Wandelen zonder trekken

Help, je hond trekt aan de lijn tijdens het wandelen. Niet bepaald een ontspannen wandeling dus. Misschien is wandelen zonder trekken wat voor je. Als je dit trekken aan de lijn wilt veranderen tenminste. Iets waar ik je goed bij kan helpen tijdens een privé hondentraining aan huis of op een afgesproken locatie. Wij gaan tijdens de hondentraining wandelen zonder trekken het wandelen in de praktijk brengen. Om er op die manier achter te komen wat de reden is dat je hond aan de lijn trekt. Zodat je ontspannen aan de lijn wandelen kunt trainen. Dat maakt uitlaten of genieten van de omgeving een stuk leuker. Er zijn veel redenen waarom je hond aan de lijn trekt als je de hond aan het uitlaten bent. Het soort hond dat aan de lijn trekt maakt natuurlijk niet uit. Hoewel het bij een grotere hond vaak veel vervelender is dan bij een kleine hond krijg jij de handvatten, informatie of hulpmiddelen die hiervoor gaan helpen. Het is van de meest voorkomende redenen waarom klanten een privé hondentraining bij mij inplannen.

Waarom jij kiest voor een hondentraining?

Je vindt je hond vast en zeker geweldig. Al mag dat trekken aan de lijn best wel wat minder. Het staat je plezier waarschijnlijk behoorlijk in de weg. Omdat je niet in het tempo dat je wilt kunt wandelen. Of omdat je arm vermoeid raakt na een wandeling. Er zijn bijzonder veel redenen te bedenken waarom je wilt dat jouw hond rustig aangelijnd wandelen kan.

  • Je wilt kunnen genieten van een mooie wandeling zonder trekken.
  • Je wilt aan de slag met een op de reden gerichte hondentraining.
  • Je bent bereid te investeren in de training wandelen zonder trekken.

Ook jij kunt met je hond wandelen zonder trekken.

Er zijn bijzonder veel handvatten die ingezet kunnen worden om je hond te leren wandelen zonder trekken. Je kunt het in veel gevallen positief trainen met of zonder hulpmiddelen. Dit is afhankelijk van de reden dat je hond tijdens het wandelen aan de lijn trekt. Laten wij stap voor stap kijken wat voor jouw hond de beste manier is mogelijk is. Want ook jij kunt met je hond wandelen zonder trekken. Waar sommige honden de training in een enkele les begrepen hebben heeft een andere hond er soms meer nodig. Dit is een beetje afhankelijk van het soort hond, baasje en natuurlijk de reden dat jouw hond aan de lijn trekt tijdens het wandelen. Hondenschool Utrecht - Kom je trainen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *