Kies voor een privé puppycursus Utrecht

Wanneer je een pup in huis haalt is dit natuurlijk ontzettend leuk. Maar tegelijkertijd is het ook hard werken. Kies daarom voor een privé puppycursus Utrecht bij KynoFlex. Er komt immers veel bij een pup socialiseren kijken. Het leren omgaan met alles dat in een normaal hondenleven normaal is. En tegelijkertijd zorgen voor vele andere bijkomstigheden en het vinden van een antwoord hierop. Wij gaan tijdens de puppycursus gericht aan de slag met waar je pup behoefte aan heeft. Maar zelf heb je misschien ook de nodige vragen of ondersteuning nodig. Ook daar is ruimte voor tijdens een eerste kennismakingsles van één uur. Of in de vervolgafspraken die wij plannen. Het soort pup dat je hebt maakt natuurlijk niets uit voor de puppycursus. Het gaat er uiteindelijk om dat je echt geholpen bent bij de socialisatie van je pup, de vragen die je rondom de pup en opvoeding hebt of alles waar je tegenaan loopt. Er kiezen gelukkig steeds meer mensen voor een door mij gegeven privé puppycursus. Waardoor er absoluut maatwerk ondersteuning en hulp geboden kan worden in het tempo van de pup.

Waarom jij kiest voor een privé puppycursus Utrecht?

Je wilt je pup alles in zijn eigen tempo en op de juiste manier kan leren. Iets waar bij een puppy- groepstraining nog al eens aan voorbij gegaan wordt. Omdat er simpelweg teveel pups in korte tijd les gegeven moet worden. Soms zelfs meer dan zes pups in een half uurtje. Er is dan geen specifieke aandacht en zorg voor (nieuwe) baasjes en hun vragen. Juist omdat er zoveel verschillende soorten honden zijn is individuele aandacht belangrijk. Je kunt je het misschien voorstellen dat een chihuahua alles lastiger kan vinden dan die grote labrador die in de groep van de puppycursus les wordt gegeven zit.

  • Je wilt individuele aandacht tijdens de puppycursus.
  • Je trainen in een tempo dat echt bij jou en je pup past.
  • Je wilt hulp en ondersteuning bij het opvoeden van je pup
  • Je wilt gericht een pup socialiseren.

Ook jij wilt 100% aandacht tijdens een puppycursus.

Wanneer je een pup in huis hebt wil je natuurlijk een goede start maken. Daar kun je voor kiezen met een privé puppycursus. Waarbij je verzekerd bent van 100% aandacht en ondersteuning. De cursus is afgestemd op wat jij aan vragen hebt, tegenaan loopt of waar je hulp bij nodig hebt. Daarnaast is er natuurlijk ook ruimte om gedurende de lessen een leerzame en leuke training op te zetten. Hondenschool Utrecht - Kom je trainen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *