Puppycursus

Het hondenschool Dierenwelzijn keurmerk dat wij met trots dragen is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan hondenscholen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van kennis, vaardigheid, organisatie en dierenwelzijn.

Hét dierenwelzijn keurmerk

Het hondenschool Dierenwelzijn keurmerk is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan hondenscholen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van kennis, vaardigheid, organisatie en dierenwelzijn. Het keurmerk maakt de kwaliteit van de hondenschool zichtbaar voor de hondeneigenaar, die zo op een betrouwbare manier een goede professional kan vinden.

Het Dierenwelzijn keurmerk is een initiatief van Edupet, een platform voor educatie en informatie over huisdieren. Edupet werkt samen met verschillende organisaties en experts om de kwaliteit van de dierprofessionals te waarborgen en te verbeteren. Het keurmerk wordt uitgereikt na een onafhankelijke toetsing door een erkende instantie.

Een hondenschool met het Dierenwelzijn keurmerk biedt leuke en leerzame trainingen voor honden en hun eigenaren, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften en het welzijn van de dieren. De trainers zijn deskundig, ervaren en blijven zich bijscholen. De hondenschool heeft een goede organisatie, een veilige en hygiënische accommodatie en een transparante communicatie.

Het Dierenwelzijn keurmerk is dus een garantie voor kwaliteit en professionaliteit. Als je op zoek bent naar een hondenschool voor jouw huisdier, kun je via de website van Edupet een dierprofessional in de buurt vinden die aangesloten is bij het keurmerk. Zo weet je zeker dat jouw huisdier altijd in vertrouwde handen is.


Klanten over KynoFlex. Dé Hondenschool & Honden Gedragstherapie in Utrecht en omgeving!

Aandacht en zorg voor hond & baas!

Dustin van Gorkom

Het trainen met Mariska is mega fijn. We krijgen veel tips om aandachtsoefeningen te trainen met onze Aussie Diesel van 4.5 maand. Vooruitgang is snel te zien. Erg prettig (ook als je weinig problemen zoals ons) om vooral toekomstige ... lees meer

Isabelle van der Meer

Mariska heeft ons ontzettend goed geholpen met onze Goos. Binnen 1 dag merken we al resultaat na het opvolgen van enkele zeer eenvoudige tips van Mariska. Ze is een ontzettend lieve vrouw met een echt dierenhart. Ze vroeg goed d... lees meer

Miranda (Lotus Cura)

Mariska is een zeer ervaren en kundige hondentrainer. Ze geeft individuele trainingen aan huis en op locatie. Het voordeel hiervan is dat je heel specifiek met je probleem aan de slag kunt gaan op een dag en tijdstip dat jouw uitkomt. Absoluut een aanrader! lees meer

Clickertraining Utrecht
Jonge honden training Utrecht

Je kiest voor erkende kwaliteit

Als gediplomeerd Kynologisch Hondentrainer en Kynologisch gedragstherapeut ben ik geacrediteerd bij de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden, hét Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen en drager van het Dierenwelzijn Keurmerk. Je bent hierdoor verzekerd dat je voor een gediplomeerd en professioneel hondentrainer en gedragstherapeut kiest.

Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden
SPPD Keurmerk
Dierenwelzijnkeurmerk

Is jouw hond (aanvullend) verzekerd? Dan krijg je gedragstherapie mogelijk (gedeeltelijk) vergoed.

Stuur een Whatsapp
1
Scan de code
Hi, mariska hier!👋
Kan ik je misschien helpen?