oefeningen die hierop aansluiten.

KynoFlex geaccrediteerd?

De pubercursus is een absolute meerwaarde voor puber honden, baasje en het gezin. Daar zet ik mij als professional voor in. Door mij te verbinden aan het Martin Gaus Keurmerk, de SPPD brancheorganisatie voor hondenprofessionals, jaarlijkse bijscholing en samenwerkingen met hondenprofessionals die het vak verstaan.

Kan ik vragen stellen tijdens de pubercursus?

Er is tijdens de puber altijd ruimte voor vragen en antwoorden. Ook wanneer je buiten de cursusmomenten ergens tegenaan loopt bij de oefeningen kun je altijd contact opnemen. Waardoor je goed begeleid kunt worden. Het trainen van oefeningen en grip krijgen op de hulpvragen gaat ook na de trainingsmomenten door.

Voor wie is de pubercursus?

De pubercursus is voor elke puber hond tussen de 6 en 12 maanden. Iedere hond verdiend het nu eenmaal om op een leuke en leerzame manier te kunnen groeien. Met de juiste begeleiding, aandacht en alle andere voordelen die je inmiddels op mijn website heb kunnen lezen. Goede begeleiding en ondersteuning heeft een grote meerwaarde voor puber honden en hun baasje.