Waarom kiezen voor een privé puppycursus?

Krijg je binnenkort een pup in huis? Ondervind je problemen bij het opvoeden of heb je prangende vragen? Dan is het tijd voor een privé puppycursus. Het opvoeden van een pup gaat nu eenmaal verder dan de hondenschool. Waar vaak geen tijd is voor het individueel begeleiden, antwoord op vragen of oog voor wat echt belangrijk is en zich thuis voordoet. Daarom is privé puppycursus een goede keuze.

Je gaat tijdens de eerste afspraak namelijk samen met de trainer kijken hoe het opvoeden van een pup verloopt. Maar ook welke vragen nog een antwoord nodig hebben en of alles duidelijk is. Ook krijg je al de eerste handvatten en misschien zetten we al de eerste stappen met een fysieke training. Veel informatie dus tijdens de eerste afspraak! Niet voor niets duurt deze afspraak één uur. 

Na deze eerste les gaan we de komende weken aan de slag met de training. Werken aan wat jij belangrijk vindt of tegenaan loopt of waar je vragen over hebt. We houden gedurende de weken contact middels fysieke trainingen maar ook telefonisch als je niet verder komt bijvoorbeeld. 

De voordelen van een privé puppycursus

De trainingen worden aan huis of op een afgesproken locatie gegeven. Een veilige en vertrouwde plek voor pup en baas. Hier kunnen we direct inspelen op de omgeving en vragen die je hebt of waaraan je wilt werken. Dit hebben we tijdens de eerste les al een beetje besproken maar kan gedurende de weken natuurlijk veranderen. Omdat we niet werken vanuit een vast schema kan er dus direct ingespeeld worden op wat belangrijk is.

Een ander voordeel is dat je op dagen en tijden kunt trainen die je echt uitkomen. Wij maken samen een goede planning wanneer deze momenten zijn. 

Als de puppycursus volledig is afgerond krijg je een certificaat van deelname aan de cursus. Een welverdiend document omdat je veel vooruitgang hebt gemaakt en daar mag je dus best trots op zijn. 

Wil je na de privé puppycursus verder met trainen? Dan is dat natuurlijk mogelijk! Ik kijk graag naar de mogelijkheden die bij jouw situatie en hond passen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *