Welkom bij KynoFlex

Puppy Training Utrecht

Puppycursus, Pubercursus & Specifieke hondentrainingen.

Een leuke en leerzame Puppy Training Utrecht!

Ben je op zoek naar een Puppy Training Utrecht? Je kunt bij mij terecht voor een leuke en leerzame puppycursus aan huis of op een afgesproken locatie. De puppycursus is een individuele training waarbij we op een leuke en leerzame manier met je hulpvraag aan de slag gaan. Je kunt hierbij denken aan opvoeding, vaardigheden leren of socialisatie van een pup. Het is goed te weten dat onze eerste afspraak één uur duurt en vooral uit theorie bestaat. We bespreken de vragen die je hebt of waar je tegenaan loopt en zetten soms al de eerste stappen van de training.

Wist je dit al? Ik ben als hondenprofessional geaccrediteerd als Kynologisch instructeur bij de Brancheorganisatie SPPD en drager van het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk.

Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar actief met honden en volg ik regelmatig nieuwe cursussen, trainingen, seminairs, bijscholingen en neem deel aan bijeenkomsten om hond en baas nog beter te kunnen helpen met hulpvragen. Ben je intussen benieuwd geworden hoe ik je kan helpen? Schrijf je vandaag nog in of gerust neem contact op.


Mijn hondentrainingen!

Waaronder de puppy training Utrecht, een echte aanrader!

Puppycursus Hondenschool Utrecht
Puppycursus

Een leuke en leerzame cursus voor pups en hun baasjes.

Pubercursus Hondenschool Utrecht
Pubercursus

Een leuke en leerzame cursus voor echte pubers.

Clickertraining Hondenschool Utrecht
Clickertraining

Een leuke en leerzame training met de clicker als hulpmiddel.

Hondentraining Hondenschool Utrecht
Hondentraining

Een leuke en leerzame cursus voor jonge honden.

Hondentraining aan huis Hondenschool Utrecht
Training aan huis

Een leuke en leerzame training gewoon bij je thuis

Hondentraining op locatie Hondenschool Utrecht
Training op locatie

Een leuke en leerzame training op een afgesproken locatie

Inschrijven bij KynoFlex

Puppy Training Utrecht

Schrijf je direct in voor een leuke en leerzame training met Mariska!

Google Review

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed door wat onze uitdagingen waren en heeft daarna enkele tips gegeven die ook in lijn liggen met onze manier van opvoeden (positief gedrag belonen en niet straffen). Heel fijn! Ook heel prettig dat ze snel contact met ons opnam nadat we online het formulier hadden ingevuld. Echt een topper!

Google Review

Richard

Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.

Google Review

Anke Kroner

Door de flexibele training aan huis kan ik alle thuis situaties met Mariska doornemen en trainen, ik ben echt meer dan tevreden over deze manier van puppy begeleiding!

Google Review

Lotus Cura (Miranda)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader!

thin