KynoFlex Hondenschool utrecht prins petfoods

Wij zijn officieel partner van Prins Petfoods voor gezonde voeding.

Als honden professional ben ik officieel partner van Prins Petfood. Een bedrijf dat zich net als mij inzet voor gezonde voeding, professionele kennis en heeft dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Het sluit naadloos aan op wat ik klanten als hondenschool in Utrecht wil bieden. Bezoek gerust de website eens voor informatie over voeding en gezondheid. Er staat bovendien een professioneel webcare team voor je klaar.
KynoFlex Hondenschool

Mensen met een absolute passie voor dieren en gezonde voeding.

Bij Prins werken mensen met een passie voor dieren. Hoogwaardige, 100% natuurlijke honden- en kattenvoeding op maat maken is onze specialiteit, het welzijn van dieren verbeteren onze missie. Dat doen we op onze eigen deskundige, persoonlijke, bewuste, verrassende en eigenzinnige manier. We laten graag zien wie we zijn.


Prins is een familiebedrijf. Al bijna zestig jaar leggen drie generaties van de familie Verkade hun ziel en zaligheid in diervoeding. Prins voelt voor alle medewerkers een beetje als familie. Omdat we willen dat alles helemaal aan onze wensen en kwaliteitseisen voldoet, doen we graag alles in eigen huis. Gezondheid en dierenwelzijn gaan bij ons voor alles. 

Bezoek de website van Prins Petfoods voor meer informatie

100% natuurlijke voeding

We gebruiken geen synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en werken alleen met ingrediënten van hoge kwaliteit, afkomstig van betrouwbare partners.

Duurzaam en verantwoord

Wij maken graag verantwoorde keuzes voor het welzijn van mens en dier, gaan op een respectvolle manier om met onze omgevingen dieren.

100% Proefdiervrij

Wij maken geen gebruik van proefdieren. Om een optimale kwaliteit van onze voedingen te garanderen doen we onderzoeken bij de consument thuis.