Welkom Brownie bij de puppycursus!
17 mei 2021 
0 min. leestijd

Welkom Brownie bij de puppycursus!

Vandaag mocht ik Brownie verwelkomen met een eerste puppycursus les. Waarbij de eerste les voornamelijk in het teken staat van waardevolle informatie, antwoord op vragen en natuurlijk te helpen waar dit mogelijk is. Dat was heel leerzaam maar natuurlijk ook bijzonder spannend. Ik hoop je dan ook snel te zien tijdens de tweede les. Waar ik net als altijd bijzonder veel zin in heb. Tot snel knappe Brownie.

Over de schrijver
Hallo, ik ben Mariska Brilleman en woon in het prachtige Kockengen. Hier woon ik samen met mijn vriend, zoontje, Wylor een australian shepherd, Gibbs een Welsh Corgi Cardigan en twee Noorse Boskatten Floki en Tyes. Mijn eerste hond was een Rottweiler (Gizmo) die zijn hele leven ziek bleek te zijn en daardoor flinke gedragsproblemen had. De reden dat ik mij enorm ben gaan verdiepen in hondentrainingen, hondengedrag en gezondheid. Ik ben sinds 2015 gediplomeerd als Kynologisch instructeur via de Martin Gaus academie en geef inmiddels al vele jaren uiteenlopende cursussen en hondentrainingen.
Bijna afgerond heb ik de opleiding Kynologisch gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie. Daarnaast volg ik voortdurend actuele en interessante lezingen, seminars, cursussen en bijscholingen. Ik hoop nog een hele hoop te leren in mijn leven, je bent immers nooit uitgeleerd.
Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down