Hoe bescherm je een hond tegen vlooien en teken?

01

Mijn hond heeft vlooien.

Wanneer je hond vlooien heeft is dit natuurlijk vervelend. Je moet je hond en zijn omgeving behandelen, schoonhouden en voortdurend controleren. Gelukkig zijn er veel producten die de behandeling om van vlooien af te komen makkelijker maken.

Mijn hond heeft een teek.

Een tekenbeet, je kunt er bijna niet aan ontkomen wanneer je een mooie wandeling in het park, bos of hoge gras maakt. Het is daarom belangrijk om jezelf en je hond na iedere wandeling goed op de aanwezigheid van teken te controleren. Heb je tijdens de controle een teek gevonden? Dan kun je deze het beste met een tekentang verwijderen.

02

03

Mijn hond heeft wormen.

Er zijn verschillende soorten wormen waar jouw hond last van kan hebben. Je hond goed ontwormen bij de aanwezigheid van wormen is dan ook verstandig. Met de juiste producten is ontwormen bovendien stukken makkelijker en ben je verzekerd dat jouw hond optimaal beschermd is.

Mijn hond heeft paracieten.

Wanneer je hond last van parasieten heeft is het verstandig om een behandeling te starten. Er zijn verschillende producten die het behandelen gemakkelijker maken. Zo behandel en bescherm je jouw hond optimaal.

04

Stuur een Whatsapp
1
Kan ik je misschien helpen?
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?