Het hondenschool Dierenwelzijn keurmerk dat wij met trots dragen is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan hondenscholen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van kennis, vaardigheid, organisatie en dierenwelzijn.

Dierenwelzijn Keurmerk

Het hondenschool Dierenwelzijn keurmerk is een kwaliteitslabel dat wordt toegekend aan hondenscholen die voldoen aan hoge eisen op het gebied van kennis, vaardigheid, organisatie en dierenwelzijn. Het keurmerk maakt de kwaliteit van de hondenschool zichtbaar voor de hondeneigenaar, die zo op een betrouwbare manier een goede professional kan vinden.

Het Dierenwelzijn keurmerk is een initiatief van Edupet, een platform voor educatie en informatie over huisdieren. Edupet werkt samen met verschillende organisaties en experts om de kwaliteit van de dierprofessionals te waarborgen en te verbeteren. Het keurmerk wordt uitgereikt na een onafhankelijke toetsing door een erkende instantie.

Een hondenschool met het Dierenwelzijn keurmerk biedt leuke en leerzame trainingen voor honden en hun eigenaren, waarbij rekening wordt gehouden met de behoeften en het welzijn van de dieren. De trainers zijn deskundig, ervaren en blijven zich bijscholen. De hondenschool heeft een goede organisatie, een veilige en hygiënische accommodatie en een transparante communicatie.

Het Dierenwelzijn keurmerk is dus een garantie voor kwaliteit en professionaliteit. Als je op zoek bent naar een hondenschool voor jouw huisdier, kun je via de website van Edupet een dierprofessional in de buurt vinden die aangesloten is bij het keurmerk. Zo weet je zeker dat jouw huisdier altijd in vertrouwde handen is.