Martin Gaus Keurmerk

Hét kwaliteitskeurmerk voor dierenwelzijn.

KynoFlex hondenschool Utrecht

Mariska Brilleman KynoFlex Hondenschool Utrecht

Mariska Brilleman

KynoFlex Hondenschool Utrecht

Martin Gaus Keurmerkdrager


Op 8 April 2022 is het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk in Kockengen uitgereikt aan Mariska Brilleman van KynoFlex Hondenschool Utrecht. Het Martin Gaus keurmerk staat voor de kwaliteit van dierprofessionals.

Als eigenaar wil je zeker weten dat je dier bij een professional in goede handen is. Vanuit die gedachte heb ik mij als hondentrainer en KynoFlex Hondenschool Utrecht aangesloten bij het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk. Door het dragen van het Martin Gaus keurmerk wordt de kwaliteit en professionaliteit van mijn trainingen benadrukt.

Keurmerkdragers worden gehouden aan strikte regels. Alle professionals worden vooraf getoetst op gebieden als dierenwelzijn, kennis, vaardigheden, werkmethodes en de bedrijfsorganisatie. Ook moet worden voldaan aan nascholings-eisen. Hier wordt jaarlijks op gecontroleerd. Het aantal aanmeldingen voor het dragen van het keurmerk loopt inmiddels in hoog tempo op.

Dragers van het keurmerk fungeren als leerbedrijf voor dierprofessionals in opleiding. Binnen alle disciplines in de huisdieren branche kan het keurmerk gedragen worden. Het keurmerk is er dus voor dierprofessionals die werken met honden, katten, konijnen, paarden, erfdieren of reptielen.

Geaccrediteerd

Dé brancheorganisatie voor hondengedragdeskundigen

Je bent verzekerd van de beste en professionele gedragstherapeutische hulp voor je hond! Dan ben je bij hondenschool KynoFlex aan het juiste adres.

Gecertificeerd

Door hét Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk

Jouw huisdier in vertrouwde handen bij de door het Martin Gaus Dierenwelzijnskeurmerk gecertificeerde hondenschool KynoFlex in Utrecht en omgeving.

Geschoold

De nieuwste inzichten en kennis hondenprofessionals

Als hondenprofessional ben ik op de hoogte van de nieuwste inzichten en volg ik jaarlijks meerdere erkende cursussen, seminars en trainingen voor hondenprofessionals.

Ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring in het trainen van honden

Ik heb meer dan 10 jaar ervaring in het trainen van honden, asielhonden en plaatsing, uitlaathonden en buitenlandse honden die geplaatst en getraind moeten worden.

Martin Gaus dierenwelzijnskeurmerk


Het Martin Gaus Keurmerk biedt hondenprofessionals voortdurend toegang tot de meest actuele informatie, voorziet in jaarlijkse bijscholing en geeft toegang tot een groot netwerk dierprofessionals. Dierprofessionals die werken met honden, katten, konijnen, paarden, erfdieren of reptielen kunnen zich aanmelden voor het keurmerkplatform via de onderstaande website.

Erkend en goedgekeurd door Martin Gaus

Professionele ondersteuning

Aan de slag met hulpvragen

100% aandacht & zorg

Theorie en praktijk

Leuk en leerzame training

Leer je hond begrijpen