Over leren loslopen en hierkomen

Een hond leren loslopen en hierkomen is van grote waarde. Maar de eerste stap zetten kan best spannend zijn. Zeker wanneer je hond het loslopen en hierkomen nog niet geleerd heeft. Met een hondentraining loslopen en hierkomen ga je hiermee aan de slag. Als hondentrainer kom ik gewoon aan huis of spreken we af op een losloopgebied. Je traint op dagen en tijden die je écht uitkomen voor één op één hondentraining.

De hondentraining loslopen en hierkomen kan thuis in de buurt, een losloopgebied of andere plaats geoefend worden. Dit is afhankelijk van het soort hond en de stappen die je zelf al gezet hebt. Het wandelen oefenen op een voor hond en baas vertrouwde en alledaagse omgeving heeft veel voordelen.

De training loslopen en hierkomen

Het loslopen en hierkomen leer je doorgaans tijdens meerdere hondentrainingen. Hoeveel training er uiteindelijk nodig is verschilt per hond, baas, omgeving en het gedrag dat een hond laat zien.

De training wandelen loslopen en hierkomen is in het bijzonder geschikt voor mensen die problemen tijdens wandelingen ervaren, het loslopen spannend vinden of geen contact met hun hond kunnen maken tijdens de wandeling wat loslopen nog lastiger maakt.

Persoonlijk

Ervaar een persoonlijke en plezierige aanpak.

Je gaat één op één met mij aan de slag om jouw hond te trainen en krijgt daarbij alle handvatten en begeleiding die je nodig hebt.

Leerzaam

Leren aan de hand van theorie en praktijk.

Werken aan een goede basis met alle informatie, adviezen en begeleiding die je nodig hebt voor het trainen van jouw hond in alledaagse situaties.

Leuk

Een leuke manier om de band te versterken.

Ga spelenderwijs aan de slag tijdens leuke en leerzame trainingen in je eigen vertrouwde omgeving aan huis of in de buurt.

Praktisch

Gericht op hulpvragen & gedrag.

Op een positieve manier aan de slag met oplossingen en begeleiding voor alledaagse dingen waar jij tegenaan loopt of vragen over hebt.

Mens & hond

Leer samenwerken met jouw viervoeter.

Een goede samenwerking is de basis van plezier. Je leert jouw hond tijdens de lessen beter te begrijpen voor een mooie samenwerking tussen hond en baas.

Trainingen

Aan de slag op dagen en tijden die je uitkomen.

Als hondentrainer kom ik bij je aan huis of spreken we af op een plek in de buurt. Op dagen en tijden die je echt uitkomen om samen te gaan trainen.

Dierenwelzijn Keurmerk

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heb ik mij aangesloten bij het Dierenwelzijn keurmerk. Door het dragen van het Dierenwelzijn keurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van mijn hondenschool KynoFlex, dat leuke en leerzame hondentrainingen herbergt onderstreept.

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd.

Wat zeggen klanten over KynoFlex Hondenschool Utrecht?

200+ klanten gingen je voor!

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige … lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d… lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Neem contact met mij op!

Heb jij ook zin in een leuke en leerzame hondentraining voor hond en baas. Echt persoonlijke begeleiding en handvatten die je direct in de praktijk kunt brengen? Neem direct contact met mij op!

Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?