Wanneer schrijf jij je in voor een puppycursus?

Krijg je binnenkort een pup in huis? Dan staat je een leuke en uitdagende periode te wachten waarbij een juiste voorbereiding ontzettend belangrijk is. Je kunt denken aan de spullen die je in huis moet halen, het klaarmaken van het huis door voor de pup gevaarlijke spullen weg te halen. Maar misschien nog wel het belangrijkste, je inschrijven voor een leuke en leerzame puppycursus. 

Inschrijven kan vanaf het moment dat bekend is wanneer de pup mee naar huis mag. Wacht hier niet mee! Zo maak je grote kans dat er op tijd ruimte is voor de puppycursus.

Heb jij je nog niet ingeschreven en op zoek naar een leuke en leerzame puppycursus in Utrecht? Dan ben je bij KynoFlex hondenschool Utrecht aan het juiste adres. Wij bieden je een complete privé puppycursus aan. Door de individuele trainingen is onze puppycursus een echte hondentraining op maat en gaan we aan de slag met jouw specifieke hulpvragen en is er aandacht voor de socialisatie en praktische zaken waar je écht tegenaan loopt.

Regel je inschrijving voor de puppycursus direct online.

Inschrijven kan direct online. Het enige dat je nodig hebt is weten wanneer de pup naar huis komt! Waarna het wachten is tot het grote avontuur kan beginnen. Zodra je inschrijving ontvangen is krijg je snel bericht. Als er nog vragen zijn hoor je dit natuurlijk ook en anders worden er verschillende datums aangeboden voor de eerste les waarin er ruim de tijd is om je op weg te helpen en de eerste handvatten te geven. 

Je bent dan ook verzekerd van een leuke en leerzame puppycursus waaraan het aan niets ontbreekt. Met als groot voordeel dat je aan de slag gaat met de hulpvragen die je hebt. 

Aan de slag met de puppycursus!

Anders dan bij een puppycursus in groepsverband is de puppycursus helemaal afgestemd op pup en baas. Kun je gedurende de trainingen vragen stellen en gaan we alles direct in de praktijk brengen op een leuke en leerzame manier. De puppycursus is gewoon bij je thuis of op een afgesproken locatie te volgen. Want veel vragen hebben nu eenmaal te maken met thuis of de nabije omgeving.

  1. Je krijgt één op één begeleiding gedurende de puppycursus.
  2. De cursus is afgestemd op wat jij echt belangrijk of lastig vind.
  3. Het trainen van oefeningen is aan huis of afgesproken locatie.
  4. Na afloop ontvang je het KynoFlex puppycursus Certificaat.

Je bent met hondenschool Kynoflex in Utrecht dus echt verzekerd van een leerzame en leuke les voor pup en baasje. Waarbij je in de vertrouwde omgeving van zowel pup als baasje aan de slag gaat en oefeningen direct in de praktijk brengt. 

Ziet Mariska je binnenkort?
Schrijf je vandaag nog in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *