Welkom Brownie bij de puppycursus!

Home » Blog » Welkom Brownie bij de puppycursus!

Vandaag mocht ik Brownie verwelkomen met een eerste puppycursus les. Waarbij de eerste les voornamelijk in het teken staat van waardevolle informatie, antwoord op vragen en natuurlijk te helpen waar dit mogelijk is. Dat was heel leerzaam maar natuurlijk ook bijzonder spannend. Ik hoop je dan ook snel te zien tijdens de tweede les. Waar ik net als altijd bijzonder veel zin in heb. Tot snel knappe Brownie.

Standaard afbeelding
Wander Gastblogger

Hallo, ik ben Wander (vriend van Mariska) en de grootste supporter & bewonderaar van waar Mariska zich iedere dag voor inzet. Het helpen van hondenbezitters met hun hulpvraag. Elke dag hoor ik de mooiste verhalen en behaalde successen. Want trots en betrokken is ze absoluut! Maar bloggen? Dat doe ik voor Mariska omdat het echt wel iets is wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Disclaimer: dit blog artikel is niet door Mariska geschreven. In ieder blog artikel kunnen producten of diensten worden aanbevolen van een externe partner, webwinkel of samenwerking.

Artikelen: 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.