PAWS-cursus 10 jaar!!!

Home » Blog » PAWS-cursus 10 jaar!!!

Vandaag bestaat de PAWS-cursus 10 jaar! Het is een trainings- en begeleidingstraject voor ouders van kinderen met autisme, die willen leren hoe een speciaal getrainde huishond hun kind kan helpen. Mariska is moeder van de 4,5 jarige Kyan, gediagnosticeerd met autisme. Al vanaf kleins af aan heeft Kyan veel steun gehad aan de dieren in huis maar sinds kort heeft hij ook echt zijn eigen hond Gibbs. Ze vinden het heel fijn om samen een boekje te lezen, zo komen ze allebei tot rust. Prachtig om te zien. Mariska heeft de PAWS-cursus gevolgd om hun oudere hond te trainen en het gezin heeft daar veel baat bij gehad. ‘In november 2019 heb ik de PAWS-workshop gevolgd, ik raad het echt iedereen aan. Er wordt heel veel informatie verteld, maar ook wordt er goed in gegaan op gedrag van honden.’ In de afgelopen 10 jaar hebben we door middel van de PAWS-cursus al zo’n 1.500 Nederlandse gezinnen kunnen helpen. Collega Ingrid was er vanaf het begin bij en vertelt hoe het begon: https://geleidehond.nl/nieuws…/nieuws/paws-bestaat-10-jaar Bron: Geleidehond.nl & Geleide honden Facebook Pagina

Standaard afbeelding
Wander Gastblogger

Hallo, ik ben Wander (vriend van Mariska) en de grootste supporter & bewonderaar van waar Mariska zich iedere dag voor inzet. Het helpen van hondenbezitters met hun hulpvraag. Elke dag hoor ik de mooiste verhalen en behaalde successen. Want trots en betrokken is ze absoluut! Maar bloggen? Dat doe ik voor Mariska omdat het echt wel iets is wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Disclaimer: dit blog artikel is niet door Mariska geschreven. In ieder blog artikel kunnen producten of diensten worden aanbevolen van een externe partner, webwinkel of samenwerking.

Artikelen: 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.