Misty heeft haar puppycursus afgerond!

Home » Blog » Misty heeft haar puppycursus afgerond!

Vandaag mocht ik Misty haar welverdiende puppycursus certificaat mogen overhandigen. Wat een ontzettend mooie groei hebben jullie tijdens de trainingsweken doormaakt. Ga zo door, ik ben ontzettend trots.

Standaard afbeelding
Wander Gastblogger

Hallo, ik ben Wander (vriend van Mariska) en de grootste supporter & bewonderaar van waar Mariska zich iedere dag voor inzet. Het helpen van hondenbezitters met hun hulpvraag. Elke dag hoor ik de mooiste verhalen en behaalde successen. Want trots en betrokken is ze absoluut! Maar bloggen? Dat doe ik voor Mariska omdat het echt wel iets is wat ik ontzettend leuk vind om te doen.

Disclaimer: dit blog artikel is niet door Mariska geschreven. In ieder blog artikel kunnen producten of diensten worden aanbevolen van een externe partner, webwinkel of samenwerking.

Artikelen: 43

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.