Wat was de puppyles van Nakiya spannend!
20 maart 2021 

Wat was de puppyles van Nakiya spannend!

Wat ben ik een geluksvogel! Vandaag bij knappe Nakiya geweest. Een prachtige border collie van 11 weken. Ze had alweer haar tweede puppyles. En wat vielen wij met onze neus in de boter, want er stond in de buurt een traumahelikopter. We hebben voldoende afstand kunnen nemen en Nakiya heeft dit super goed gedaan. Ze trok zich nergens iets van aan. Verder hebben we gelopen aan de lijn en de baasjes hebben weer een hoop tips en theorie mee gekregen. Tot snel!
Over de schrijver
Hallo, ik ben Mariska Brilleman en woon in het prachtige Kockengen. Hier woon ik samen met mijn vriend, zoontje, Wylor een australian shepherd, Gibbs een Welsh Corgi Cardigan en twee Noorse Boskatten Floki en Tyes. Mijn eerste hond was een Rottweiler (Gizmo) die zijn hele leven ziek bleek te zijn en daardoor flinke gedragsproblemen had. De reden dat ik mij enorm ben gaan verdiepen in hondentrainingen, hondengedrag en gezondheid. Ik ben sinds 2015 gediplomeerd als Kynologisch instructeur via de Martin Gaus academie en geef inmiddels al vele jaren uiteenlopende cursussen en hondentrainingen.
Bijna afgerond heb ik de opleiding Kynologisch gedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie. Daarnaast volg ik voortdurend actuele en interessante lezingen, seminars, cursussen en bijscholingen. Ik hoop nog een hele hoop te leren in mijn leven, je bent immers nooit uitgeleerd.
Reactie plaatsen