Honden gedragsdeskundige Utrecht

Ervaar je probleemgedrag met je hond en ben je op zoek naar een honden gedragsdeskundige in Utrecht? Zoek niet verder! Als erkend en gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut help ik hond en baas met de juiste professionele begeleiding.

Honden gedragsdeskundige Utrecht

Als honden gedragsdeskundige in Utrecht ben ik gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut & hondentrainer en werk inmiddels langer dan 10 jaar met honden en hun baasjes. Ik ben gespecialiseerd in individuele hondentraining, professionele begeleiding en gedragsproblemen bij honden.

Wanneer je hond probleemgedrag vertoond ben je natuurlijk op zoek naar de juiste hulp en begeleiding. Als Kynologisch gedragstherapeut kan ik je hierbij helpen en ga samen met hond en baas aan de slag. Waarbij probleemgedrag alles kan zijn dat jij als baas ervaart. Wat voor de een een probleem is hoeft voor een ander helemaal geen probleem te zijn. Neem daarom gerust contact met mij op.

De ervaring leert dat gedrag het plezier van een mooie wandeling of het doen van leuke activiteiten behoorlijk in de weg kan staan. Daarom ga ik met hond en baas aan de slag met waar jij in het dagelijks leven tegenaan loopt. Het gedragsconsult is dan ook helemaal ingericht op waar jij hulp en professionele begeleiding bij nodig hebt. Enkele gedragsproblemen kun je hieronder lezen. Maar ook voor andere gedragsproblemen kun je natuurlijk bij mij terecht.

Laten wij samen aan de slag gaan! Als Kynologisch Gedragstherapeut leer ik je om jouw hond beter te begrijpen en kijk naar wat het probleem gedrag is je een goede oplossing te bieden. Met de juiste gedragsbegeleiding door een erkend honden gedragsdeskundige zorg je niet alleen dat probleemgedrag stopt of verminderd. Het maakt jouw dagelijkse activiteiten ook nog eens een stuk leuker!

Honden gedragsproblemen stoppen niet vanzelf!

Wanneer jouw hond ongewenst gedrag vertoont is het van belangrijk om zo snel mogelijk professionele hulp van een gediplomeerd en erkend Kynologisch gedragstherapeut in te schakelen. Het gedrag zal namelijk niet vanzelf stoppen en de kans is groot dat het alleen maar erger wordt. Dat kan het plezier behoorlijk in de weg staan! Gedragstherapie voor honden kan de oplossing bieden. Omdat ieder probleemgedrag bij honden een unieke maatwerk aanpak nodig heeft.

Daarom een Honden gedragsdeskundige Utrecht

Probleemgedrag bij honden kan verschillende vormen aannemen, zoals agressie, angst, destructief gedrag, onzindelijkheid, overmatig blaffen, enzovoort. Als kynologisch gedragstherapeut kun je contact met mij opnemen wanneer je merkt dat het gedrag van je hond problematisch is, als je niet weet hoe je ermee om moet gaan of als je hulp nodig hebt bij het oplossen van het gedragsprobleem. Ik kan je helpen met de juiste begeleiding, bij het begrijpen en aanpakken van het probleemgedrag van je hond.

Samenwerkingen met échte professionals

Als Kynologisch Gedragstherapeut werk ik samen met verschillende dierenartspraktijken, fysiotherapeuten en andere specialisten. Gedragsproblemen kunnen namelijk ook voortkomen en worden veroorzaakt door pijn, ziekte of een lichamelijk ongemak! Wanneer er een medische oorzaak gevonden wordt moet die doorgaans eerst behandeld worden. Het kan zijn dat het gedrag daarmee opgelost is maar vaak is het toch nodig om gedragstherapie in te zetten omdat het gedrag een gewoonte is geworden.

Als Kynologisch Gedragstherapeut ben ik gediplomeerd aan de Martin Gaus Academie te Lelystad, een door dé Nederlandse Vereniging van Honden Gedragstherapeuten erkende opleiding. En dat heeft veel voordelen! Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel gedragstherapeut kiest. Die je volgens de laatste wetenschappelijke inzichten en kennis gaat helpen bij gedragsproblemen. Is je hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed. Vraag uw verzekeraar naar meer informatie, voorwaarden en werkwijze bij het vergoeden van honden gedragstherapie!

Klanten over KynoFlex. Dé Honden gedragsdeskundige Utrecht en omgeving!

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Clickertraining Utrecht
Jonge honden training Utrecht

Je kiest voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?