KynoFlex Hondenschool Utrecht

Cursus trekken aan de lijn

Puppycursus, Pubercursus & Specifieke hondentrainingen.

Wandelen zonder trekken aan de lijn?

Een wandeling met de hond moet ontspannen en leuk zijn. Wanneer een hond aan de lijn trekt is dit niet het geval en wil je dat graag veranderen. Is dit het geval? Dan is een individuele training met je hond een perfecte keuze. Waarbij ik samen met jou aan de slag ga met wandelen zonder trekken.

Mijn klanten ervaren een individuele training waarbij wandelen zonder trekken centraal staat als leuk, leerzaam en succesvol. De trainingen zijn dan ook heel specifiek en gericht om je echt vooruit te helpen. Zodat je optimaal kan genieten van een viervoeter om je heen! Bovendien krijg je tijdens elke training gericht advies, leer je waardevolle technieken onder de knie krijgen en leer je de hond begrijpen.

Hoe mooi zou het zijn als jij ontspannen kan wandelen? Je er samen met je viervoeter opuit kan gaan zonder gedoe, spanningen en de nodige irritaties. Laten we daarom aan de slag gaan met een individuele hondentraining, schrijf je direct in!

Wist je dit al? Ik ben als hondenprofessional geaccrediteerd als Kynologisch instructeur bij de Brancheorganisatie SPPD en drager van het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk.

Inmiddels werk ik al meer dan 10 jaar actief met honden en volg ik regelmatig nieuwe cursussen, trainingen, seminairs, bijscholingen en neem deel aan bijeenkomsten om hond en baas nog beter te kunnen helpen met hulpvragen. Ben je intussen benieuwd geworden hoe ik je kan helpen? Schrijf je vandaag nog in of gerust neem contact op.


Een gerichte hondentraining

Wandelen zonder trekken

Puppycursus Hondenschool Utrecht
Puppycursus

Een leuke en leerzame cursus voor pups en hun baasjes.

Pubercursus Hondenschool Utrecht
Pubercursus

Een leuke en leerzame cursus voor echte pubers.

Clickertraining Hondenschool Utrecht
Clickertraining

Een leuke en leerzame training met de clicker als hulpmiddel.

Hondentraining Hondenschool Utrecht
Hondentraining

Een leuke en leerzame cursus voor jonge honden.

Hondentraining aan huis Hondenschool Utrecht
Training aan huis

Een leuke en leerzame training gewoon bij je thuis

Hondentraining op locatie Hondenschool Utrecht
Training op locatie

Een leuke en leerzame training op een afgesproken locatie

Inschrijven bij KynoFlex

Privé lessen hondenschool Utrecht

Schrijf je direct in voor een leuke en leerzame training met Mariska!

Google Review

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed door wat onze uitdagingen waren en heeft daarna enkele tips gegeven die ook in lijn liggen met onze manier van opvoeden (positief gedrag belonen en niet straffen). Heel fijn! Ook heel prettig dat ze snel contact met ons opnam nadat we online het formulier hadden ingevuld. Echt een topper!

Google Review

Richard

Wij zijn super goed geholpen met de opvoeding van onze hond. Toen wij afgelopen zomer een zoontje kregen merkte we dat het onwijs moeilijk was voor onze hond te accepteren dat er nog een gezinslid aanwezig.

Google Review

Anke Kroner

Door de flexibele training aan huis kan ik alle thuis situaties met Mariska doornemen en trainen, ik ben echt meer dan tevreden over deze manier van puppy begeleiding!

Google Review

Lotus Cura (Miranda)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader!

thin