KynoFlex Hondenschool Utrecht complete pubercursus

Complete privé pubercursus

Ben je op zoek naar een complete privé pubercursus? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Als hondentrainer geef ik pubercursus aan huis of op een afgesproken locatie. Je maakt bovendien een afspraak op dagen en tijden die je uitkomen. De pubercursus is er voor honden tussen de 6 en 12 maanden en voor alle rassen. De reden om voor een pubercursus te kiezen lopen uiteen van niet luisteren tot trekken aan de lijn. Kies je voor een pubercursus? Dan krijgt je de ondersteuning, aandacht en de hulp die je nodig hebt.


  • Trainen aan huis of op een afgesproken locatie.
  • Trainen op dagen en tijden die je écht uitkomen.
  • Aan de slag met wat jij belangrijk vindt te trainen.
  • Gedurende de cursus altijd 100% aandacht.
  • Gegarandeerd antwoord op vragen die je hebt.

Waarom een privé pubercursus volgen?

Je kiest voor een complete privé pubercursus omdat je juiste informatie, handvatten en hulp wilt. Dit kan hulp bij het opvoeden van je puber zijn. Maar ook omdat het gedrag van je hond tijdens de puberteit veranderd.  Wij gaan tijdens de pubercursus aan de slag met de hulpvraag die je hebt. Op een leerzame en leuke manier! Waarbij er natuurlijk volop ruimte is voor antwoorden op vragen die je hebt.

Wat ga je tijdens de pubercursus leren?

Er veranderd veel tijdens de puberteit van je hond. Van niet luisteren, niet naar je toekomen tot trekken aan de lijn of erger. Daar wil je natuurlijk hulp en ondersteuning voor. Dan is een pubercursus een goede keuze. Je krijgt niet alleen individuele begeleiding en informatie over de puberteit. Je gaat ook aan de slag en krijgt bij de training praktische handvatten en waardevolle tips. Naast dat er natuurlijk tijd is voor antwoord op vragen die je hebt. Zodat je ook tijdens de puberteit kunt genieten, samenwerken en jij en je hond dichterbij elkaar komen.

Hoe ziet een privé pubercursus eruit?

Met een puber hond in huis ben je vast op zoek naar antwoorden of wil je hulp bij dingen waar je tegenaan loopt. Daar ga ik samen met jou en je puberhond tijdens de privé pubercursus aan de slag. Hoe de pubercursus er uiteindelijk uit zal zien verschilt per hond, baasje en je hulpvraag. Samen gaan wij in ieder geval aan de slag met de reden waarom jij voor een pubercursus kiest! Dit kan aan huis of op een afgesproken locatie zijn.
KynoFlex Hondenschool Utrecht Pubercursus certificaat

De complete privé pubercursus succesvol afgerond?

Hoe leuk is dat! Een certificaat halen! Want wanneer je voor een privé pubercursus kiest zul je veel leren en heel leuke ervaringen opdoen. Als bewijs van deelname aan de privé pubercursus ontvangt jouw puber natuurlijk een welverdiend KynoFlex pubercursus Certificaat. En daar mag je als baasje absoluut enorm trots op zijn! Je hebt er immers samen met je puber hard voor gewerkt. 

arrow_drop_up arrow_drop_down