KynoFlex Hondenschool Utrecht

Mijn samenwerkingen

Mariska Brilleman Hondenschool Utrecht

Echte professionals uit de branche!

Maak kennis met de partners en samenwerkingen van KynoFlex. Het zijn stuk voor stuk samenwerkingen waarop ik bijzonder trots ben. Die door de tijd tot stand zijn gekomen en ik in de tussentijd ben aangegaan maar ook omdat ze passen binnen mijn visie en missie als het over honden gaat.

Lees wat onze partners voor jou kunnen betekenen en maak kennis met hun professionele dienstverlening, mooie producten en waar ze jou bij kunnen helpen.

Lotus Cura Dierenfysiotherapie

Lotus Cura dierfysiotherapie zorgt ervoor dat uw geliefde viervoeter weer soepel en pijnvrij kan bewegen! Kijk eens goed naar uw hond, staat hij altijd snel en soepel op? Beweegt hij tijdens het wandelen soepel voorwaarts en belast hij alle poten gelijkmatig? Dieren zijn sterk afhankelijk van hun bewegingsvrijheid. Een belemmering in het bewegingsapparaat kan hen niet alleen pijn doen, maar kan ook hun gedrag negatief beïnvloeden.

Lotus Cura Dierenfysio
Prins Petfoods

Prins Petfoods

Als honden professional ben ik officieel partner van Prins Petfood. Een bedrijf dat zich net als mij inzet voor gezonde voeding, professionele kennis en heeft dierenwelzijn hoog in het vaandel staan. Het sluit naadloos aan op wat ik klanten als hondenschool in Utrecht wil bieden. Bezoek gerust de website eens voor informatie over voeding en gezondheid. Er staat bovendien een professioneel webcare team voor je klaar.

Martin Gaus Keurmerk

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heeft KynoFlex zich aangesloten bij h


et Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk. Door het dragen van het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van haar bedrijf benadrukt.

Martin Gaus Keurmerk KynoFlex

SPPD Brancheorganisatie

De SPPD is sinds 2013 dé brancheorganisatie voor diergedragsdeskundigen. De SPPD accrediteert aan de hand van strenge voorwaarden. Waarbij er voldaan moet zijn aan bijscholing en praktijkervaring. Stichting Platform van Professionele Diergedragsdeskundigen controleert hier jaarlijks op.