Puppycursus Utrecht

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame puppycursus in Utrecht? Maak dan kennis met KynoFlex Hondenschool Utrecht! Bij mij kun je terecht voor één-op-één begeleiding en leer je alles over het socialiseren, opvoeden en trainen van jouw pup!

Over de Puppycursus Utrecht

Mijn puppycursus is een uitstekende manier om je pup te socialiseren en te leren kennen. Je leert hoe je pup denkt, voelt en leert, en hoe je daar op een positieve manier op kunt inspelen. Je krijgt praktische oefeningen die je helpen om je pup te begeleiden in allerlei situaties, zoals wandelen, spelen, verzorgen en omgaan met andere honden en mensen. Je werkt aan een sterke band en een goede communicatie met je pup, zodat jullie samen plezier hebben en vertrouwen opbouwen.

Ik help je graag om de cursus zo goed mogelijk af te stemmen op jouw specifieke situatie en om al je vragen over het opvoeden, socialiseren en trainen van jouw pup te beantwoorden. Tijdens onze eerste afspraak die ongeveer een uur duurt, leren we elkaar kennen, beginnen we met de basis en gaan we in op alle essentiële informatie over het socialiseren, opvoeden en trainen van jouw pup. Je kunt rekenen op een goed advies voor een fijne start.

Bovendien wordt puppycursus bij jou thuis gegeven. Een puppycursus aan huis is dan ook een uitstekende manier om je pup te leren omgaan met alle situaties die hij in zijn leven zal meemaken. Je pup leert in zijn eigen omgeving, waar hij zich veilig en vertrouwd voelt. Zo kun je samen werken aan een goede band en een solide basis voor een gelukkig leven samen.

Cursus aan huis

Je volgt de trainingen aan huis en in jouw eigen omgeving.

Individuele training

Het is een privé hondentraining met een-op-eenbegeleiding.

Aandacht en zorg

Er is tijdens de training aandacht voor jouw persoonlijke situatie.

Je hond begrijpen

Je leert je hond op een leuke manier veel beter begrijpen.

Dierenwelzijn

Je leert echt samenwerken met oog voor dierenwelzijn.

Balans en structuur

Ontdek de juiste balans aan de hand van een goede structuur.

Leuk en leerzaam

Leuke en leerzame trainingen voor hond, baas en gezin.

Maatwerk aan huis

Ontdek de meerwaarde van maatwerk hondentraingen.

De juiste begeleiding tijdens de puppy training!

Tijdens de puppycursus Utrecht krijg je persoonlijke en/ of gezinsbegeleiding, zodat je heel gericht kunt werken en meteen vragen kunt stellen. Deze betrokkenheid is heel belangrijk en de kern van mijn puppycursus. Ik kan je namelijk direct ondersteunen bij verschillende situaties en problemen die je in het dagelijks leven tegenkomt. Dit wordt door alle cursisten als fijn ervaren.

Echt Maatwerk die puppycursus Utrecht!

Met mijn puppycursus help ik je om een goede relatie op te bouwen met je pup, rekening houdend met jouw specifieke situatie, de behoeften van je dier, de invloed van je omgeving en de uitdagingen waar je mee te maken krijgt. Ik geef je advies op maat dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen, zodat je al je vragen kunt stellen en oplossen. Zo creëren we samen een gelukkig leven voor jou en je pup.

Wanneer je jouw pup beter begrijpt, maakt dit samenwerken stukken makkelijker en vooral leuker! Daarom besteden we gedurende de puppycursus aandacht aan het gedrag en de lichaamstaal van je pup. Dit is voor pup en baas van absolute meerwaarde!

Gericht op jouw hulpvragen

Een pup opvoeden vergt soms veel geduld en inspanning. Daarom sta ik je graag bij tijdens de puppycursus als je advies nodig hebt of ergens mee zit. We kunnen dan meteen aan de slag gaan tijdens onze volgende les. De privé cursus voor pups is anders dan een groepscursus, want het is helemaal afgestemd op jouw situatie thuis, je uitdagingen en de omgeving waar jouw pup opgroeit.

Een leuke en leerzame puppycursus

Op de KynoFlex puppycursus Utrecht worden onderwerpen als zelfbeheersing, aandacht voor elkaar, het bijten in handen of kleding, etc. besproken. Ook wordt de basis gelegd voor oefeningen als ‘zit’, het ‘hier komen’ en het ‘netjes meelopen aan de riem’. Maar het allerbelangrijkste is dat jij op puppycursus heel precies leert hoe jij kan zorgen dat jouw pup graag met je wil samenwerken want alleen vrijwillige samenwerking maakt het kleine hondje van nu tot de betrouwbare en fijne kameraad van later.

Blijf samen met je pup in ontwikkeling

Ruim 87% van mijn cursisten stromen door naar mijn pubercursus! Daar ben ik niet alleen heel trots op, het zorgt ook dat de training mooi aansluit op de ontwikkeling van pup naar puber (jonge hond). Ruim 200 baasjes (en hun pups) gingen je voor! Ze hebben de puppycursus met goed gevolg afgerond en veel geleerd. Kies jij ook voor een leuke en leerzame puppycursus bij je thuis of in de omgeving? Schrijf je dan in via mijn website. Zodra ik je inschrijving ontvangen heb neem ik contact met je op om onze eerste afspraak te plannen.

Certificaat puppycursus Utrecht

Na afloop van iedere cursus en hondentraining, waarin jij en jouw trouwe viervoeter hard hebben gewerkt en veel hebben geleerd, ontvang jij natuurlijk het welverdiende KynoFlex certificaat met de naam van jouw geliefde hond erop! Dit certificaat is niet zomaar een papiertje, maar een tastbaar bewijs van jullie inzet en vooruitgang. Het is een symbool van jullie succesvolle samenwerking en de band die jullie hebben opgebouwd.

Klanten over KynoFlex. Dé Hondenschool & Honden Gedragstherapie in Utrecht en omgeving!

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Clickertraining Utrecht
Jonge honden training Utrecht

Je kiest voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?