Prive honden photowalk

De band tussen hond en baas is bijzonder en vaak zelfs magisch! Laat dat een blijvende herinnering worden tijdens een leuke en ontspannen Photowalk. Een prive honden photowalk is een geweldige manier om je trouwe viervoeter echt in de spotlight te zetten!

Hond en baas in de spotlight!

Goed dat je er bent. Ik ben Wander (vriend van Mariska) en heb een grote passie voor hondenfotografie en fotobewerking. Het vastleggen van de band tussen hond en baas en zorgen voor die blijvende herinnering vind ik geweldig. De reden dat je bij mij terecht kunt voor een geweldige honden photowalk waarover ik je graag meer wil vertellen.

Een prive honden photowalk is een geweldige manier om je trouwe viervoeter in de spotlight te zetten! Het is een fotosessie waarbij je samen met je hond op pad gaat naar een mooie locatie naar keuze of gewoon lekker in de buurt. Op deze plek maak ik professionele en spontane foto's van jullie samen en van je hond alleen. Je krijgt zo een prachtige herinnering aan de bijzondere band die je met je hond hebt.

Voor wie is de honden photowalk?

Een prive honden photowalk is geschikt voor elke hond, groot of klein, jong of oud, rustig of actief. Ik pas me aan aan het tempo en het karakter van je hond, zodat hij zich op zijn gemak voelt. Ik gebruik geen flitsers of andere apparaten die je hond kunnen afschrikken. Ik werk met natuurlijk licht en de schoonheid van de omgeving. Het maken van prachtige beelden (die blijvende herinnering) doe ik dan ook tijdens een ontspannen wandeling waarbij ik kies voor de meest spontane momenten.

Een prive honden photowalk duurt ongeveer een uur, maar kan ook korter zijn. Dit is afhankelijk van de wensen die je hebt en de energie van je hond (met oog op dierenwelzijn).

Ik werk voor het fotograferen van hond en baas tijdens een leuke en ontspannen photowalk niet met pakketten. Je betaald een vast tarief voor de tijd en een mooie selectie foto's zijn altijd inclusief.

Een prive honden photowalk is een unieke en leuke ervaring voor jou en je hond. Je zult versteld staan van het resultaat! Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan snel contact met me op. Ik kijk ernaar uit om jou en je hond te ontmoeten!

KynoFlex Photowalk in het kort

Een Photowalk duurt ongeveer een uur
Je krijgt altijd een prachtige selectie foto's
Het is een leuke en ontspannen ervaring
Je betaald altijd een afgesproken tarief
Je krijgt de foto's digitaal in groot formaat
Je kiest helemaal zelf jouw favoriete locatie

Hou je van je hond en wil je graag mooie foto's van hem maken? Ook dan is de Photowalk iets voor jou! Je kan er tijdens de photowalk ook voor kiezen om te leren hoe je jouw hond kunt fotograferen in verschillende situaties en kiest voortaan de juiste instellingen en compositie met oog voor detail!

Photowalk

De band tussen hond en baas is bijzonder en vaak zelfs magisch! Laat dat een blijvende herinnering worden tijdens een leuke en ontspannen Photowalk.

KynoFlex Hondenfotografie

€97

Tijdsduur

De Photowalk duurt ongeveer een uur.

Locatie

De Photowalk is op een afgesproken locatie.

Inclusief

Een mooie selectie hondenfoto's digitaal.

Niet inbegrepen

Parkeer en reiskosten vanaf 20 km buiten Kockengen (€ 0,29 cent per km).

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?