Het SPPD keurmerk is een kwaliteitslabel voor hondenscholen die voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van opleiding, ervaring, klantvriendelijkheid en dierenwelzijn en wordt verstrekt door Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen.

Informatie

In het kort

SPPD Keurmerk

Het SPPD keurmerk is een kwaliteitslabel voor hondenscholen die voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van opleiding, ervaring, klantvriendelijkheid en dierenwelzijn.

Het SPPD keurmerk wordt verleend door de **Stichting Platform Professionele Diergedragsdeskundigen (SPPD)**, een organisatie die zich inzet voor het bevorderen van huisdierenwelzijn en het zichtbaar maken van de door de SPPD geaccrediteerde dierenprofessionals in Nederland.

Om in aanmerking te komen voor het SPPD keurmerk moet een hondenschool aan de volgende voorwaarden voldoen:

De hondenschool is erkend en voldoet aan het juiste opleidingsniveau en de instructeurs heeft een erkend (Raad van Beheer/SPPD) diploma.

Er is een klachtenprotocol op de hondenschool aanwezig en alles is netjes in de Algemene Voorwaarden opgenomen die vermeld staat op de website.

De hondenschool werkt met positieve trainingsmethodieken en veiligheidsprotocollen. De hondenschool werkt samen met dierenartsen en/of gedragstherapeuten of is zelf gediplomeerd gedragstherapeut.

De hondenschool volgt de nieuwste wetenschappelijke inzichten en de hondenschool werkt met een beroepscode en respecteert de privacy van de klanten.

Wil je meer weten?

Stuur mij gerust een berichtje!

Klant reviews

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Dustin van Gorkom

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Impressie

Jonge honden training Utrecht

Over mij

Hi, ik ben Mariska

Kynologisch Gedragstherapeut

Ik ben gediplomeerd Kynologisch gedragstherapeut & hondentrainer en werk inmiddels langer dan 10 jaar met honden en hun baasjes. Ik ben gespecialiseerd in individuele hondentraining, professionele begeleiding en gedragsproblemen bij honden.

Over KynoFlex Hondenschool Utrecht
Stuur een Whatsapp
1
Kan ik je misschien helpen?
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?