Als hondenschool hebben wij een waardevolle samenwerking met Prins Petfoods. Prins Petfoods staat voor kwaliteit voeding, kennis en passie voor dieren. Prins maakt gebruik van eerlijke en natuurlijke ingrediënten voor dierenvoeding.

Een mooie samenwerking

Maak kennis met

Prins Petfoods

Prins Petfoods is een Nederlands familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar hoogwaardige honden- en kattenvoeding produceert. Prins staat voor kwaliteit, kennis en passie voor dieren. Prins maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten en heeft een breed assortiment aan producten voor elke levensfase, leefstijl en smaakvoorkeur van honden en katten. Prins biedt ook advies en begeleiding op maat voor elke huisdiereigenaar.

Prins heeft een eigen onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar voortdurend wordt gewerkt aan het verbeteren en innoveren van de producten. Prins werkt samen met dierenartsen, gedragstherapeuten, fokkers en andere experts om de gezondheid en het welzijn van honden en katten te bevorderen. Prins heeft ook een eigen educatiecentrum, waar cursussen, workshops en lezingen worden gegeven over allerlei onderwerpen die met huisdieren te maken hebben.

Prins is een duurzaam bedrijf dat rekening houdt met mens, dier en milieu. Prins gebruikt geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of dierproeven. Prins steunt verschillende goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, zoals Stichting Dierenvoedselbank Nederland, Stichting Hulphond Nederland en Stichting DierenLot. Prins is ook lid van de Nederlandse Vereniging Diervoederindustrie (Nevedi) en de European Pet Food Industry Federation (FEDIAF).

Prins is meer dan een producent van honden- en kattenvoeding. Prins is een partner voor elke huisdiereigenaar die het beste wil voor zijn of haar dier. Prins staat voor kwaliteit, kennis en passie voor dieren.

Wil je samenwerken?

Neem gerust contact op.

Als hondenprofessional werk ik samen met andere professionals binnen de branche. Ben jij ook op zoek naar een mooie samenwerking? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden en mogelijk een mooie vermelding op mijn website. Spreken wij elkaar binnenkort?

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?